Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Technika

Zpět na článek

Přes 40 % Američanů si myslí, že elektromobily stále potřebují benzín

12 komentářů

Mr.Murphy
... u nás jsou lidi taky ***i, stačí se podívat jak tady pravidelně dopadají volby 😉
_Karel_
:yes:
_Karel_
Američané začínají být jako národ poměrně debilní. Jejich president je typickou ukázkou.
Naštěstí mají díky 40-ti letům socíku na nás nějaký náskok, ale nemám iluze, že nedopadneme stejně.
Mig_35
nevím jestli začínají. národ, ve kterém se dají vysoudit milióny za opaření kafem...
ale ta statistika je stejně vtipná jako ta /a vážně reálná/ o tom, že 30% korejských párů, které se léčí z neplodnosti, nikdy nemělo se svým partnerem pohlavní styk 😄
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Beefcake
A 40 percent u nas netusi, aky je rozdiel medzi benzinom a naftou.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Katikakus
...Cechu, kteri se zucastnili prezidentskych voleb, volilo inkontinentniho polodementniho ozralu. To je myslim mnohem horsi vysledek.

Kolik lidi u nas vubec netusi, jak funguje automobil, bez ohledu na typ pohonu? Naprosto stupidni bulvarni clanek.
CICERO
Krtek_no1
Já ho třeba volil a nestydim se za to. Chci totiž alespoň jednou v životě zažít státní pohřeb prezidenta ve funkci. Pohřeb vožraly za státní prachy už jsem v televizi viděl.
Stejsn
elektromobil potřebuje uhlí, případně jádro.
Vochac
Chtěl jsem se zeptat jestli by byly v prodeji třeba se zvukem motoru Škoda fabie