Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Chevrolet: Volt bude ztrátový

Vývoj Li-Ion baterií je nákladný a zdlouhavý, průkopníci to zkrátka nikdy neměli lehké. Chevrolet se smířil s tím, že nový hybrid Volt mu do kasičky žádné peníze (zatím) nepřinese.
Zpět na článek
neregistrovaný "byl jsem Franta"
10. 2. 2008 20:43
batercy...
Autíčko na batercy jsem už jednou měl. A stálo to za prd. Furt byly vybitý... hale a nekecám. Asi má ten Klaus pravdu. Asi měl taky autíčko na batercy. Asi jo, jinak by neměl pravdu. Žejo.
anonym
8. 2. 2008 14:01
Re: A co jste asi tak čekali?
Jiste. Zatimco spokojeni evropane dnes vydelavaji na nafte a za 10 let budou ve ztrate, Chevrolet je ve ztrate ted a za 10 let bude fest vydelavat. Tato investice je proste odsouzena k uspechu. Aby nekdo nerekl, ze jsem jenom jouda, ktery nevi co mluvi. Sef VW nedavno prohlasil, ze ztrata Evropy za Japonci na poli elektrickych pohonu a Li-on baterii je 10 let. Slava, uz si toho vsiml. Skoda, ze lidi, kteri jsou skvele placeni za strategicke smerovani koncernu, potrebuji 10 let na vysledovani trendu a jsou posledni na svete, kteri ho rozpoznaji.
8. 2. 2008 13:15
Re: A co jste asi tak čekali?
ALe zabudli pripomenúť, že pokiaľ sa to celé ujme a budú podobné autá vyrábať trvale, tak sa im prostriedky vložené do prvovývoja vrátia, čiastočne aj predajom licencií technických riešení. Je to trochu riskantný podnik, ale risk je zisk.
neregistrovaný "mam_las"
8. 2. 2008 13:00
A co jste asi tak čekali?
Na to abychom to věděli, tak nepotřebujeme fabriku jako Chevrolet. Stačí, že to říká horem spodem Klaus. >:D