Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeJaguar a Land Rover stále na chvostu, noví majitelé jsou nejspokojenější s jihokorejskými vozy
15 komentářů
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
traveldrive
Prečo nie je v článku ani spomenuté, že ide o americký prieskum? Pre naše končiny je tým pádom úplne irelevantný. Iný trh, iná mentalita ľudé, iné priority... To fakt ACZ len za každú cenu plní webový priestor, je jedno čím, len nech je toho veľa a plné diskusie?
Dagmarrr
Ono je to přesně tak, ti co mají vysněný automobil v nižší třídě, tak budou mít klapky na uších i očích a nedopustí nějakou kritiku. A ti, co jen tak přelétávají mezi luxusními vozy a navíc je mají i jako služební, tak mohou ohrnovat nos a prostě příště zvolí něco jiného... Kdyby je někdo mezi sebou prohodil, to by se děly věci 😄
..až na to,že Genesis rozhodně nižší třída není..
Genesis nižší opravdu není, ale jejich počet (alespoň v Evropě) je zanedbatelný. A řekl bych, že se cpe do třídy kde vládne A8,7,S za cenu vyšší střední (co si tak pamatuji z nějakého autosalonu) Takže zase bych mu nějakou nedotaženost třeba proti MB S clase odpustil.
Je to jen můj pohled na věc. Nikdy bych si Genesis nekoupil právě k vůli značce -chybějící prestiž. Stejně jako si nikdy nekoupím telefon (Huawei, chaomi, ani to neumím napsat) 😄
Je to jen můj pohled na věc. Nikdy bych si Genesis nekoupil právě k vůli značce -chybějící prestiž. Stejně jako si nikdy nekoupím telefon (Huawei, chaomi, ani to neumím napsat) 😄
Čínský telefony bych si též už nekoupil,ani nic ze země středu..z přesvědčení..nechci už podporovat čínský komunisty.Nicméně korejský firmy jsou to absolutní top snad ve všem..elektronika, zbrojařství, technologie, lodě, ocelářský,chem průmysl..a ten automobilový už nějakou dobu též.Ale prostě musí..severní soused je početný a nebezpečný..musí to vyvážit technologiemi..a to vlastně i u aut.
No absolutni top nejsou, to zase prehanet nebudeme, ale technologie maji, to jo.
Vsechno, co jsi vyjmenoval (a jeste mnohem vice) pokryvaji v podstate dve firmy - Samsung a Hyundai. To samo o sobe ukazuje, ze to neni prilis zdravy trh. Vsak jen ty skandaly co tam maji stale dokola.
Ptal jsem se mladych lidi v Jizni Koreji a dost nadavali - vsechno propojeno se statem, sama korupce ... kdyz dokonci vejsku tak budto se dostanou do techto dvou firem, anebo neni kam.
A jinak kricet v r. 2019 ze cinsky telefon bych si nekoupil, to je v globalizovanem svete vazne dost usmevne. Uprimne pochybuju, ze existuje jediny telefon na svete, kde neni neco z ciny, kdyby jen blbej konektor.
Vsechno, co jsi vyjmenoval (a jeste mnohem vice) pokryvaji v podstate dve firmy - Samsung a Hyundai. To samo o sobe ukazuje, ze to neni prilis zdravy trh. Vsak jen ty skandaly co tam maji stale dokola.
Ptal jsem se mladych lidi v Jizni Koreji a dost nadavali - vsechno propojeno se statem, sama korupce ... kdyz dokonci vejsku tak budto se dostanou do techto dvou firem, anebo neni kam.
A jinak kricet v r. 2019 ze cinsky telefon bych si nekoupil, to je v globalizovanem svete vazne dost usmevne. Uprimne pochybuju, ze existuje jediny telefon na svete, kde neni neco z ciny, kdyby jen blbej konektor.
Tak to platí ve všem. Když budu mít žízeň a koupím si lahváče za 3,5Kč, tak to vyžahnu a taky nebudu diskutovat o barvě rozvoji a dojezdu chutí, nebo vůni chmele. Prostě jsem měl žízeň, tu jsem překonal a to je vše. Ale když půjdu do minipivovaru, tam vytáhnu 60Kč za půllitr a dostanu to s chabou pěnou, tak už naštvaný budu. Znamená to tedy, že je pivo za 3,5Kč lepší jak to za 60? Ne.
Znamená to tedy, že je Hyu lepší jak Jag? Ne.
ja mám Daciu a som mimoriadne spokojný
no nekúp to za tie prachy
Být to u toho druhého bych byl nespokojený. Tam řeším třeba to jak voní kůže,jak se čistí interiér.
Takže tahle anketa není (jak správně řekl kolega výš) o autech, ale jejich majitelích.