Novinky
0
...takový Fiat 126P, tj. 650? Ten jste trochu opoměli...
Krasny článok :yes: Tieto dva fiatíky mi prirastli k srdcu sú to velmi vydarené a úspešne automobili.Osobne sa mi viac páči 500ka jej vzhľad je ešte o kúsok viac sexy ako má 600ka.Nemal som možnosť sa voziť na týchto dvoch modeloch,ale mám menšie skúsenosti s nástupcom 500ky ,Fiatom 126P,ktorý je vlastne postavený na rovnakom základe a ešte aj dvojvalec ma rovnaky.126ka však stratila davku elegancie a hravosti aj ked treba uznať ,že originál talianska 126ka s chromovanými nárazníkmy a kolesami s typickymi puklicami vyzerala tiež dobre.
minulý víkend jsem se byl projet v F500 a to auto je výborné... Kromě vzhledu mě dostaly hlavně další tři vlastnosti tohoto vozu - dokonale lehounké a přesné řazení, opravdu nečekaný prostor na předních sedadlech a také pohodlnost těchto sedadel (verze Lounge a Sport, v jiných jsem neseděl). Auto se řídí opravdu báječně a díky prostoru vpředu pro posádku si dokážu představi jet s tím autem docela daleko bez rizika nějakého kolapsu 😉 Samozřejmě nic není dokonalé, takže si myslím že zátah motoru 1.4 by měl být silnější, pronikání jeho hluku do interiéru by mělo být lépe utlumeno a musím říct že podvozek je hodně tuhý, takže i na 15" kolech už cítíte docela tvrdé nárazy (na 16" bych opravdu jezdit nechtěl). Jinak je to autíčko ale fakt skvělé a kdo chce jezdit stylově, bezpečně a neutratit za auto balík, nemusí moc váhat 😉
Nevím jakou máš postavu, ale v nové pětistovce není moc místa na šířku, člověk sedí nalepený na dveřích jak v klasickém britském sporťáku... 😄 (Mám 183 cm a 100 kg). Jinak je to autíčko super... 😄 S těmihle krasavci (kromě hranatého cinquecenta a "nového" seicenta, to nebyla hezká auta 😄) zkušenosti nemám 😄
je to neskutečně dokonalý vozítko, je aji na moje auto kdyby se někdo chtěl mrknout 😄 tady je odkaz 😄 [odkaz]
Kamarat mal asi pred 6 rokmi staru 500, potom presedlal na Malucha. Vosli sme sa do toho traja plus par flasiek a slo sa. Neopisatelny pocit, vsetko vrci, trasie sa, na brade mate modriny od kolien (pri nasich vyskach nad 180 cm, xi xi) a ked zastavite pri nejakom kamione s privesom, akoby ste parkovali skoro pod nim - mate pocit, ze ked sa vyklonite z okna, mozete mu chytit zadne svetlo.
500 - spolehlivé auto, ale chcípalo na volnoběh, v karburátoru jsem musel vyměnit těsnění, dál přestalo dobíjet (dneska je problém nechat si opravit dynamo, jak jsem zjistil, už to nikdo nezná). Jo a spojka. Jinak naprosto spolehlivý. To se bohužel o Maluchovi říct nedá. Všichni nadávají na italskou kvalitu, ale řeknu vám, proti té polské je zlatá... Levné díly, pravda, ale co tam všechno odešlo...
Pre tých, čo si nevšimli odkazy v súčasných propagačných materiáloch na minulosť😒br />
Vtedy: [odkaz] Dnes: [odkaz]
Zdravím všechny fandy značky Fiat,před měsícem jsem si pořídil Fiat 500 r.v.71 je dost na práci ale to se vyplatí.Jsem rád že takovích bláznů jako jsem já je víc a že jich přibude.Ty fotečky z těch propagačních materialů jsou parádní,doufam že moje 500stovka bude zas tak vypadat.Až bude hotová tak se pochlubím .Ahoj Fany