Technika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeŠkoda vyhlašuje další svolávačku. Týká se i vozů VW a Seat s motorem 1.5 TSI
32 komentářů
99matthew99
sa tento motor v autach zacal pouzivat len nedavno😃 kolko potrebuje vw aby postavil kvalitny spolahlivy motor? Kolko pokusnych kralikov nato potrebuje? Si neviem velmi dobre predstavit to testovanie :no:
Hlavne ze pri Mazde a jej SkyX sa vedu debaty ako natom bude so spolahlivostou. Postavil uz vlastne Vw v ere turbomotorov nejaky spolahlivy benzinovy motor?
Hlavne ze pri Mazde a jej SkyX sa vedu debaty ako natom bude so spolahlivostou. Postavil uz vlastne Vw v ere turbomotorov nejaky spolahlivy benzinovy motor?
Taková svolávačka do servisu na přehrání softwaru je totiž úplná katastrofa a nic horšího se nikomu mimo VW v éře turbo motorů nestalo...
Problém je, že ta SW úprava pouze maskuje konstrukční vadu. Pokud to cuká při nízkých otáčkách, tak do SW nahráli, aby motor udržoval vyšší otáčky a mají hotovo. Výsledkem bude vyšší spotřeba ve městě kde se člověk nejčastěji rozjíždí.
Připomíná mi to konstrukční vadu Škody Roomster, která propadla v crashtestech, protože jí nebouchly airbagy z důvodu přerušení elektrických kabelů po nárazu. Vyřešili to tím, že tam dali kondenzátor, který těch pár vteřin udrží napětí pro aktivaci airbagů místo toho, aby předělali vedení kabelů a umístění baterie v motorovém prostoru.
Připomíná mi to konstrukční vadu Škody Roomster, která propadla v crashtestech, protože jí nebouchly airbagy z důvodu přerušení elektrických kabelů po nárazu. Vyřešili to tím, že tam dali kondenzátor, který těch pár vteřin udrží napětí pro aktivaci airbagů místo toho, aby předělali vedení kabelů a umístění baterie v motorovém prostoru.
:yes: kondenzátor síce dali, ale na zvolávačku predaných vozov sa vyprdli :no:
Zarazilo mě že řeší takovou ptákovinu, že se motor v určitým režimu zakucká. Taková marginalita, a to že několik let vyráběli nefunkční rozvody a motory jim žraly olej na takovou podstatnou věc se vykašlou.
Odpoved je - nepostavil... VW odkedy prestali vyrabat stare 1.9tdi este nepostavili jeden poriadny novy motor co by bez problemov jazdil... Aj celu turbo-benzin kampan zacali oni
KANKUNEN
TSI ne, Honda - žaloby, ford - žaloby, toyota - v servisech jich na podlaze leží rozebraných,
Fakt je nejlepší ten z PSA? Se pobliju.
Fakt je nejlepší ten z PSA? Se pobliju.
Poděkuj pošahané gretoizní EU!
Intelektuálne sa nám tu obnaž a napíš čo má spoločné Eu s brutálnou optimalizáciou nákladou, resp konštrukčnými chybami automobiliek 😉
Fiat 1.4T Multiair - je dělaný na vysoké zatížení (closed deck, volnější písty ve válci) a používá stále MPI, blok motoru je FIRE - ten se vyrábí snad čtvrt století.
Ale tak zase to zbytocne dramatizujes. Honda ma problem, ktory mala odjakziva a to este ked turbomotory nepouzivali. Nuz musia vyladit. Ford mal pseudokazu ohladom jednej posratej hadicky, ktoru uz davno vyriesili (za svoj laxny pristup si to vsak zasluzi) - kolko sa to bude este tahat? S toyotou je problem aky? A PSA na zaciatku s 1.2eTHP malo problemy, minimalne lokalne, kedy na 5tich trhoch musel zmenit specifikaciu paliva na minimalne N98, lebo par motorov skoncilo KO. Problem vyrieseny od 5/2017. Ale ano, PSA ma aktualne najvydarenejsie motory 😄
Cituji mou recenzi z moje.auto.cz, viz https😐/moje.auto.cz/…rahy/passat.html
"Za studena je skoro nemožné popojíždět plynule v garáži, protože na jedničku na třeba 1600 otáček hrká jak Škoda 120 před smrtí. V kombinaci s manuálem jsou tak rozjezdy trochu za trest, trvalo mi několik tisíc km než jsem se s tím naučil rozjíždět aspoň trochu plynule. Protože když jsem dal málo plynu, auto v lepším případě cukalo. V horším chcípne úplně."
