Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

AAA Auto prodloužilo možnost výměny zakoupeného vozu na 3 dny

27 komentářů

ak maju stale rovnake zmluvy, ako pred cca pol rokom, ked som si od nich nieco pokusal kupit... nikdy viac AAA!
Petr Kneifl
Pujdes ho vratit tak ti reknou ze jsi ho odrel, neco z neho ukradl, nebo ten dovetek dole ve smlouve......
nepsali vrátit!!-ale vyměnit.a to je rozdíl,prachy už neuvidíš a nějaký symbolický poplatek(pár tisícovek) určitě zaplatíš.z mých zkušeností AAA už nikdy!!nechápu,proč investujou miliony do reklamy a pak oje*bou koho můžou..
Ano, máte pravdu! Kterýkoliv jiný prodejce nebo autobazar Vám okamžitě a bez problémů vrátí peníze nabo auto vymění, když s ním nebudete spokojeni. Takže AAA to jen okopírovali od ostatních!!! >😁 >😁 >😁
Takovej autobazar bych chtěl viděl.
Nepochopil jsi nadsazku... 😉
Renata Betakova
Nechapem prečo stále nadávať na áčko .Ja som kúpila 4krat spoľahlivé autá ale s mozotechny a nie lacné burane a aj som nedávno menila len kvôli tomu že auto bolo na mna dosť veľké a nebol žiadny problém .vystornovali mi auto a dali na spracovanie nový úver a pol hodina a bolo .Auto prebrali v pohode len preberali protokol som podpísala a odišla na novom .Ľahšie si to neviem ani predstaviť .Ja som nemala ani raz zlu skúsenosť práve naopak .Je pravda že predajcovia niektorý sa nevedia predat ale poznám predajcov ktorý sú fajn a vedia poradiť tak aby bol človek spokojny
nejaka zaruka? Kdyz uz ne seriozni tak aspon nejaka kratkodoba? Pro me by to znelo urcite verohodneji nez vyse nabizene.
Ja som pred mesiacom kupil v AAA-cku rocneho Peugeot-a (predvadzacka od importera) - "v cene" som dostal na 3 mesiace poistenie na skryte vady
taky davaj radio, dokonce chvili hraje, ale jen za branu AAA
nastestie mi nedali radio, ale zakonnu poistku na rok 😉

poviem to tak - AAA predalo ako groupa vlani cca. 80000 aut - a kedze je to bazar tak predava to co tam ludia donesu, resp. co individualne vykupia/dovezu - najdu sa tam skvela auta vo vybornom stave (ale zas nech nikto necaka ze budu zadarmo), ale aj ksunty co by mali skoncit radsej na vrakovisku

povodne som siel do AAA po auto co som si rezervoval cez web, nakoniec som vsak odisiel s autom o 50 tisic drahsim ale vo vybornom stave, ktore som zobral na prehliadku priamo do peugeotu a auto je bez chyby - bolo servisovane, udrziavane, a cena bola za rok a pol stare auto cca. polovicna - nemal som co riesit 😉

