Profi
To bude urcite ako pri osobakoch a start stop systemoch. Pekna k........ Ano, bohuzial mam to v aute.
YNTELYGENTNE nabijanie, aby nahodou nebola spotreba vyssia o deci, tak vsetko ide z baterky a potom, ked uz ma baterka nizke napatie, tak to budeme dobijata, ale tak opatrne 13V ,aby nestupla spotreba. Potom pri jazde dolekopcom bez plynu a s kvaltom bude alternator peckovat baterku 16V. atd. nechce sa mi to dalej rozpisovat. Vela ludi vie co znamena pojem inteligentne dobijanie v aute a co robi s baterkou. Klasicka by to ani nedala.
YNTELYGENTNE nabijanie, aby nahodou nebola spotreba vyssia o deci, tak vsetko ide z baterky a potom, ked uz ma baterka nizke napatie, tak to budeme dobijata, ale tak opatrne 13V ,aby nestupla spotreba. Potom pri jazde dolekopcom bez plynu a s kvaltom bude alternator peckovat baterku 16V. atd. nechce sa mi to dalej rozpisovat. Vela ludi vie co znamena pojem inteligentne dobijanie v aute a co robi s baterkou. Klasicka by to ani nedala.
S Manama jsem se něco najezdil, pohodlíčko a design paráda....
Bohužel elektronika tragédie, pohony ventilátoru mlátí jak V3S a neustále v háji převodovky na NOVÝCH autech s kabinami TGS. Prostě TRAGÉDIE !!! Snad alespoň tyhle další auta budou lepší.
Bohužel elektronika tragédie, pohony ventilátoru mlátí jak V3S a neustále v háji převodovky na NOVÝCH autech s kabinami TGS. Prostě TRAGÉDIE !!! Snad alespoň tyhle další auta budou lepší.
Poruchovost těchto zbytečných systémů je pověstná. Zůstanu u svého letitého povozu s kolečkem bez filtrů...
Když pominu fakt že proměnný výkon závislý na potřebách vozidla má úplně každý alternátor, tak předpokládám že tohle řešení nuceně omezuje výkon alternátoru při aktivní činnosti motoru a zvyšuje ho při brzdění motorem. Rozdíly pak musí krýt startovací akumulátor který je kvůli tomu podstatně víc cyklován a ještě přitom dost kolísá napětí,. Takže taková prasárnička ...nebo je to jinak ?