Motorky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeHonda odhaluje zcela novou generaci velkého cestovního endura Africa Twin
8 komentářů
Jopino
Jsem zvědavý, kdy už konečně vytáhnou (tu) menší Africu ;-)
Žádná nebude...
Bez urážky, odkud čerpáš info? Vím, netem kolují jen rendery a spekulace, ale mít něco mezi 500X, NC750X a "velkou Africou", se přímo nabízí, navíc, pokud je v tomto segmentu docela hlad.
Nemají motor... ledva zbouchali tenhle. Za rok nejdřív
No, nechme se překvapit. Motor z Crossrunera by se zřejmě k vůli Euro5 použít nedal, to máš pravdu.
Původně jsem chtěl Hondu (ať jsem s autem i bajkem v jedné stáji), ale loňská nabídka cendur od Hondy mě nedadchla (CRF 1000 nechci a zbytek je budget), tak mám Kawu.
Rok, dva si klidně počkám.
Původně jsem chtěl Hondu (ať jsem s autem i bajkem v jedné stáji), ale loňská nabídka cendur od Hondy mě nedadchla (CRF 1000 nechci a zbytek je budget), tak mám Kawu.
Rok, dva si klidně počkám.
Podle mě to tolik nedávalo smysl, pokud Africa byla litr. Teď když je to 1100, tak už by ten odstup byl větší a menší model by se tam vtěstnal.
kari.laz
Je to moc povedené enduro. A nyní zase vylepšená se stává dokonalým cestovním společníkem pro jezdce co nejezdí jen po silnicích.
Sdílení komentáře
Ne, k zadnímu kolu mířit nemohou. Většina z uvedených hodnot končí už na primárním převodu a nedojdou tedy ani ke spojce, natož do převodovky