Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Subaru WRX STI EJ20 Final Edition: Poslední svého druhu se loučí po 30 letech

11 komentářů

CHerokee
Hrozně špatně se mi čte, jak budeme doufat, e jednotka bude dost zelená, aby tu mohla taky jezdit. To je fakt k pláči. Nejenže si zbytečně devastujeme vlastní průmysl v Evropě, ale ještě se ochuzujeme o takové ňamky z celého světa...
kpt.Budha
Protože tady je důležitější než pořádný motor/podvozek/… tohle "Škoda Kamiq umí Apple CarPlay bez kabelu. Podívejte se, jak je… "
pradeda777
....že se automobilky těm zeleným fanatikům nepostavily, když to ještě šlo.....teď s tou Grétou je to už všechno v 3.14či..... 😒
Beefcake
Ta tendencia najst si lahky terc a vinnika vsetkeho je asi fakt nakazliva. Potom to skvele zapadne do svojho jednoducheho sveta a hned je vsetko jasne.
Na to uplne sedi https😐/www.zomri.online/2019/09/25/toto-uplne-staci/
DonVito
Napadlo te nekdy, ze ty limity maji svuj duvod?
A tim duvodem neni zkazit ti radost 😉

Mne se tohle auto taky libi. Ale me priority jsou jinde.
_beta
Akože v Európe sa žiadny turbo dvojliter nevyrába?
Alebo o čom sa tu teraz točí?
Keď si chcel podporiť Subaru, mal si si nejaké kúpiť. A nie tu plakať v diskusii.
Machýrek
Von jí brzy někdo šáhne na švába a pak bude mít jiný zájmy.
A pak je třeba si uvědomit, že Greta je téma hlavně v Evropě. Jinde takovej kredit nemá.
CHerokee
Bohužel. Doba bude zlá, 2021 EU o třetinu zpřísní nejpřísnější emisní limity pro osobní dopravu. Zdevastuje vlastní automobilový průmysl a bude po zábavě. Zbydou jen hybridy pro bohaté a unifikované elektrické pseudoauta, které se co nevidět budou samy řídit. Jo a budou z Číny.Poté zakážou osobní vlastnictví auta... tolik k zeleným liberálům, ekofašistům. Ameriku od toho chrání Trump... viz teď sjednocení limitů v Californii s ostatními státy.
KANKUNEN
ani 1,6ku. Hrozná škoda.
kovv
Hlavně se lidem nechce myslet, nebo spíše nemají čím 😄
Speed
I mě to příde ujeté hodnotit nějakou blbou funkci s pořádným motorem a podvozkem. Hold EU