Novinky
Orm
7
Tohle je docela průšvih, a ne že ne. Jak to mohlo dosta SPZ ? Jak to mohlo projít přes STK ? Funguje vůbec stát ? Vždyť na STK se dělá dost obsáhlá dokumentace a je to navíc kdykoli zpětně dohledatelné ! Předpokládám, že příslušní technici, kteří to pustili, budou nalezeni a pokutováni .
Přejít do diskuze
Uživatel_5340709
Přesně tak, chceš si dovézt auto z EU, a když to není zrovna běžná značka, nebo model, tak tě na magistrátu buzerují a chtějí doklad o shodě s normami EU od výrobce, nedej bože když si vezeš něco z USA. A pak tu máme nějakou pražskou partičku pseudotaxikářů, kteří si svaří tyhle slepeniny, hodí to na papíry od traktorů, roleb a bůh ví jakých strojů, .................... a ejhle, dostanou od magistrátu požehnání a RZ. Kde to jsme???
To zavání pěknou komunální korupcí.
To zavání pěknou komunální korupcí.
Pavel Barta
Tahle věc jistě není v pořádku ale nikomu to neškodí nic nas to nestojí vynakládají se peníze a dělá se ztoho bugr...proč se neřeší skutečně palcive problémy Prahy parkování bezdomovci v mhd rozmlacene silnice atd atd celé to vypadá jako ze někdo potřebuje vykázat nějakou činnost aby bylo love a neumazal si někdo ruce
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
CICERO
Dzakobo
Že já trouba jezdím na STK do Litoměřic, když by mi stačilo dojet do Lovosic... (V Lovo STK není.)
CICERO
Uživatel_5340709
Je mi jasné, že je to nějaká odnož taxikářské lobby + ti úředníci jak říkáš.