Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
dr.Remorey
proč by si mel nekdo vlastne poridit Mitsubishi, kdyz neni vyrazne levnejsi nez konkurence v danych kategoriich? design zastaraly, interiery jako z kindervajicka, motory prinejlepsim prumerne, pocit nejake robustnosti nebo solidnosti nula. vyhodou muze byt snad jen pohon 4x4, ale to mi prijde tragicky malo.
v com je povedzme taky kaskaj lepsi ako eclipse cros s.. ved kaskaj sa interierom ani motoricky ci podvozkovo na eclipse nechyta ani nahodou ...... o schopnosti v terene ani nevravim .... ja naprikad zase nevidim dovod preco kaskaj a nie eclispe a napriek tomu uspech kaskaju neberiem a to auto akceptujem a ani nezosmiesnujem.. ale ked mi to niekto serizne vysvetli ze preco radsej kaskaja ako eclispe tak v pohode rad si to precitam ;-)
A proč zase ,,Kaskaj"? Nevím jestli jsi v tom Eclipsu alespoň seděl , natož jel ? Ale je to ukolibaný drek. Sedadla jsou hrozná po 40 km se v nich nedá vydržet. Interiér je hrozný . Použité technologie (navigace) mínus 10 let . Jak nejsem příznivec koncernu a vlastně ani SUV tak by ten asi zvítězil .
No ale kup si co chceš ... :-)
No ale kup si co chceš ... :-)
já nic nezesmesnuju, naopak, takovej Outlander jsem reálne zvažoval, na papíre vypada super, ale osobni seznameni me dost prekvapilo. auto mi prislo jako 15 let stary, dvere papirovy, jizda jako v lowcostu. a to bylo nejdrazsi auto v showroomu. do asx a eclipse jsem vlezl, ty jsem neprojizdel, ale nezlob se na me - nemuzes tvrdit, ze to ma lepsi interier nez treba qashqai. asx, to je zase stroj casu, a to eclipse cross to je takova divna vysoka uzka koza, ze bych si fakt radsi koupil duster. ale jak se rika, proti gustu...
ja som v eclipse cross sedel v showroome a jeho interier je za mna pocitovo materialmi lepsi ako v kaskaji ktory ma kolega ... kazdy to mame asi inak.. ale to je v poho
inak mne sa paci aj vynovene ASX... https://www.youtube.com/watch?… ... velmi prakticke auto a teraz za mna konecne uz aj pekne vyzera ( a hadam az stylovo ) ... uz to nie je taka seda myska ako kedysi... a aj motoricky konecne zaujimave auto ... bude zaujimave sledovat ako sa mu bude darit ( aj u nas ) aj nadalej :yes:
inak mne sa paci aj vynovene ASX... https://www.youtube.com/watch?… ... velmi prakticke auto a teraz za mna konecne uz aj pekne vyzera ( a hadam az stylovo ) ... uz to nie je taka seda myska ako kedysi... a aj motoricky konecne zaujimave auto ... bude zaujimave sledovat ako sa mu bude darit ( aj u nas ) aj nadalej :yes:
Podobná otázka: proč někdo kupuje Toyoty? Motory nic moc, interiéry nic moc, převodovky nic moc... ani laciný to není...mhm... a největší automobilka na světa ;-)
inak to sucasne vynovene ASX uz pozeram ze ma na stranke mitsu u nas aj cennik ( este len par dni dozadu som ho tam nevidel ) .. akoze tych 16 200 eur za zaklad uz rovno s tym 2.0 110kw motorom a novym xichtom aj infotainmentom je fakt velmi prijemnych ( ved predchodca s tou 1,6 stal vyse 15 tisic ) .. co prijemnych.. toto bude este cenova bomba panecku .. cakal som aspon o tisicku viac a to aj vzhladom na zakladnu cenu eclipse crossu ktora je uz vyse 19 000 eur ... takze super ... vyzera to teda ze to auto bude u nas opat trhak a odchod 1,6tky mu vobec neuskodi ;-) a na druhej strane som aj rad ze sa nestane to coho som sa obaval a to to ze si bude cenou konkurovat uz s eclipse crossom...
a konecne uz ASX vyzera cool aj v bielej https://www.youtube.com/watch?… ten kontrast hranatejsej bielej kasne s tym jemnym ciernym oplastovanim okolo kolies na styl prvej X5 ...a k tomu tieto nove paradne disky z eclipse crossu... paci sa mi to fakt
PS: inak neviem ci si niekto vsimol ze zadne svetla ASX nemaju len novu grafiku ale su uz viac vystupujce do priestoru smerom von ... dalsia drobnost ktora stala babku ale v reale spravi este slusne viditelnu "zmenu" ..... uz len cakat na "domaci" testik :yes:
Jediná výhoda je , že (jak tu kdysi někdo napsal) si můžeš na salonu koupit nového youngtimera. Za mě to nejhorší co se dá dnes koupit. O Asx se nemá cenu ani vyjadřovat.
ja si pamatam ako ASX tu porazilo svojho casu yetinu... na plecku slusny vykon :-[] :yes: bodaj by mitsu aj nadalej malo taketo plecky... to by malo o uspech aj nadalej postarane :-[]
PS: co je na kluci eclipse cross spatne? https://www.youtube.com/watch?… cas 4:15 ... alebo ty mas k svojej plecke ci kramu alebo co to za zazrak mas nieco co padne lepsie "do ruky" ? .. daj vediet potom :yes: