Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Sdílení aut na vzestupu? Za pět let je prý bude využívat 2,5 procenta Čechů

Budou přitom jezdit buď auty jiných soukromých uživatelů a nebo využívat nabídku carsharingových firem s vlastním vozovým parkem.
Zpět na článek
Avatar - eLzyx
17. 6. 2019 09:17
sdílené auto? Leda v prověřené skupině lidí
také užívám jedno sdílené auto. U nás v rodině má každý své auto (někteří i dvě), plus je v garáži jedno staré auto, které sdílíme ve chvílích, kdy máme to své auto v servisu, nebo se nám nechce ničit taháním bordelu, stavebnin, nebo třeba hnoje na zahradu (má to tažné).
Počítá se to mezi sdílená auta?
Rozbalit vlákno
2
Avatar - lyon667
17. 6. 2019 09:36
Re: sdílené auto? Leda v prověřené skupině lidí
Mezi sdílení se nedají počítat ani ty autopůjčovny, o kterých se v článku píše. Stejně tak lze pochybovat o tom, že by 60% majitelů bylo dost velkými idioty na to, aby veřejně půjčovali své soukromé auto. Prostě obvyklá žumpa z dílny ČTK...
17. 6. 2019 13:23
Re: sdílené auto? Leda v prověřené skupině lidí
:yes:
17. 6. 2019 11:30
Tohle je pitomost
Bude to pokřivená realita. Pseudoagentury spolu s pakama z magistrátů vymýšlejí pseudoprojekty, které se tučně dotují cizími penězi a výsledkem bude pár zrasovaných trosek ve kterých bude jezdit pár mileniálů a zoufalců. V konečném efektu za cenu jízdy taxíkem. A nějaký dopravní referent bude mít své zbytečné pracovní místo ospravedlněno a nějaká firma svoje dotace.

Hlavně, aby to všechno bylo dost zelené a šlo objednat přes mobil. :no:
Rozbalit vlákno
1
Avatar - mariov8
17. 6. 2019 12:59
Re: Tohle je pitomost
Viz. Paříž.