Novinky
0
Nezdá se vám být zadek toho auta (a zejména zadní okno) poněkud připláclý? Uvažuju, co to provede s místem pro hlavu na zadních sedačkách. (Jo, já vím, i v takovém autě jezdí většinou jen jeden člověk, nouzově dva. A pro rodinu je kombi. Ale stejně...)
jury_em
0
mě zase děsí ten čudlíkov na palubce 😒
0
Podle mě bezpečnější, než multiovladače.
0
Me se to libi, az na ten prečudlýkovaný stred. panel a to, ze mista nad hlavou vzadu bude velmi skrome... Jinak palec nahoru :yes: 😄
0
v rámci úspor nákladov tam nedajú do zadu sedačky a miesta nad hlavou bude dosť!
0
Ponekud? ***, sak to je priplacnute jak keby drbli po streche lopatou nakladaca! Pozri ten pohlad zozadu, to okienko je tak trapne male, ze vnutorne zrkadlo mohli rovno vyhodit. Povedal by som ze so sklonom strechy od B stlpika to sudruhovia v Opeli naozaj vydatne prehnali. Vzadu to vyzera len na mieste pre decka do 15 rokov...
Tak jestli nekdo tvrdi ze SII vypada z profilu jako BMW, tak tohle je snad BMW dvojce.
a ty si jejich tatka. tohle nema s bawem pranic spolecnyho. svetlomety sou komplet jine a ani tvar vozu neni jako BMW. opravud tohleto me vzdycky vytoci :no:
Tak nevím - zatím věsměs negativní reakce - to mě docela překvapuje - dle dosavadních fotografií bych spíše usuzoval na elegantní, sportovně seriózní výraz, nezaměnitelný tvar. Můj subjektivní pocit je zatím velmi pozitivní - už se těším na oficiální představení a hlavně na reálnou podobu v provozu - ve srovnání s jinými vozy na silnici.
Nuz, ja si radsej pockam na oficialne foto, z tohto sa neda vycitat ani to, ci bude mat definitivne veko kufra a la BMW 5. Na sedan mi to pripada byt dost dynamicke, ale zrejme to bude chciet aspon 17-stky kolesa. Tie fotky su aj tak dost rozmazane, bud je fotografovi zima alebo si malo "uhol" 😄
Dle proporcí zase jenom FWD, takže skutečně nástupce Vectry, nic proti ní. Ale původně se o konceptu s názvem Insignia psalo jako modelu, který naváže na Omegu - o třídu výš (který měl mít i náhon AWD, pravděpodobně v základu RWD), aby to mohli opět zkoušet směrem k MB a BMW co do cílové skupiny zákazníků. Jinak Oplu přeju jen samé úspěchy 😄
tak mě se to líbí moc. Jak to bude s prostorem vzadu to se teprve uvidí. Ale vzhled je mooc dobrej. Zajímavý jsou ty budíky - to snad dělal ten samej člověk co superba 😄
vraj bude aj stvorkolka - kazdopadne to nebude nudne auto (napr. ako superb bez urazky) - posoby dost dravo a to je dobre
nevim co mate porad s tim ze vam to neco pripomina. neni auto aby ste nekdo nerekl, ze vam to neco pripomina. jednomu BMW, druhemu primeru,... nereknu kdyz sou to kopirky ala čína (nebo vyjimky viz fabia a swift) ale kdyz to sou takovyhle auta tak bych v tom fakt nic nehledal. :-!
Osobně se mi velmi líbil koncept, futuristický nádech, tak uvidíme co z něj zůstane ve výsledné realizaci. Ten přetlačítkovaný střed nic moc, chybí tam však display, otázkou tedy je, zda bude místo tlačítek či místo přihrádek. Jinak už tu dávali i zřetelnejší fotky, kde byly znát masivní blatníky dle konceptu. Osobně se mi líbila Astra a hezké bude i tohle. Masivní přední maska - toť jasná úlitba i směrem do amerického trhu.
Display by měl být místo těch přihrádek, podle špionážních fotek, které tak různě pobíhaly po fórech.
Jinak ve Vectře A,B,C sedanu bylo vždy místo pro mě nad hlavou v vždy pohodě (mám 191cm), takže můj názor je, že nějak zásadně to nebude omezený ani zde. Ačkoliv to tak může vypadat.
Uvidíme v reálu, ale zatím dávám za 1 😉
Jinak ve Vectře A,B,C sedanu bylo vždy místo pro mě nad hlavou v vždy pohodě (mám 191cm), takže můj názor je, že nějak zásadně to nebude omezený ani zde. Ačkoliv to tak může vypadat.
Uvidíme v reálu, ale zatím dávám za 1 😉
bude to pěkný.. to je vidět už teď... a s tím zadním víkem... že se podobá baworáckýmu stylu se dá tvrdit jen z jednoho konkrétního úhlu, ostatní úhly ukážou proporce úplně jinak. Myslim, že to bude v cajku. Držím oplovým palce.
Btw ten interiér bych nebral napevno stejně jako kastli. Bude se tam určitě ještě hodně věcí měnit, to je vidět, ale osobně jsem rád, že oproti VC přijde změna, to je totiž věc která mě odrazuje od nákupu... vedle mojí VB parkuje VC černá, karavan a je to pekelná rakev, šel bych do ní.
4x4 je určitě žádoucí, snad to vyjde.
BTW seděl jsem teď v Signumu *04 a musim tedy říct, že TO je paráda.
Btw ten interiér bych nebral napevno stejně jako kastli. Bude se tam určitě ještě hodně věcí měnit, to je vidět, ale osobně jsem rád, že oproti VC přijde změna, to je totiž věc která mě odrazuje od nákupu... vedle mojí VB parkuje VC černá, karavan a je to pekelná rakev, šel bych do ní.
4x4 je určitě žádoucí, snad to vyjde.
BTW seděl jsem teď v Signumu *04 a musim tedy říct, že TO je paráda.
Lehmannovi už neverím, aj keby vsadil na pravosť a autentickosť svojich fotiek aj milión. Počkám si na oficiálne fotky a potom môžme debatovať...
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Zatiaľ to vyzerá, že to bude hnus fijalovej - také až moc oblé zo všetkých uhlov - také já nerad. No, uvidíme, že. Navyše, nemusí sa to páčiť každému ...