Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Kia vyráží do boje se zloději aut, nový typ krádeží má zastavit malá kapsička

16 komentářů

Anonym
Jde to koupit na netu. Nepotřebuju na to britský dealerství rejžokastrolu.
Na co keyless?
Abych při každým příchodu k autu doloval z kapsy taštičku a z ní klíč?
Děkuji, nechci, neb to pozbylo smyslu.
To radši normál dálkáč, co zmáčknu i poslepu v kapse.
Jinak - od MR 2020 budou mít škodovky zajímavé a integrované řešení toho problému v sérii.
Ale o tom na ACZ nikdo neví. Zeptejte se na tiskovým v Bolehlavi.
Tam taky nic neví, ale zeptají se dál a snad něco vypotěj.
Čili - celý článek na nic. Komplet špatně.
Vlastně článek vo úplným ho v ně. Že nějaký dealerství v nějaký zemi dává reklamní klíčenku. Bezva.
Kdyby se vám nechtělo si kupovat Kiu v Anglii, tak třeba tady je maj
https😐/www.amazon.de/…ss/dp/B0751G3SRB
Edit...koukám na autora tohohle blábolu
Kristepane! On je to zase Mára.
3_diamanty
este by to chcelo tasticku na tu tasticku 😁 .. no kazdpadne hrozna predstava ked si uvedomime kde sme uz mohli byt ale my stale riesime taketo koniny ako z cias stredoveku .... mame rok 2019 a kradeze aut su stale na dennom poriadku ( hlavne ze v nich mame 30 displejov ) ... takto fakt ten vesmir tak skoro neovladneme 😒] .. a "martania" sa musia z nas nadalej len smiat 8-s ..
Anonym
Jeden z nich píše články na ACZ...až tak zlý to je.
...a kde si uvedomime, kde bysme mohli byt..jj kámo, vyhráli ti špatní. Áda si prostřelil květák a my se tady v tom mlátíme! Máš recht! :-!
...anebosto tak nemyslel! Pozor! ...mají uši všude. Ta židozednářská banda...nenech se ukolébat.
I já mohu být jedním z nich...
Buď ve střehu!
Ano, už mi hrabe.
Halelůůůůja.
Mára mě dostal.
mila001
Chlape tobě v tý palici snad jebe.
PepinoII
v Hradci Králové takto ukradli bavoráka za 2apol mega ( videjko od polišov) behom minúty a 12 sekúnd. behal tam s tým zosilovačom od brány ku vchodu, zablikalo to nasadol, nastartoval a frk...
pradeda777
Předběhl jsi mě. Keyless by tím pozbylo smyslu...... :-!
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Shr3k
Přesně tak, taky jsem zkusil koupit před časem ve dvou velikostech a obě fungují fajn. Ta menší je vizuálně stejná jako od KIA UK. 😄
wakantanka
No ale toto je podľa mňa nna to, že prídeš domov a odložíš si kľúč do tejto kapsičky, aby ti nešlohol auto niekto spred baráku kým sladko spíš. Nedávno koloval netom záznam z domácej kamery, keď uprostred noci v Senci dvaja týpci prišli k domu, jedn vybral nejakú čítačku a hľadal signál od keyless pri dverách domu a druhý čakal pri aute čo stálo zaparkované pred garážou. ALe inak súhlas, neviem si predstaviť nosiť toto so sebou a stále to vyberať a odkladať.
Lubo
Na Alie😜ress som kúpil túto za 1,99 USD a ešte jednu väčšiu, tá stála 2,99 USD. Funguje.
Používam to hlavne na dovolenke, keď neparkujem v garáži.
Akurát to z Číny trvá 3-4 týždne. Podľa fotky v článku ide o tú istú kapsičku ako som kúpil ja.
https😐/www.alie😜ress.com/…32845184393.html
traveldrive
V kontexte pozície značky v tunajších diskusiách by ma zaujímala jedna vec😒br /> Kto a prečo by kradol Kiu?
wakantanka
To aj mňa napadlo ako prvé. Občas mám pocit, že keby som moju nechal hoc aj otvorenú, nikto by sa ani neunúval dvere otvoriť. 😊 Zas na druhej strane keď pozerám na HAKA čo všetko sa kradne ... ostáva mi rozum stáť. 😊
raelabour
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
_beta
Naozaj už niekto niekedy ukradol KIU?
PepinoII
ak si ju kúpim, tak mne. lebo všetky autá, čo som si kúpil, tak mi šlohli. odolávajú tie požičané, přišel som aj o 3 motorky, bicykle mi zostali
_beta
Chlape, to máš zlú karmu alebo samé super autá.