Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Facelift Škody Kodiaq zachycen kompletně bez maskování!

37 komentářů

ProchyToman
Hustá kára
Zetti
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
vlasta.kucera
Pěkný brutální fotky a zeptám se redakce, co třeba předevčírem představená nový Peugeot 2008??? Bude alespoň něco???
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Zetti
Kodiaq patri urcite mezi nejzabavnejsi auta. S technikama v servisu si potykas a potkavas se s nima casteji nez s doktorem. http😐/moje.auto.cz/…chnoid/koda.html#…
Ada je zase tady
Dachčija má ovšem pod kapotou shnilá rendlíkovská střeva :no: :no:
CICERO
CICERO
El Toro
Zdravím,

jedná se o modelový rok, nikoliv facelift. Ten by byl opticky vyraznější, sice jen decentně.
CICERO
asaren
Však to budou asi jen decentní změny rámci generační péče,ne?
Ada je zase tady
Nepochybně ano. Furt tomu zůstala ta obludná čtyřoká přední maska vzhledu hmyzího ksichtu. :no:
Sebbe.92
Facelift bude hlavně mít přední masku v horních rozích useknutou, což tento nemá..
Josef Hoek
Tak snad už něco udělají s tím podvozkem. Zastrčená kola do karoserie je opravdu hnus....
CountachSV
Ono je 1.4.?
Hammunasakra
Na auto.cz trvale :😉
Hammunasakra
STYĎTE SE = vím že ACZ dlohodobě tlačíte do bulváru a ty nadpisy jsou často strašný ale TOHLE? Fakt žijete v představě že TOHLE je facelift?

Nebo to už je prostě = bulvár bez hranic = naprosto ÚMYSLNĚ oblbujete neznalé? :no:
wakantanka
Dal som ti :yes: , v tomto s tebou výnimočne súhlasím
Philip1
Všechny modely ŠKODA budou mít od modelového roku 2020 (tj léto 2019) místo znaku na kufru nápis. Nejde o facelift, jen a pouze o modelovou péči.
CICERO
Rox
Přesně, už jsem viděl i Fabii s nápisem Škoda na kufru. Spíš by bylo zajímavé rozepsat, co se vše bude měnit u všech modelů. Jen jsem četl že octavia už nebude mít stříbrnou masku. Což je za mě dobře.
Milan Schöbel
Takže na Letišti vlastně škodovka vystavuje už nějakou dobu taky facelift ??
CHerokee
Já si na té krabici ničeho nového nevšiml.
Anonym
Takže operovani s mobilním telefonem během řízení, nesledovani cesty za účelem natáčení po dobu několikaset metrů, nedodržení bezpečné vzdálenosti a zdržování se v levém pruhu... To všechno pro to, aby sme viděli, čeho budou za měsíc plný silnice? Někteří lidé by neměli mít vůbec svepravnost, natož řidičské oprávnění.
Čičo
...a ani právo obsluhovať mobil! Lebo nakrúcať video na výšku môže len pako a nie novinár!
JirkaV8
Proč facelift? Dyť je to pěkný. Max vyměnit DSG za HDM a volant co by měl střed v rovinně, jinak je to OK. :-!
CICERO
DVD1
Nejedná se o facelift. Pouze o nový modelový rok, který je vybaven nápisem Škoda místo znaků. Po Boleslavi už jich jezdí několik a prvního jsem potkal už asi před 2 měsíci. Jde pouze o modernizaci znaků, ktery Škodovka chce na všech modelech že zadní části odstranit a postupně je nahradit nápisem. Tod vše. Na Facelift matení Kodiaqa ještě brzo, natož ho vidět bez kamufláže 😉
3_diamanty
sekne mu to :yes: kodiaq je nadalej paradny :yes:
Londonbridge
Aj Karok je krajsi dost neohrabany dizajn. jedina pekna Skoda = Superb .
Pepa Oprlek
Hezky zkopírované od Volva ten nápis vzadu 😊
Vojts
Takovýhle kodiaq stojí na letišti Václava Havla má velký display uvnitř a v zádu nápis ,,Škoda”
Beefcake
Tieto "nahodne" uniky a objavy su fakt komicke.
codiree
repcape
arelrie