Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Profi

Zpět na článek

Iveco představuje svou novou vlajkovou loď v podobě modelu S-WAY

5 komentářů

Michal Řehoř
Interier jsem videl a je stejny jako u Hi way. Tlacitka kde se schova pul prstu. Nebo razeni D N R je na svém miste porad stejne. Palubka je taky stejna, jen tam pridali par chromovych list. Jsem zvedav na posed mezi volantem a sedačkou, u starého modelu to je nesnesitelny. Chlubi se ze tam nejsou sloupky v oknech, aby ne, kdyz se na jinych autech nepouzivaji min 12 let. Na jare nam je mají dat a mam z toho hruzu. Ted jezdime do servisu každých 14 dni a az bude novy model, který nebude vychytany tak tam budeme asi každý tyden.
ilencar
Přejít na http😐/*** - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!
CICERO
Uděláme nový tahač! Novou vlajkovou loď - S-WAY ´´zcela jedinečnou´´ = ale nepochopili, že žiji v době vazalské,regulema svázané, a designér, potažmo konstruktér zrobil MEGA MINELU PROFISEKTORU !!! 😁 btw: JAK JINAK SI VYSVETLIT, ZE TO VYPADA,JAK SCANIA ???? 😁 😁 😁

TAK TO JE ULET VAZENI, TO JE ULET ROKU !!!! 😁 😁 😁 😁 (adept na zlatou malinu RED DOT ! 😜 ...ale kdyby to ocenění za design dostal i zcela realně a važně , dnes bych se vůbec nedivil, a plus v nákladovým všichni: ´´odkudkoliv´´ s doklady ze syrie, protože ty jedine se POCITAJI !!! = nekorektně !!! 😄 )

+ jsem zvědav na fotky interieru s mega displayi ála stihačka 5generace = dle marketingových oddělení = nebo tak něco... uff to je zase jedno přetěžké rááááno…
Viktor Tamayo
Víte, co znamená S-WAY? Přeci Scania-WAY 😄 😄 😄
CICERO
Tomu se říká efektivita! A hl. žádné zbytečné prostoje na servisu - se nás netýká 😉 PR Oddělení IVECO 😉