Novinky
cascadia
5
150 milionu clanku pritom takova pikacovina, jeste k tomu skareda. Kdo si koupi Hnujdaje, na dosmrti k.u.n.da je ;-\
rokyta.p
4
dřevoplyn je Z5 😁
CICERO
Users friendly… Fire deeply…
NAFTA !!!!
KOMURKY !!!
NA POŘAD !!!
CYKA BLYAT
NAFTA !!!!
KOMURKY !!!
NA POŘAD !!!
CYKA BLYAT
...až se bude vodíku věnovat taková pozornost jako zkratoautům, tak vše bude snadnější...... 😉
CICERO
Dovol mi...
: 😁 😁 😁 ...se trochu pousmát, kdy ??? 😁
detailně definovat slovo ´´až´´ je i pro mne velmi těžké sousto 😉
jestli teda až jich bude 1000-5000 v republice? Ok rok 2095 ? 😁 5 let od dalších ´´válek a pandemiích´´ ? 😁 Oukej…
...Kdyby takhle ´´mysleli v Bruselu´´ asi bych měl v pořádku i ten konečník, takhle sem pořád ve *račkách 😄 😄 😄 S krásnou Grétou, jo … pořád pluje, bluje?
: 😁 😁 😁 ...se trochu pousmát, kdy ??? 😁
detailně definovat slovo ´´až´´ je i pro mne velmi těžké sousto 😉
jestli teda až jich bude 1000-5000 v republice? Ok rok 2095 ? 😁 5 let od dalších ´´válek a pandemiích´´ ? 😁 Oukej…
...Kdyby takhle ´´mysleli v Bruselu´´ asi bych měl v pořádku i ten konečník, takhle sem pořád ve *račkách 😄 😄 😄 S krásnou Grétou, jo … pořád pluje, bluje?
Je fakt, že vodík oproti baterkáčům naráží na limity fyzikálních zákonů ve výrazně méně věcech.
H potřebuješ získat či vyrobit
Potřebuješ ho taky skladovat tak, aby neutíkal - což je s ohledem na velikost molekuly H zatím docela slušný "překladatelský woříšek". Já ale nepřestávám věřit ve "vzdělanostní pokrok" 😉 😉 😉
Jakmile totiž nějakému vlivnému EKO-vemenu dojde, že
(1) "spalinami" z hodíkových vozů je vodní pára
(2) vodní pára je považována za "jeden z nejnebezpečnějších plynů, způsobující globální klimatické změny"
Tak rázem všechny vodíkové auta "tak ňák demograticky" zakážou a bude po ptákách 😉 😉 😉
H potřebuješ získat či vyrobit
Potřebuješ ho taky skladovat tak, aby neutíkal - což je s ohledem na velikost molekuly H zatím docela slušný "překladatelský woříšek". Já ale nepřestávám věřit ve "vzdělanostní pokrok" 😉 😉 😉
Jakmile totiž nějakému vlivnému EKO-vemenu dojde, že
(1) "spalinami" z hodíkových vozů je vodní pára
(2) vodní pára je považována za "jeden z nejnebezpečnějších plynů, způsobující globální klimatické změny"
Tak rázem všechny vodíkové auta "tak ňák demograticky" zakážou a bude po ptákách 😉 😉 😉
...vodní páru vydechujeme....zakážeme dýchat........ :-!
Promiňte ale musím reagovat na to že vodní pára je nebezpečný plyn? Pára je jen voda v plynném skupenství nic víc nic míň.
Vrátí se zpátky na zem v podobě srážek. A vodíkový pohon je nejčistší a má větší budoucnost než elektro pohony. Jediná nevýhoda v celé ČR je jediná tankovací stanice pro vodíkové automobily v areálu Neratovického ČSAD .Toto považuji za překážku v Německu jsou u běžných čerpacích stanic (ne všech samozřejmě) i stojany na tankování vodíku . U nás nic až na ten jeden jediný to je problém ne pára
Vrátí se zpátky na zem v podobě srážek. A vodíkový pohon je nejčistší a má větší budoucnost než elektro pohony. Jediná nevýhoda v celé ČR je jediná tankovací stanice pro vodíkové automobily v areálu Neratovického ČSAD .Toto považuji za překážku v Německu jsou u běžných čerpacích stanic (ne všech samozřejmě) i stojany na tankování vodíku . U nás nic až na ten jeden jediný to je problém ne pára