Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNejdostupnější kabriolety na českém trhu. Pod milion jich koupíte jen pár
18 komentářů
soucasny pametnik
Kam se podel Opel Cascada napriklad uceni mudrcove ? Tak do 50 600 tisic se da v pohode poridit.
Renault megane , Ford Focus , VW EOS .... Vsechno v pohode do milionku a mene. Kdyz uz o necem pisete , bylo by dobre neco o tom vedet. Nevim , jsetli preferujete nove vozy nebo trosku jete. Zrovna u kabrioletu par najetych kilasku moc nevadi. Je to sezonni zalezitost a v zime to parkuje nekde vetsinou pod strechou. Proto byva rok vyroby ponekud archaictejsi a najeto ne moc. Ovsem v tomto pripade to nebyvaji cinkle tachometry , ale prave ta sezonnost. Modni a srdecni zalezitost ve vetsine pripadu.
Renault megane , Ford Focus , VW EOS .... Vsechno v pohode do milionku a mene. Kdyz uz o necem pisete , bylo by dobre neco o tom vedet. Nevim , jsetli preferujete nove vozy nebo trosku jete. Zrovna u kabrioletu par najetych kilasku moc nevadi. Je to sezonni zalezitost a v zime to parkuje nekde vetsinou pod strechou. Proto byva rok vyroby ponekud archaictejsi a najeto ne moc. Ovsem v tomto pripade to nebyvaji cinkle tachometry , ale prave ta sezonnost. Modni a srdecni zalezitost ve vetsine pripadu.
vyroba modelu cascada skoncila v lete minuly rok... ale je mozne ze na predajni este nejaky ten "novy" kusok s menom cascada asi zozenies.. clanok ale predpokladam pojednava o kabriach ktore sa aj dnes realne stale vyrabaju ... ono o ojetinach su tu na to specialne clanky ktore najdes inde ...
auta dnes su uz len tvrdy biznis...... a srdce je uz vo vacsine pripadov hlboko v ... proste na poslednom mieste ... osobne som toho nazoru ze 90 roky boli najlepsie .. dovtedy nam krasne rastlo to automobilove nebo.... ale potom akoby utalo ... a po roku 2000 uz vidim akysi odklon aut kdesi stranou .. a cielenie vsetkeho uz len ciste na biznis co prave berie krasu tej povodnej myslienke aku auta mali naplnat
auta dnes su uz len tvrdy biznis...... a srdce je uz vo vacsine pripadov hlboko v ... proste na poslednom mieste ... osobne som toho nazoru ze 90 roky boli najlepsie .. dovtedy nam krasne rastlo to automobilove nebo.... ale potom akoby utalo ... a po roku 2000 uz vidim akysi odklon aut kdesi stranou .. a cielenie vsetkeho uz len ciste na biznis co prave berie krasu tej povodnej myslienke aku auta mali naplnat
90-te roky boli skvelé, len tie ceny boli brutálne. Pamätám ako som v tom čase ako študent pozeral autá a sníval... Ale platy neboli extra vysoké. Ešte aj jazdená Felicia bola drahá. Dnes je to iné, len autá sú ako bolo napísané čím ďalej menej zaujímavé. U mňa ešte celkom boduje Mazda.
Čo sa kabrioletu týka, neviem, či má zmysel kupovať ho ako nový. Jazdených je dosť a na tých pár dní v roku to stačí. Je to ako s motorkou - nepraktická vec pre ľudí, ktorí majú radi jazdenie. Samozrejme kedysi v minulosti bola motorka lacným dopravným prostriedkom a aj kabriolet bol lacnejšou alternatívou, pretože sa na neho použilo menej materiálu 😊. Dnes je to všetko presne opačne 😊.
Ináč vraj veľmi dobrým kabriom je Mazda MX5 1. generácie. Zohnať ju ale v slušnom stave asi nebude jednoduché...
Čo sa kabrioletu týka, neviem, či má zmysel kupovať ho ako nový. Jazdených je dosť a na tých pár dní v roku to stačí. Je to ako s motorkou - nepraktická vec pre ľudí, ktorí majú radi jazdenie. Samozrejme kedysi v minulosti bola motorka lacným dopravným prostriedkom a aj kabriolet bol lacnejšou alternatívou, pretože sa na neho použilo menej materiálu 😊. Dnes je to všetko presne opačne 😊.
