Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Škoda zahájila v Boleslavi výrobu modelu Kamiq

10 komentářů

efbeiflim
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
cascadia2
Ano skvělé, Kamiq je podle mě zajímavý průsečík mezi Karoqem a Scalou 😄 :-! Nemotoristické weby ale přinesly tuto informaci už včera. 😒]
zaplosak
2 x jsem reklamoval u škodovky - pokaždé si se mnou vytřeli anál, přešel jsem ke kia a všechno v klidu, jsem u nich už 6 spokojených let a nevidím důvod na změnu...(a to jsem byl škodovák jako poleno - dnes už vím že jsem se mýlil - nikdy se k nim nevrátím - chybí důvod, kvalitta mizerná, záruka krátká, servis katastrofický
holden2
skodovka je hnuj pro dobytek. skodovkou jezdis protoze musis. skodovka se nekupuje ale fasuje
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
webpaja
...překonala i rozporuplný FL OIII. Snaha se přiblížit některým Citroenům a Hyundai dopadla tragicky.
rokyta.p
Kamiq potřebuje větší mediální prezentaci. Většina lidí za „oči hmyzu“ nedohlédne, přitom je to do města tak skvělé auto. Těším se na test 😉 A to je výzva na napravení reputace! Protože posledně horké kolo byla už moc velká kravina 8-s
pavlakova
Pro rodice by se hodil
jhamil
No na testy jsem taky zvědavý, ale ty ceny opět sebevědomé. 1,5 TSI již od 497 900 což je docela dost, oproti tomu např. Mazda CX-5 G165 Emotion - 543 900 Kč jako bonus 4*4 grátis. Bílá barva v ceně, u ŠKODY za lidových 7600. 😄
Beefcake
Bude aj RS/Sportline/Scout/LK ?