Novinky
Oni teď tu šílenou (nakaženou virem Peugeot) digi přístrojovku s obráceným otáčkoměrem cpou všude... :no:
Normální už zůstala jen M2C a M4.
Normální už zůstala jen M2C a M4.
Mě se icockpit PSA líbí, stějně tak Virtual Cockpit co má Audi/Porsche/Škoda
Co Ti nevyhovuje?
Co Ti nevyhovuje?
Hlavně ten otáčkoměr naopak!
https😐/img2.auto.cz/…ull/5336817_.jpg
Kritizoval jsem to už u Peugeotu a kritizovat to budu dál u každého, kdo podobný nesmysl zopakuje.
Navíc nevidím problém nabídnout více možností zobrazení u přístrojovky, to má být přece hlavní výhodou, proti klasickému analogu, který je stejně svým způsobem podobně nepřekonatelný, jako třeba u hodinek. Aspoň ten otáčkoměr jako u Porsche.
https😐/img2.auto.cz/…ull/5336817_.jpg
Kritizoval jsem to už u Peugeotu a kritizovat to budu dál u každého, kdo podobný nesmysl zopakuje.
Navíc nevidím problém nabídnout více možností zobrazení u přístrojovky, to má být přece hlavní výhodou, proti klasickému analogu, který je stejně svým způsobem podobně nepřekonatelný, jako třeba u hodinek. Aspoň ten otáčkoměr jako u Porsche.
S tím otáčkoměrem souhlasím, ale buď rád že tam je viz citroen Cactus tam ho výrobce prostě nedal, přitom displej jako kráva...
Aston to má už roky: http😐/sf.co.ua/2012/wallpaper-2000023.jpg
A ludia (+ novinári) sa nad tým rozplývali...
A ludia (+ novinári) sa nad tým rozplývali...
Tyhle krásné analogy se musí líbit každému, včetně mě. Jen ne primárně k vůli tomu, že je ten otáčkoměr "naopak", ale spíš právě i přesto. 😉
kupoval křížence Kie a Peugeotu. Tohle nemá s BMW nic společného. Nuda, sterilita, šeď.
A tobě se co přihodilo? Z4 špatně, Supra tragická, N od Hyundaie potrat.... Líbí se ti vůbec něco?
Já tomu nerozumím, auta podobného typu jsou skoro na vymření, a když nějaké někdo pošle na trh, stejně se "petrolheadi" můžou předhánět v pohrdání a opovržení.
Já tomu nerozumím, auta podobného typu jsou skoro na vymření, a když nějaké někdo pošle na trh, stejně se "petrolheadi" můžou předhánět v pohrdání a opovržení.
Nic se mi nestalo. Se Suprou nemáš pravdu, určitě je dobrá, trochu mi nesedí design, hlavně přední světla, ale jinak ji považuji za ultimativní techniku. Hjondé nekomentuji, to není má automobilka dlouhodobě.
Na BMW mě mrzí, že Z1, Z3, Z4 jsou osobitá auta, taktéž často ultimativní. Tohle poslední Z4 čistá komerce, připadne mi to jako trochu z povinnosti postavené. Jízdně to určitě nebude propadák, ale na tom autě není nic, co doposud BMW dělalo BMW. Nastoupila unifikace.
Na BMW mě mrzí, že Z1, Z3, Z4 jsou osobitá auta, taktéž často ultimativní. Tohle poslední Z4 čistá komerce, připadne mi to jako trochu z povinnosti postavené. Jízdně to určitě nebude propadák, ale na tom autě není nic, co doposud BMW dělalo BMW. Nastoupila unifikace.
Myslím, že by spíše měli přiznat, že se jim nepodařilo navázat předešlý model. Otevřený malý sportovní model patří k historii BMW a řešení bez nástupce je krátkozraké a po nějakém GT nebo mpv neštěkne ani pes. 🤔
Trh se posunuje a kouká se po jiných modelech. Proč by měli ubírat kapacitu továren na něco, co na sebe sotva vydělá? Je to firma, ne dobrodinec. Bude dělat to, co se prodává. Jasně, že by ho vzhledem k historii asi rádi měli, ale to auto by se muselo dobře prodávat, což se neděje.
Veď ony to asi tušili keď do toho išli s Toyotou, aby rozložili náklady. A vyrábajú u Magmy, takže vlastné kapacity im to nepožiera. Ale ak si ani tak nezarobí na vývoj, tak ho proste škrknú.
:yes:
Myslím, ze problem je v te platene strese...
Každopádně, ten článek je snůška obecných blábolů, které sepíše kdokoliv za pět minut, podobné o konci Z4 vycházely i před deseti lety. Co skutečně bude za šest let, až skončí gen. cyklus současné Z4, neví nikdo, jestli bmw bude nuceno dělat jen el. auta nebo min. hybridy, o tom může jakýkoliv novinář dnes jen spekulovat, pokud budou spal. motory legislativně opravdu výrazně omezeny, pak je celkem logické, že Z4, tak jak ji známe, skončí, stejně jako 90% všech ostatních modelů.
Ani ne tak kvuli tomu ze tam je hadr, ale kvuli vnitrni aerodynamice diky absenci zadnich oken. Musi tam tahnout jak do senkrovny. I na nohy. Jen ten kdo sedel v E85 a E89 vi o cem mluvim.
Ale pojetim konstrukcí zlatym poměrem rozvoru a rozchodu tuhostí prostě celkově = je tahle Z4 asi i díky nebo možná hlavně díky spojení se Suprou nejlepší v historii
Nestrejda s netetou měli novou Z4 už půjčenou = na 14 dní = a snad krom jedné drobnosti si nemohli vynachválit. Hadr rozhodně není problém = naopak a narozdíl od Z4 problém jak v tuhosti karoserie ta netěsnost střechy trápí nový Bentley Continental Convertible W12 = jak smutně padlo v poslednim testu většího tlustšího příbuznýho Z4 za 6 a čtvrt mega
Co myslíš že ta absence oken způsobuje = že to způsobuje tak extrémní rozdíly?
Tahle novinka = poslali mi i pár fotek = zkoušená někdy před měsícem možná měsíc a půl = s i bez střechy a hodně ok. Jen mírný zklamání ze sedadel = v případě 55 kilový holky až velký zklamání. A to má sedačky BMW ráda dokonce je považuje za jedny z nejlepších = od původní 1er po současný 7 velespokojenost = tady na začátku ne ale při dlouhý jízdě až překvapivě dost jo. Jinak auto prej hodně super
Muzes mi rict, kde pisu ze se Z4 neprodava?
Z4 nikdy nebude masovka a kolik ma BMW objednavek bude nejspis vedet jen BMW a z toho vyvozovat budoucnost. Dvouleta pauza mezi vyrobou E89 a G29 nesvedci o nejake velke poptavce a duvodu muze byt vic mezi tim i ta strecha.
Normalne se uklidni, nic se nedeje a ja ti jestli sisi nevsiml, prestoze mi napadas v kazdem prispevku nadavat nepotrebuju.