Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
3_diamanty
3
dodnes pekne kupatko ... a nahodou aj s praktickym batozinovym priestorom https😐/www.youtube.com/watch?… 😉
codiree
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
webpaja
Kdykoliv se podívám na příspěvky na ACZ za poslední měsíc, tak si připadám, jako bych vlezl do potravin a na místě, kde se prodává pečivo jsou vystavené robertky, důtky a latexové oblečky.
Nejenže klesá úroveň diskuzí, počet příspěvků se limitně blíží i pod zajímavými články desetině původních počtů, ale redakce snad ještě musí brát bakšiš od spamerů inzerujících tu sázky, jindy zase sex.
Hodně smutné a autoforum.cz připomínající. Z klenotu ACZ, tedy diskuzí, kdysi steaku z mladého argentinského býčka mezi auto weby v ČR, se stala nechutná kejda typu ÚHO.
Míní se tím redakce zabývat, nebo to nechá dohnít a diskutéři se přesunou třeba na autorevue, kde naopak diskuze vzkvétají?
Nejenže klesá úroveň diskuzí, počet příspěvků se limitně blíží i pod zajímavými články desetině původních počtů, ale redakce snad ještě musí brát bakšiš od spamerů inzerujících tu sázky, jindy zase sex.
Hodně smutné a autoforum.cz připomínající. Z klenotu ACZ, tedy diskuzí, kdysi steaku z mladého argentinského býčka mezi auto weby v ČR, se stala nechutná kejda typu ÚHO.
Míní se tím redakce zabývat, nebo to nechá dohnít a diskutéři se přesunou třeba na autorevue, kde naopak diskuze vzkvétají?
Klenotu? Tady to byla vždycky žumpa a vzájemné napadání, už v dobách kdy tu psal GTI a H/K měl ještě přezdívku topper.
To nemáš pravdu, diskuzní války se tu vedly, ale na zcela jiné úrovni.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
...tak začni u seba. Tvoj pán Kočner! 😄
CICERO
Souhlas, já už zde nepřispívám skoro vůbec, protože mě zkrátka nebaví diskutovat s debilama typu Hammunasakra (Kylie), Fostek, nebo nově ten CICERO. Nebaví mě ty jejich hnoje ani číst, a jakmile otevřu diskusi a jeden z nich začíná hned první vlákno (99% případů), povětšinou okamžitě odcházím. Nic se nedozvíš, pořád dokola jen dámský kafemlejnek o nesmyslech, pubertální klávesnicová namachrovanost, nebo otravný spam snad v každém vláknu. Jen je mi líto, že tím pádem člověk ztrácí kontakt s klukama, od kterých se něco dozvěděl.
Je to holt škoda 😡
Je to holt škoda 😡
CICERO
A mě to zase s Hamunou docela baví. Člověka víc mimo by si těžko pohledal. Mele si furt svoji a dělá se zebe solidního blbce. Každý občas plácne nějakou kravinu, ale on co příspěvek to perla. Mě někdy přijde, že ani nechodí ven. Jen sedí u kompu a píše. Realitu má zprostředkovanou co si kde přečte. 😁 😁
Tohle potvrzuju! Snad absolutně úplně ve všem = s ryccardem nesouhlasim 😄
Nejsem fanda komunistickejch časů a ani za nic bych nevolil bych komunisty ani Okamuru ani Zemana toho navíc opakovaně. Nemyslim si že Nexen v Žatci je čínská investice nebo že Irán je spojenec USA. Ani že Dieselgate a klimatologie = sou naprostej nesmysl. Nejsem spokojenej s rychlostí českej vlaků https😐/www.e15.cz/…v-maroku-1360331 Taky si nepletu klimatologii s meteorologií a nemyslim si že Rusko a Čína sou pro nás skvělý obchodní partneři ani že německý školství nebo Francie sou proti nám zaostalý nebo že obnovitelný zdroje sou kravina. Taky nejsem fanda ruskejch hoaxů = naopak je nesnášim. Nejsem striktní odpůrce demokracie = a fanda Bašara Asada a fakt nedoufám že severokorejský rakety doletěj do USA a další perly jak tomu řikáš
Když si přečtu že někde shořela nějaká Tesla = nevymyslim že hybridy sou životu nebezpečný. Ani že Foldyna a Fico sou borci. Ani se roky nebojim že do Jablonce dorazej uprchlíci a migranti = a ne protože žiju v Praze. A taky nejsem rasista = pěknou černou bych klidně = prostě všechno opačně = potvrzuju :-!
