Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Prodejce Toyoty nabízí limitku nové Supry za nesmysl. Automobilka nezmůže nic

16 komentářů

Anonym
za dvoustýosmdesátý příspěvek o vaší milované Supře.
Je jasné, že v historii a současnosti automobilového průmyslu a sportu není o čem jiném psát.
:-!
Anonym
jak vytáhnout z blbů peníze. Limitka! ...těch kusů!
Co by tomu řekla EU a evropská Kojota se svým rozparcelováním a přidělováním kusů.
Co takhle článek o skrytých (málo známých) odstavcích v evropském právu, které si vylobbovaly automobilky a které jdou přímo proti principům volného trhu?
...jasně, to bych musel napsat já.
Takže jedeme dál.
SENZACE!
...představte si, že zrovinka včera jel jeden boreček na Novým Zélandě v NOVÉ SUPŘE(!) na oběd. No a nacpal se tam cibulí jako zvíře a cestou zpátky si pšoukl do sedadla NOVÉ SUPRY. Považte, pšoukal v NOVĚ SUPŘE. Co o té taškařici napsat články dva? Jeden cesta na oběd, druhej o těch prdech?
Anonym
že patřičně vytuněné kusy minulé Supry měly i 1000 koní!
To přeci musí vždycky být v každém článku o Supře.
Že Porscháky König Specials v Mnichově měli tohle už v osmdesátkách a že jsou dvojkový Golfy s tisícem koní...TO JE KACÍŘSKEJ ŽVÁST!
Hammunasakra
No dalo by se říct = že v souvislosti se Suprou zmiňovat dvojkovýho Golfa JE KACÍŘSKEJ ŽVÁST! 😄

I když tohle je docela prča http😐/www.autoforum.cz/…ejnovejsi-audi-/ :-!
iudex
Na to video (na to originálne od carwow, nie tú kopírku od autofora) som odkazoval už v predminulom článku k Supre. Naozaj sa javí, že v Supre je ten motor citeľne silnejší. Sú teda 2 vysvetlenia😒br /> 1. je to klasická novinárska verzia, ktorú výrobca "prifúkol" ako píše fostek. Nebolo by to prvé novinárske auto, ktoré má citeľne lepšie parametre, Škoda s jej predvádzačkami v ČR by mohla rozprávať. Bežný kupujúci potom dostane "len" papierové parametre, čo môže spôsobiť sklamanie oproti novinárskym autám.
2: alebo všetky Supry budú mať reálne vyšší ako papierový výkon. V tom prípade by zákazník profitoval a proti takémuto klamaniu nemám výhrady. 😄
Hammunasakra
1. odpovídá to tomu co napříč jazyky a tentokrát včetně češtiny a možná i slovenštiny 😉 novináři píšou = Supra je..

2. vyšší výkon byl naměřenej opakovaně = tak na tom možná něco bude

Tenhle způsob klamání = se mi taky velmi líbí a oceňuju :yes: 😄
Hammunasakra
Za novou sérii příspěvků = jak tě povedený auto dovádí k šílenství 😉
Anonym
Mě?
Já se sarkasticky a vytříbeně bavím.
Ale tebe jsem tu čekal. Ty a Kolman. Klucí Suprácí.
Jo, auto je dobrý - stačí, že je to napůl BMW.
Hammunasakra
Nojo na tu slabší půlku http😐/www.autoforum.cz/…ekanym-debaklem/ 😉
přezdívka (nick)
Toyota může maximálně „sledovat pohyb těchto cen a s prodejcem jej podle potřeby konzultovat“.
Neviem, ako v USA, ale v EU nesmie ani to 😊
Hammunasakra
Co přesně nesmí v Evropě?
CHerokee
U nás to auto stojí 2 miliony normálně i bez edice a všude ;-\
Hammunasakra
Viz já včera 16😁6 = aneb velkej bohatej trh = kde se ta Supra nebo obecně cokoli = prodává x-násobně

V naší okolní realitě = v Německu je levnějš než v Rakousku

Aktuální příklad https😐/zpravy.aktualne.cz/…9160cc47ab5f122/ neni to spiknutí = je to ekonomika. U nás dodnes pod vlivem komunistickýho zdevastování = i když je na tom už zase mnohem mnohem líp
JosefBrofsky
Zvláštní, "limitka" za necelých 2,3 milionu Kč jim vadí, je prý za téměř dvojnásobek doporučené ceny. Ale že normální cena standardní Supry v ČR je 1,8 milionu Kč, jim už neva, to je asi v pořádku :no:
Hammunasakra
No jasně = co na tom nechápeš? Kdyby se TADY v Evropě prodávala za 3,6 milionu nebo vedle v Německu za 126 tisíc € bylo by to to samý

Jestli se ti nezdá rozdílná cena aut nebo elektroniky nebo něčeho na americkym trhu a třeba u nás = to je ekonomika = v zásadě zjednodušeně kupní síla.

My vzdycháme jak je levnějš a lepší výběr v Drážďanech a bejvalej západní němec zas jak je to lepší v Americe 😄
Pytrsmbcz
Tak je to chyba toyoty.... Mela si lip udelat smlouvy s prodejcema.... Kdyby meli ve smlouve ze musi dzet ceny ktere Toyota ma nebyl by problem.....