Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
rokyta.p
3
Jo je ten šlapací Moskvič od Vošického 😁 Ješťe k tomu ty kecy tu od Čmárala 😲 Jste za blbce kdo to sledujete 😒]
Wolfalack
8
Solidní mindrák 😁
3_diamanty
3
mas ty starosti 😒] ... neries .. jazdi.. nezavid a uzivaj si... uzivaj si to co mas doma pred barakom :yes:
Katikakus
2
Za blbce jsi tu ty. Dlouhodobe...
ikarus
1
No ptfuj. Takého Xixao ščura od Hnujdajaku ne. :no: Výbuch jako v Rusku 8-s 😒]
Beefcake
1
Dalsi magor do partie. A vraj bol jediny problem H byvaly sef...
Jerry.Gunman
Rokyto, nedělej ze sebe ještě většího ignoranta, nežli jsi 😁
Hyundai (Hyundai-Kia) za posledních 10 let učinilo skutečně obrovský pokrok v kvalitě a technické úrovni svých vozů a dnes je právem zahrnovaná mezi leadery v inovacích.
* V "běžných" vozech mají velmi slušné portfolio se vcelku vysoce obstojným poměrem cena / výkon
* nabízejí dosti širokou paletu SUV a spol
* IONIQ je (a to říkám jako zásadní odpůrce elektrodebility) auto, které by za jistých okolností už mohlo dávat smysl
* nabídka "divize" Genesis vypadá velmi lahůdkově
No a pokud by se jim podařilo tady zavést ROZUMNĚ VYUŽITELNÉ vodíkové vozy, zaslouží si hluboký respekt
Tož pánové Máro a spol, "hodně ščestí s tým pertinaxem" - a těšíme se na podrobnou reportáž a jízdní dojmy i technické pojmy 😁 !
Hyundai (Hyundai-Kia) za posledních 10 let učinilo skutečně obrovský pokrok v kvalitě a technické úrovni svých vozů a dnes je právem zahrnovaná mezi leadery v inovacích.
* V "běžných" vozech mají velmi slušné portfolio se vcelku vysoce obstojným poměrem cena / výkon
* nabízejí dosti širokou paletu SUV a spol
* IONIQ je (a to říkám jako zásadní odpůrce elektrodebility) auto, které by za jistých okolností už mohlo dávat smysl
* nabídka "divize" Genesis vypadá velmi lahůdkově
No a pokud by se jim podařilo tady zavést ROZUMNĚ VYUŽITELNÉ vodíkové vozy, zaslouží si hluboký respekt
Tož pánové Máro a spol, "hodně ščestí s tým pertinaxem" - a těšíme se na podrobnou reportáž a jízdní dojmy i technické pojmy 😁 !
mne dava zmysel niro... auto velkosti ceedu ktore realne za 5 litrov jazdit vie... a stoji nejakych 19 tisic eur co este ujde ( ak zvazime aj spotrebu voci nejednemu drahsiemu dizlovemu aut ) ... k tomu 2,7m razvor co by az rodinny autobus.... vyssia a priestranna kabina.... vyssia svetlost podvozka a stale aj moc slusny kufor na nejake to bezne pouzitie az az .. keby to este malo 4kolku tak hadam lepsie auto ani nepoznam :-! .. ale aj tak je niro proste supis .. hned by som ho bral .... :yes:
JJ, Niro taky nevypadá jako úplně marné přibližovadlo. Mým potřebám by to sice nevyhovovalo, ale já jsem v tomto punktu docela extrémista 😁 Pro mne je tak Ssangyong Grand Musso 😉 😉 😉
Ale to už jsme od vodíkového Nexa utekli celkom daleko
Ale to už jsme od vodíkového Nexa utekli celkom daleko