Novinky
Trochu zbytečná otázka pod článkem u základního modelu BMW s 3hrnkovým dieselem již od 800k, nemyslíš?
... co musí mít člověk v hlavě když si cíleně jde koupit tento redražený paskvil? Místo šedé hmoty jen prázdno.
Jo, tady v anglii je tech trivalcovych benzinovych BMW 3 hromada. A nejen stari lide, i spoustu mladych.
Chteji obycejny auto, ktere pekne vypada, nechteji nejaky trapny VW, tak pridaji 20% a odjedou v BMW 3, vsak ono to bude slouzit taky dobre a dostanou k tomu lepsi podvozek a infotainment, to staci.
A dvacetiletej typek ma svou prvni zbrusu novou trojku, jaka frajerina ... a jeste to ani nezere, ma to nizkou pojistku, tak co 😄
Chteji obycejny auto, ktere pekne vypada, nechteji nejaky trapny VW, tak pridaji 20% a odjedou v BMW 3, vsak ono to bude slouzit taky dobre a dostanou k tomu lepsi podvozek a infotainment, to staci.
A dvacetiletej typek ma svou prvni zbrusu novou trojku, jaka frajerina ... a jeste to ani nezere, ma to nizkou pojistku, tak co 😄
Co třeba všichni zákazníci Pug/Citroen, co chtějí benzin? 1.2Purtech 81/96kW - nemáš moc na výběr... 😉
R3 nafta nevím,, ale R3 benzín jasně cílí na starší lidi, co chtějí zůstat u značky a výkon jim stačí.
ako nieco mensie 250 konove si mozes kupit povedzme evoque s 2 litrovym bezinovym turbom... otazne je ake mas poziadavky na cenu ...
A ktoré auto je lepšie? Možno volvo xc40, len je oveľa drahšie. Vraj ten trojválec diesel je dobrý. A nie je problém k tomu kúpiť štvorvalec. Aj ten je dobrý 😄
Jeden známy jedného známeho vraj ten dieselový trojválec mal a ze vraj bol spokojný. Možno ho má doteraz, ktovie.
SUV ) a v 4kolke a v turbobenzine na podobnom podoryse.... akoze nemam problem pochopit toho kto si kupi Gecko za 3 melony v 4kolke a s 400 konmi ... ale dat 800 litrov za takyto dvojkolkovy SUV zaklad s vrtulou na kapote to su v podstate vyhodene prachy....