Novinky
ale su to velmi citlive zmeny k lepsiemu. Dokonca by som sa odvazil povedat, ze je taka paradna, aka si 603ka vzdy zasluzila byt a nebola. Je fantasticka. Ale priznavam sa, ze som zaujaty, lebo pre mna je T603 najkrajsie ceskoslovenske auto 😉
samotné chromy za 150 tisíc? to mu asi dělal největší zloděj v republice. lak ho stál 300? to potom ta Tatra má cenu 10 mega nééééééééééééééééééééééééé
No a kolik si myslíš že kvalitní chrom stojí? Kdysi jsem si nechal dělat na stejšná jen přední nárazník (to jsou dva takové zahnuté kusy) a vyšel na desítku. BTW to dělali v kopřivnici, je to cca 15 let zpátky a do dvou let začal chrom podrezávat.
Je (asi nejen pro mne) jedním z nejkrásnějších aut, která se u nás kdy zrodila. A podoba, kterou jí páni majitelé vtiskli, sice není 100% věrná, ale je elegantní, vkusná - a pro mne úchvatně nádherná.
Drahá je, o tom není sporu. Že by se některé věci (asi) daly pořídit laciněji, to je také pravda. Ale chlapi, ruku na srdce... Dokonalost a elegance jsou prostě drahé a stojí balík. Vždycky. Ať už mluvíme o autě, ženě, krásném koni, psovi nebo zbrani, je to zkrátka tak.
Tož páni Heřmani, "hodně ščestí s tým Pertinaxom" a ať vám to všem stále bublá! :yes: :yes: :yes:
Drahá je, o tom není sporu. Že by se některé věci (asi) daly pořídit laciněji, to je také pravda. Ale chlapi, ruku na srdce... Dokonalost a elegance jsou prostě drahé a stojí balík. Vždycky. Ať už mluvíme o autě, ženě, krásném koni, psovi nebo zbrani, je to zkrátka tak.
Tož páni Heřmani, "hodně ščestí s tým Pertinaxom" a ať vám to všem stále bublá! :yes: :yes: :yes:
Je vidieť, že tvorca má dobrý vkus. Kiež by to tak vedeli fabrickí dizajnéri súčasných výrobcov. Neexistuje súčasné auto, ktoré by dosahovalo eleganciu tejto Tatry.
Travele,
nevím, jak to děláš - ale opět se s Tebou 100% shodnu 😁
Vínová metalíza v kombinaci se slonovou kostí na střechu tomuhle tatrošovi vysloveně sluší
nevím, jak to děláš - ale opět se s Tebou 100% shodnu 😁
Vínová metalíza v kombinaci se slonovou kostí na střechu tomuhle tatrošovi vysloveně sluší
Tak občas musí byť aj sviatok, nie? Inak nie iba zvonka, tejto tatre to sluší aj v interiéri, aj keď vzorovaný koberec by som na podlahu asi nedal a drevo na výklopnú opierku s barovou skrinkou by som volil výrazne tmavšie.
Vínová a slonová kosť jedna z troch kombinácií, ktoré považujem za najlepšie, čo sa týka automobilového dizajnu. Vždy je v tom odtieň slonovej kosti. A základná farba, ktorá pokrýva väčšinu plôch.
Na niektoré modely sa vyslovene hodí jej kombinácia so studenou zelenou - po Bratislave tu a tam vidieť nádhernú Corvette v tomto laku. http😐/veterany.mwp.sk/…0-3_11-13-23.JPG
A tretia kombinácia je táto: http😐/i.pinimg.com/…17eacd78b193.jpg
Čo myslíš?
Vínová a slonová kosť jedna z troch kombinácií, ktoré považujem za najlepšie, čo sa týka automobilového dizajnu. Vždy je v tom odtieň slonovej kosti. A základná farba, ktorá pokrýva väčšinu plôch.
Na niektoré modely sa vyslovene hodí jej kombinácia so studenou zelenou - po Bratislave tu a tam vidieť nádhernú Corvette v tomto laku. http😐/veterany.mwp.sk/…0-3_11-13-23.JPG
A tretia kombinácia je táto: http😐/i.pinimg.com/…17eacd78b193.jpg
Čo myslíš?
Tak to jsou takové ty "klasické" barevné kombinace, které ošklivému autu drobet napomohou - a z krásného vozu udělají nádherný
- (pastelové) odstíny červené - od jasně krvavě rudé až po fialovou
- tlumená pastelová modrá
- sytá zelená
To když nakombinuješ se slonovou kostí, tak výsledek vypadá krásně
Úžasná je i lesklá černá s doplňky ve zlaté nebo jasně rudé :yes: :yes: :yes:
- (pastelové) odstíny červené - od jasně krvavě rudé až po fialovou
- tlumená pastelová modrá
- sytá zelená
To když nakombinuješ se slonovou kostí, tak výsledek vypadá krásně
Úžasná je i lesklá černá s doplňky ve zlaté nebo jasně rudé :yes: :yes: :yes:
No tak neviem, či by mi čierna so zlatou niečím nepripomínala pohrebák... pri týchto smutných špeciáloch je dosť častá.
No, tu 603 bych si jako v té černo-zlaté představit dokázal...
Poctivý a nefalšovaný klavírní lak v několika vrstvách, chromované dínablýskané jak psí tentononcy 😊 , běloboké pneumatiky a hlavní linky karoserie zvýrazněné tenkou zlatou linkou... Ani Ti nevím, zda si to jenom představuju - a nebo zda jsem takový obraz od pana Václava Zapadlíka fakt někde neviděl???
Poctivý a nefalšovaný klavírní lak v několika vrstvách, chromované dínablýskané jak psí tentononcy 😊 , běloboké pneumatiky a hlavní linky karoserie zvýrazněné tenkou zlatou linkou... Ani Ti nevím, zda si to jenom představuju - a nebo zda jsem takový obraz od pana Václava Zapadlíka fakt někde neviděl???
Ja som videl podobný lak ako píšeš, ale bola to silne tmavá zelená s tenkými linkami striebornej. Aj keď to nebola T603, ale tuším nejaký špeciálne karosovaný Walter alebo niečo také. Ale vyzeralo to famózne.
Ani nehovoř.. Já mám auta DOORPAVDY rád - a bolí mne srdce z tho, když vidím, že tu 50 letou průrvu (1939-1989) už nikdy nepřekonáme a Zetka, Aero, Walter, Wikov a podobné už nikdy na silnice nevyjedou
Je zaujímavé, ako dokážu iné farby celkom zmeniť vnímanie auta. Z čiernej obludy vzbudzujúcej obavy a nedobré pocity je zrazu priateľské a elegantné auto. :yes:
Tak tak, šestsetrojka opravdu nemohla za to, že ji zneužívali komunističtí papaláši a Stb... 😒
Už se těším, jak se mu nějaký e😜ert z české parodie na Dekru na STK bude dožadovat o připojení do diagnostiky 😁
Pro ty, co nezažili, tak mám auto z přelomového období, které už má sice OBD konektor, ale nikoliv s protokolem, co po něm dnes požadují (kvůli informacím, které s emisemi stejně nesouvisí). ;-\