Někdo holt plácá kraviny furt dokola = většinou ten co o tom ani neví https😐/www.denik.cz/…rzena-vedci.html ty bys byl pro Davida Dunninga a Justina Krugera určitě moc zajímavej 😉
Napiš co považuješ za kraviny a perly = určitě to bude zajímavý :😉
Nejsem fanda komunistickejch časů a ani za nic bych nevolil bych komunisty ani Okamuru ani Zemana toho navíc opakovaně. Nemyslim si že Nexen v Žatci je čínská investice nebo že Irán je spojenec USA. Ani že Dieselgate a klimatologie = sou naprostej nesmysl. Nejsem spokojenej s rychlostí českej vlaků https😐/www.e15.cz/…v-maroku-1360331 Taky si nepletu klimatologii s meteorologií a nemyslim si že Rusko a Čína sou pro nás skvělý obchodní partneři ani že německý školství nebo Francie sou proti nám zaostalý nebo že obnovitelný zdroje sou kravina. Taky nejsem fanda ruskejch hoaxů = naopak je nesnášim. Nejsem striktní odpůrce demokracie = a fanda Bašara Asada a fakt nedoufám že severokorejský rakety doletěj do USA a další perly jak tomu řikáš
Když si přečtu že někde shořela nějaká Tesla = nevymyslim že hybridy sou životu nebezpečný. Ani že Foldyna a Fico sou borci. Ani se roky nebojim že do Jablonce dorazej uprchlíci a migranti = a ne protože žiju v Praze. A taky nejsem rasista = pěknou černou bych klidně = prostě všechno opačně = potvrzuju :-!
Někdo holt plácá kraviny furt dokola = většinou ten co o tom ani neví https😐/www.denik.cz/…rzena-vedci.html ty bys byl pro Davida Dunninga a Justina Krugera určitě moc zajímavej 😉
Napiš co považuješ za kraviny a perly = určitě to bude zajímavý :😉
Bože ty seš fakt pošahanec. Vkládáš mi do úst něco co jsem nikdy netvrdil a to jen proto, že nechápeš psanej text. Lžeš a vymýšlíš si. Drtivou většinu toho co si tady vyblil jsem nikdy netvrdil. To jen ty neumíš pochopit význam toho co kdo napíše, takže žiješ v omylu a nikdo se s tebou asi nebaví. O čem se taky bavit s takovým pakem. To pak pramení v tvoji záplavu nesmyslných příspěvků tady na ACZ. Seš nejspíš psychicky narušenej a snažíš se to ventilovat záplavou diskuzních příspěvků, aby sis to nějak kompenzoval. Skoč si k doktorovi a začni uvažovat trochu jinak nebo se s tebou krom tý tvojí rakouský rodiny fakt nikdo nebude bavit.
Nojo vidíš dík za připomenutí = taky si tolik nevymejšlim jako ty = a tim nemyslim neustálý změny kolik ti je let 😄
Překvápko že nepopíráš všechno = tak k čemu se DOZNÁVÁŠ a co POPÍRÁŠ? Spíš Okamuru a Foldynu nebo čínskej Nexen? :-!
Koukám že si nedokázal vymyslet ani jedinej příklad = co sem pomotal já = takže aspoň dál štěkáš a štěkáš 😁
Tohle pro tebe bude rána https😐/www.novinky.cz/…-do-arktidy.html a https😐/www.idnes.cz/…-zahranicni_mato 😉
Překvápko že nepopíráš všechno = tak k čemu se DOZNÁVÁŠ a co POPÍRÁŠ? Spíš Okamuru a Foldynu nebo čínskej Nexen? :-!