ale podla skusenosti znamych to tak ruzovo vzdy nie je...
prácuji tam, rádio se dává když ho chceš, když je to *** jako ty dostane jebku jako ty, když jsou to slušný a příjenmý lidi dostanou blaupunkta s cd
AAA sú podvodníci - v SR určite. Poznám síce pár ľudí, čo tam kúpilo dobré auto (asi potrebujú aj nejakú dobrú referenciu a občas predajú aj čisté a dobré auto), ale poznám dosť tých, čo mali problémy. A ja som mal "zážitok" s telefonickou ponukou od nich na odkúpenie Octavie za 185 000, vraj ma tam čakajú, nech prídem ešte v ten deň, nech si požičiam iné auto, kým dostanem nové (nové myslím nové, nie z AAA) a keď som tam prišiel s autom, nikto o mne nič nevedel a ponúkli mi 120 000,- ... No comment.
Naprosto s Tebou souhlasím, mám podobnou zkušenost, telefonicky mi nabídli za Toyotu Hilux 190000 CZK, na místě mi dávali 105000CZK a když si vemu od nich jiný vůz tak 140000.Tak jsem jí prodal v jiným bazaru za 180000 a je klid.
Presne toto isté sa stalo aj mne... Vykašľal som sa na nich...
Psychologicky tah. Slubia viac aby si prisiel, a spoliehaju sa na to, ze ked uz tam zajdes, nebudes sa vracat s autom (zbytocna cesta a strateny cas). Na druhej strane, ked niekto suhlasi s cenou vopred, este ani nevidel auto, tak sa da predpokladat ze nie je konecna...
Mám zkušenost v okolí, kdy zákazník chtěl vůz vrátit, ale AAA má smluvní podmínku vrácení vozu včetně TP. Ten mu ale šel "mezitím" poštou a tím nestihl termín umožňující vrácení vozu. Takže si vůz nepřevzali, nebyl včetně dokumentace. Chytré....😃)
No ja si pamatuju jeste z obdobi kdy garantovali vraceni penez, bratranec si koupil Opel Astara u kteryho za tyden klekla prevodovka auto jim chtel vratit a oni mu chteli strhnout za kazdy den 3600,- jako pujcovne!!! 😄
Soused si u nich koupil Mazdu Xedos a nez prijel z Prahy do Brna tak se auto skoro rozpadlo a nic nefungovalo! >😁
No a zkuste si vyplnit na jejich strankach dotaznik na auto na splatky to potom druhy den uvidite ten tanec, ale garantuju Vam, ze se ani omylem nedovite kolik ze to budete splacet! AAA, Amway, Zepter nebo predrazeny vysavace je to stejna banda podvodniku!!!!!!!
kdys byl chytrý tak nemůžeš napsat takovou kravinu výměna je 72 hodin, techničák dostaneš nejdřív za měsíc at to koupíš cash nebo leasingt, tudíž meleš kraviny, pracuji tam a nikde není napsáno že musíš mít techničák, protože ho ani mít nemůžeš...
Nadzvukovy
[odkaz]
Lubosss1
podla mna je jeden kluc od startera, druhy od nadrze. 😄
co to je za uchylny reporter? >😁 ..jeste ted z toho mam trauma >😁
presne tak su to ojebavaci, telefonoval som s nimi hodinu a pol cez telefon mi sest rocnu xsaru ohodnotili na 169 tisic a ked som tam prisiel chceli mi dat 120. Na AAA auto som pocul asi najviac zlych skusenosti akjo na ziadnu inu spolocnost na slovensku nie.
Lubosss1
ty by si si kupil auto cez telefon ?? vsetko je orientacne, cez fon ti povedia viac, len aby si prisiel....nic viac, nic menej....nikto ta zase nenutil tam ist predat auto, je to tvoja slobodna volba :-!
Hory
Úsudek si každej musí udělat sám, já bych si tam nekoupil ani párek v rohlíku, natož káru za desítky tisíc... Bohužel po bitvě je každej generál, taky sem naletěl, koupil sem si auto a to se mi pak sralo každej měsíc, takže sem jim ho tam po roce prodal zpátky. Samozřejmě, že vo nějakejch 100 litrů míň.

Bazary sou šmejdi všechno, už kupuju jen nový auta. Je to vždycky risk, procento na koupi dobrýho kousku je malý, a v Áčkách se možná bude blížit nule... :no:
Supr je, že na to většina lidí strašně dá...ano, ohodnotí Vám auto po telefonu..ale v reálu ho nikdo neviděl. Všechno to jsou orientace a to musí být každýmu jasný. Realita je popravdě jiná a strašně málo lidí je soudnejch. Každej si to dycky rád přibarví a každej rád říka, že tam má 3 roky nový tlumiče, 5 let novou baterii, 4 roky nový tlumiče...já mám vlastně 9 let nový auto.
Neni to o bazaru, je to o lidech, vybrat se dá všude...jen nesmí být člověk "jitrnice". Všichni by chtěli co nejlevněji koupit a co nejdráž prodat.
Hory
Áčka jsou prostě dojiči, jako ostatní bazary... Vlastně ne, tam ten kumš dojičství dovedli k dokonalosti... A pan Deny, kterej nutí volat lidi z call centra annonce zákazníkům v 6 ráno se taky může jít piss off, asshole!