Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Vodíkové Nexo je natankované: Jak dlouho to trvalo a jaký zbývá dojezd?

7 komentářů

pradeda777
...škoda, že se do vodíku neinvestovalo dříve a více..... :-!
CICERO
Hindenburg? Ty nádrže se za tu dobu moc nezměnili... 😜 😁 Jestli to chceš mít pod ***í, tak prosím, nikdo Ti nebrání... 😄 A nakonec Ti zaspívá Mirai - možná v plamenech poznáš výhody ohnivé šou u ´´západní´´ toyoty… zlatá ´´Kojota Korela´´ Miraj = fakt nehraj
Đawson
Priznavam se, ze i kdyz je pod kazdym clankem 50% prispevku tvych a je zabavne, jak nekdy komunikujes sam se sebou, malo kdy to ctu. Dneska sem udelal vyjimku a mam pocit, ze beres slabe prasky. Protoze to je i na trolla sila 😉
CICERO
Jéé Dawsonuv svět, aspon někdo mě má na starost… To víš, z lásky k Česku... 😄 😁

Ale je fakt, žes na to kápl, medikaci mám změněnou a neboj je to vpořádku 😘 Jste moje zlatíčka 50% no... co není 100% to mě vždycky skolí...
Đawson
achjo 😒]
CICERO
bude i extra článek odjezd z5 do Bundestagu? Ano, bohužel... 😒 A dva lidi co dali dis, tomu nevěří 😁 Naivky...
eoayxkvv
Dneska jsem po cestě z práce viděl zaparkované"Vaše" Nexo (ono jich tolik v Čechách nejezdí, navíc toto bylo stříbrné s belgickou značkou, takových tu bude ještě méně) před centrálou Hyundai na Stodůlkách, takže sláva nazdar výletu. Ale i tak se těším na další povídání.