Novinky
Zpět na článek
Omlazené Sandero R.S. se představuje světu. Evropané mohou jen tiše závidět
20 komentářů
Anonym
prskat něco vo tom, jak strašně závidíme a proč nám to cpou, když je to v Brazilii….
A pak jsem se zamyslel...a ano, závidím. Tohle auto mi evokovalo Kadett GSi 16V. Jedno z mých nejmilovanějších aut, co jsem kdy měl.
Jasně, Dáčka má vo skoro 200kg víc a menší V-Max...ale i tak.
2.0 150PS atmo je do tunového hatche akorát. 😊
A pak jsem se zamyslel...a ano, závidím. Tohle auto mi evokovalo Kadett GSi 16V. Jedno z mých nejmilovanějších aut, co jsem kdy měl.
Jasně, Dáčka má vo skoro 200kg víc a menší V-Max...ale i tak.
2.0 150PS atmo je do tunového hatche akorát. 😊
beibej
na světě autorita která by dokázala přinutit všechny státy ke stejným emisním limitům? Jak já chudej čech k tomu příjdu, že si nemůžu koupit stejný Sandero za stejnou cenu jako v Brazílii?
A proč mě má stačit downsizovaný litrový tříválec když v USA je nejprodávanější auto velký pickup s V8? To jako v USA a Brazílii to nevadí/nesmrdí a tady jo? S tím jděte do ... (mám vzadu pod zádama) :no:
A proč mě má stačit downsizovaný litrový tříválec když v USA je nejprodávanější auto velký pickup s V8? To jako v USA a Brazílii to nevadí/nesmrdí a tady jo? S tím jděte do ... (mám vzadu pod zádama) :no:
FaustEric
Každý Daciák se dřív, nebo později, z diskusí o svém vozidle dozví, že systém SS a debilní (ne)dobíjení, které musí do aut cpát výrobce jak smyslů a pudu sebezáchovy zbavený, se odpojí šedým konektorem na baterce. A je po problému, auto dobíjí baterku klasicky, jak má, SS je trvale deaktivován a neotravuje. Můj předpoklad je, že baterka při odpojedném konektoru (tj. při správném dobíjení a při nepoužívání systému Start/Stop) vydrží dvojnásobek životnosti a startér, dimenzovaný na SS, hravě přežije auto.
Na servisku, nebo na TK, se konekor zas k baterii zapojí, po kontrole vypojí. V praxi mnohokráte vyzkoušeno, tisíce děkovných dopisů. Jak prosté, milý Watsone, totiž Cicero.
Na servisku, nebo na TK, se konekor zas k baterii zapojí, po kontrole vypojí. V praxi mnohokráte vyzkoušeno, tisíce děkovných dopisů. Jak prosté, milý Watsone, totiž Cicero.
CHerokee
Taky si říkám. A pak odpověď je nasnadě ... kolik našich lidí došlo k evropským volbám? Hmm, pak se nedá divit. A poslali jsme tam Piráty a ti šup už jsou v Greens...a pak se nedá divit, že nám tu diktuje pseudoekologická menšina své představy.
webpaja
Kdykoliv se podívám na příspěvky na ACZ za poslední měsíc, tak si připadám, jako bych vlezl do potravin a na místě, kde se prodává pečivo jsou vystavené robertky, důtky a latexové oblečky.
Nejenže klesá úroveň diskuzí, počet příspěvků se limitně blíží i pod zajímavými články desetině původních počtů, ale redakce snad ještě musí brát bakšiš od spamerů inzerujících tu sázky, jindy zase sex.
Hodně smutné a autoforum.cz připomínající. Z klenotu ACZ, tedy diskuzí, kdysi steaku z mladého argentinského býčka mezi auto weby v ČR, se stala nechutná kejda typu ÚHO.
Míní se tím redakce zabývat, nebo to nechá dohnít a diskutéři se přesunou třeba na autorevue, kde naopak diskuze vzkvétají?
Nejenže klesá úroveň diskuzí, počet příspěvků se limitně blíží i pod zajímavými články desetině původních počtů, ale redakce snad ještě musí brát bakšiš od spamerů inzerujících tu sázky, jindy zase sex.
Hodně smutné a autoforum.cz připomínající. Z klenotu ACZ, tedy diskuzí, kdysi steaku z mladého argentinského býčka mezi auto weby v ČR, se stala nechutná kejda typu ÚHO.
Míní se tím redakce zabývat, nebo to nechá dohnít a diskutéři se přesunou třeba na autorevue, kde naopak diskuze vzkvétají?
ericn
Jo souhlasim, zvlášt v té černé vypadá vážně pěkně, zvenku zajímavý styling, uvnitř čisto a uklizeno, atmo 2.0l pod kapotou - takový hot hatch ze staré školy. Alespoň někde je ještě svět v pořádku a ne Evropa plná zelených mozků v EP. S prominutím kur*í celý automobilový průmysl a vnucují nám elektrošuplíky, udušeneé motory s dlouhými převody, DPF a GPF, plno el. kurvítek atd... Obě Ameriky na to smahnou 😄
repcape
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
xxc
Stacilo by zakazat predaj aut v EU od znaciek, ktore produkuju emisne nebezpecne auta v inych castiach sveta. Predsa nie je normalne, aby sme tu bojovali o kazdy gram co2 a hned vedla si staty a ich obyvatelia robia, co chcu.
codiree
CICERO
CICERO
CICERO
CICERO
CICERO
CICERO
Teď jen aby to jezdilo jako RS a ne jako Sandero.