Passat vyrobený v březnu 2019, tak uvidíme 😁
Manza si koupila v 2/2015 atmo ASX holatko za 365K, davali sme ho protiuctem na PHEV 11/2017, to je asi po 33 mesicich. Chces si tipnout za kolik byl vykup jeste ponizeny o ignorovani autorizovaneho servisu? Troufnes si proti nemu postavit 33 mesicniho Rapida s trihrnkem ve stejne cenove relaci?
Na vsechno mam doklady :-!
V příspěvku o vlákno níže v té stejné diskuzi jsem pak popisoval celou řadu konkurentů, protože jsme v této cenové nakupovali před pár týdny.
A já tě musím opět zklamat, já osobně, ani v naší rodině nejezdí žádný tříhrnek, ani TSI, ani 1.5 TSI, ani žádná Škodovka, ani žádný koncern 😁 To je smůla, že si zrovna kopl do mě 😁 A že ASX je strašná ***? Ano, je, měl jsem tu čest se o něm přesvědčit, mluvím o modelu, který byl prodáván nový v létě 2019 s motorem 1.6. Strašné sedačky, líný motor, interiér z pravěku, podvozek nic moc.
Takže nebudu stavět proti ASX Rapida, protože jsem Rapida nikdy neměl, ani ho nikdy neřídil, jen se 2x vezl jako spolujezdec a i když je to podle mě hrozné lowcostové auto, alespoň dynamicky tomu ASX napráská 😊
Hele, já tak nějak pořád přemýšlím, co si to vyplodil za hovadinu a pak mi to došlo, ty sis mě spletl s Fostekem 😁 Zkus se do té diskuze ještě jednou podívat, kdo psal o pádu ceny 😁
Mimochodem, ASX je vynikajici auto na kratke pojezdy, nakup, doktor, svoz deticek. Spolehlive, odolne, blbuvzdorne. Kdyz se s tim umi jezdit a nebojis se ho tocit tak to umi i dost divokou jizdu. Ale musi se to umet. A to tobe zjevne nejde
Já 1.5TSI jezdil, co ty ? A to ASX taky... takže 1.5TSI je o dost rychlejší, točivé moc není, spíše dieslový charakter. Tu jednašestku jsem točil, ale nic moc se nedělo, jen to křičelo a nejelo 😊 Pokud mohu do hry vtáhnout i jiné motorizace o kterých jsem já psal a což byla pointa mého příspěvku, který sis nevím proč tak zle interpretoval, tak zkus třeba 1.33TCe, nebo 1.5Ecoboost, stojí to +/- jako ASX či ten Karoq s 1.5TSI a jezdí se s nimi velmi příjemě a navíc na ně nejsou svolávačky, takže ti už nezbude moc nábojů do další bitvy 😉
P.s. jestli ti příjde ASX s 1.6atmo dost divoké, pak chápu, proč tady diskuzně interpretuješ toho Outlandera PHEV jako hotový supersport 😁
Ok, takže si to zahrál do autu 😁 Nicméně jsem pořád nenašel to, kde já vychvaloval TSI mimo té věty, kterou jsem sem citoval 😁 Sám víš, že Škodovkami v soukromí nejezdím 😁
Mimochodem, nevim, ale myslim ze tvemu Fordu PHEV v ramci okreskoveho i mestskeho jezdeni ujede. Fordik si skrtne az na dalnici za hranici rychlostniho limitu.
Ano ujede, je slabší a má o 1s pomalejší 0-100, síla Fordu je jinde 😉 Já si tu s tebou nepřeměřuji úd 😉
Spíš je celkem úspěch, že ve vysokých rychlostech by ti to slabší auto stačilo 😁
A ta výkupka by mne taky zajímala. Já takto prodával Auris HSD po 35 měsících a 80tis km, z 450 za 380.
Divokou jízdu to zajisté umí a nemusí se s tím jezdit ani rychle, jak jsem si mohl sám vyzkoušet.