Ináč vraj veľmi dobrým kabriom je Mazda MX5 1. generácie. Zohnať ju ale v slušnom stave asi nebude jednoduché...
Cascada je pořád, pořád se prodává, ovšem jako Buick 😄
Kdo by po ní moc toužil, lze dovézt z USA či Kanady 😄
Kdo by po ní moc toužil, lze dovézt z USA či Kanady 😄
Clanek byl o NOVYCH kabrioletech.
JInak cabrio samo o sobe je uplna iracionalni blbost, ale kazdy si na to prijde az kdyz si ho poridi - bud je hnusne a neni duvod vyjizdet nebo je zas moc vedro a clovek se pece .... no a pak uz zbyva jen skutecne par dnu v roce, kdy je to OK. A ty stoji za to 😄
JInak cabrio samo o sobe je uplna iracionalni blbost, ale kazdy si na to prijde az kdyz si ho poridi - bud je hnusne a neni duvod vyjizdet nebo je zas moc vedro a clovek se pece .... no a pak uz zbyva jen skutecne par dnu v roce, kdy je to OK. A ty stoji za to 😄
S kovovou střechou celoročně použitelné auto, se střechou dole od dubna do října... existuje topení, klimatizace... a všechno funguje😊
CHerokee
Tak to je hodně ubohá nabídka... kde jsou ty časy, kdy měla kabrio v portfoliu skoro každá značka. Kde se vytrácí romantika? Proč už není Golf cabrio....
je to asi obraz doby. Dnes si každý kupuje stodoly suv, v kabrio sa cítia ľudia ohrození. Dnes každé auto lieta po celej európe v lete v zime, voľakedy si brouzovali len po riviére a okolo komína. Dnes je áut ako maku a fetovať v kabrio výfuky nie je nič moc. Mestá sú tak prehriate, že aj v kabrio je pekelný výpek a klima je lepšia (samozrejme keď voľakedy neboli klimatizácie, bolo kabrio cool). A ten pocit, že ak to za tebou suv neubrzdí, tak dekapituje celú osádku
scadar
124 to u me vyhrava, i kdyz vickrat jsem zatim jel s MX5 - tu jsem si uz parkrat za par korun pujcil jen tak na odpoledne (mazda-carsharing.de, tady v BW maji vypujcni mista vetsinou docela komicky u Lidlu) 😊
Jinak teda jestli mit za milion trivalcove bavo, nebo za mega a pul petilitrovyho mustanga convertible... no, asi bych radsi nabral jeste nejaky prescasy a trochu se do toho v ty praci oprel 😜
Jinak teda jestli mit za milion trivalcove bavo, nebo za mega a pul petilitrovyho mustanga convertible... no, asi bych radsi nabral jeste nejaky prescasy a trochu se do toho v ty praci oprel 😜
Souhlas 😄 ...faktem je, že těch kabrioletů ubylo a to i přesto, že lidé jsou bohatší. Přitom možná by bylo dobré, kdyby zvedlu pr*el od počítače a sociálních sítích a něco i zažili.
ak by som si mohol vybrat z danej ponuky v clanku tak najviac sa mi paci MX-5 hoc asi nejaky ten mini cabrio bude predsa len kusok viac praktickejsi a pohodlnejsi
PS: a nie je to ani tak davno co nam skoncila cascada aj eos ... a dam krk za to ze casom skocni aj smart kabrio aj A3 kabrio... a "dalsie"
ale s motorom z Mazdy, hladkým/nepreplňovaným/
to by bola kombinácia
Z daných áut by som bral jednoznačne Mazdu MX-5
Pre mňa je trochu smutné, že Fiat musel upraviť Mazdu MX5, aby mali skvelé auto. Kedysi dokázali vyrobiť nádherné a zaujímavé autá, ktoré boli ozdobou ciest a snom mnohých motoristov. Kto dnes sníva o Fiate? Horšie dopadla už len Lancia.
Ale ja všeobecne nie som veľmi na rodinné vany 😊