Koukám že si nedokázal vymyslet ani jedinej příklad = co sem pomotal já = takže aspoň dál štěkáš a štěkáš 😁
Tohle pro tebe bude rána https😐/www.novinky.cz/…-do-arktidy.html a https😐/www.idnes.cz/…-zahranicni_mato 😉
Jestli myslíš ty degene, že mi je každý rok o rok víc tak ano k tomu se přiznávám. Jinak jsem ti s věkem nikdy nekecal, tak laskavě nelži. Jestli mi dokážeš opak veřejně se ti klidně omluvím. Ano Nexen jsem omylem považoval za čínskou firmu a pak jsem se opravil a omluvil. Jenže ty seš tupej a nic takovýho jako omluvu nebereš, takže to budeš donekonečna furt vytahovat. Kvůli tvojí ***opovaze se s tebou ty zoufalče nikdo nebaví a v diskuzi si z tebe každej dělá akorát prču. Zkus se zamyslet nad tím jestli je tenhle tvůj přístup k ostatním ten správný. Takhle se s tebou nikdo nebude bavit krom tvý pošahaný rakouský rodiny co furt vytahuješ. 😒]
Takže jako VŽDY = opět neschopnost dát jeden jedinej příklad = a opět jen štěk štěk štěk = jak typické
Tak to ostatní jako neni pravda? Stydíš se za Foldynu a Okamuru = nebo co? Do řeči sme se dali když sis poplet co a jak Irán a skončili když to samý Nexen = tak holt žij v představě že mezitim.. to bylo jinak :-!
Tak to ostatní jako neni pravda? Stydíš se za Foldynu a Okamuru = nebo co? Do řeči sme se dali když sis poplet co a jak Irán a skončili když to samý Nexen = tak holt žij v představě že mezitim.. to bylo jinak :-!
No ja sa ani nečudujem, po tom ich "vydarenom" vylepšení diskusie to ide od 10 k 5. Jedno opravili, iné pokazili. Napríklad ja cez aplikáciu v androide aj napriek tomu že som prihlásený a už ma neodhlasuje, neviem ani pridať príspevok, ani komentovať, ani nič. K tomu všetkému uvedení spameri a je vymalováno. A aj napriek snahe zvýšiť úroveň článkov a hodnotiacich kritérií v testoch, to proste nevytrhne.
Papezja
Byla tim myslena Chapmanova naprava, v originale Chapman Strut? Kdyz uz doslovny preklad, tak strut=vzpera.
Tenhle typ napravy je jeden z ukazkovych prikladu snahy Chapmana o idlehcovani nejen novymi materialy, ale take zjednodusovanim konstrukce. Chapmanova naprava, podobne jako macpherson, nahrazuje vrchni rameno lichobeznikove napravy tlumicem. Spodni rameno je zase nahrazeno soustavou vzpery a poloosy, ktera je zaroven zjednodusena tim, ze klouby nemusi vykonavat posuvny pohyb.
U kol z lehkych sliti je zase skoda nezminit revolucni tvar - cely disk byl vyroben ze stejne tlusteho materialu a vyssi zatizeni stredu bylo kompenzovano zvlnenim materialu smerem ke stredu.
Tenhle typ napravy je jeden z ukazkovych prikladu snahy Chapmana o idlehcovani nejen novymi materialy, ale take zjednodusovanim konstrukce. Chapmanova naprava, podobne jako macpherson, nahrazuje vrchni rameno lichobeznikove napravy tlumicem. Spodni rameno je zase nahrazeno soustavou vzpery a poloosy, ktera je zaroven zjednodusena tim, ze klouby nemusi vykonavat posuvny pohyb.
U kol z lehkych sliti je zase skoda nezminit revolucni tvar - cely disk byl vyroben ze stejne tlusteho materialu a vyssi zatizeni stredu bylo kompenzovano zvlnenim materialu smerem ke stredu.
repcape