Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
KANKUNEN
SS nabídne auto, ve kterém by se nestyděl.
vedel som ze pojdu hore.. bola len otazka casu kedy dobehnu a vlastne aj predbehnu mnohe europske vozy ... len to nejde hned.. ale potencial tam bol.. a rovnako pojde hore aj vinfast uvidis.. dnes sa mu smejeme a o 10 rokov bude.. ved sa nechajme prekvapit ... inak uz aj predosly rexton bol paradny.. ale ten novy tak to uz sanka dole.. neskutocna kara .. navyse nadalej tuhy ram... videl som ho aj nazivo uz a tu nejake sorento sa moze skryt... yong :yes:
3_diamanty
skvela vizaz.. skvele motory.. paradna kasna aj interier... yongy konecne ozivaju a po novom rextone dalsi paradny voz od nich... moc sa uz tesim na test tohto koranda lebo vyzera to na dalsieho silneho hraca v SUV segmente ... skutocne paradne auto... takze snad bude aj uspesne... nevidim dovod preco by nemalo.. :yes😒br />
ono to dokonca vyzera nielen na silneho hraca ale rovno aj na noveho lidra SUV segmentu tigiho a sportagu... .. len tak dalej yong :yes:
ono to dokonca vyzera nielen na silneho hraca ale rovno aj na noveho lidra SUV segmentu tigiho a sportagu... .. len tak dalej yong :yes:
Kup si to a přestaň bychařit :-!
Aby znova neskončil v nejakej EU produkcii, aj keď aziati s japoncami sú najlepší.
verim v jeho uspech .. aj v to ze je to paradne auto.... yongy ozivaju... konecne :yes:
kupim casom co bude treba.. zatial mam este casu a casu ... ale po rextone aj tento yong sa mi moc paci ... boze .. ono by to chcelo aspon 3 melony inak to nevidim 😒] .. idem kupit zatial zreby ok? 😒]
kupim casom co bude treba.. zatial mam este casu a casu ... ale po rextone aj tento yong sa mi moc paci ... boze .. ono by to chcelo aspon 3 melony inak to nevidim 😒] .. idem kupit zatial zreby ok? 😒]
wolff
Na sauto je toto konkrétní auto za necelých 830t.
Ano je to v naftě 1,6d a asi v poměrně plně výbavě, ale taky.tonuz není avizovaný h něco málo přes 400t. Ta avizovaná cena se zdá býti podfuckem a nebo nedorozuměním min. V tom, že někdo opomněl na DPH.
Takže.jajonauto pěkný, ale zázrak se.nekona...
Ano je to v naftě 1,6d a asi v poměrně plně výbavě, ale taky.tonuz není avizovaný h něco málo přes 400t. Ta avizovaná cena se zdá býti podfuckem a nebo nedorozuměním min. V tom, že někdo opomněl na DPH.
Takže.jajonauto pěkný, ale zázrak se.nekona...
Máš cenu od a máš zcela výbavou nabitý kousek. Třeba tomuto: https😐/www.auto.cz/…ym-sarmem-120404
ještě výbava chybí a za 740k by ho asi málokdo koupil.
ještě výbava chybí a za 740k by ho asi málokdo koupil.
Ada je zase tady
- chybí ruční brzda
- chybí manuální skříň
- nízká světlá výška
- no name motor
- 1,6 v dieselu je slabá a bude mít omezenou životnost
- po poklopení zadních sedadel nevznikne rovná ložní plocha
- přístroje před řidičem jsou pouze virtuální
a tak... :no: nicméně proti posledním kreaturám Mitsubishi furt dobrý
- chybí manuální skříň
- nízká světlá výška
- no name motor
- 1,6 v dieselu je slabá a bude mít omezenou životnost
- po poklopení zadních sedadel nevznikne rovná ložní plocha
- přístroje před řidičem jsou pouze virtuální
a tak... :no: nicméně proti posledním kreaturám Mitsubishi furt dobrý
rokyta.p
Najedou budou auta dělat všichni, že o motorech mnoho neví a o podvozku taky - nevadí. Hlavní je, že displej z Alie😜resu dáme tam, kam chceme my. Dyson už svůj mega super truper automobil odpískal, teď už jen odstranit tenhle pařát, který lidem plete hlavu. Design se mi docela líbí to jo, ale jezdit v tom nebo shánět náhradní díly by jsem za 20 let nechtěl.
Cuba66
...jsem se ještě téhle značce smál. Už nebudu. Za chvíli bude tam, kde je Kia a Hyundai. Navíc jak je teď na vzestupu, bude se snažit urvat část trhu a auta budou chvíli za "rozumnou cenu". Pak to samozřejmě půjde nahoru jako u K/H. Chvilku se to ale bude vyplácet kupovat..pokud to bude funkční i jízdně a nejenom vzhledově.
P.S.: .. jen to jméno je takové "strč prst skrz krk"
P.S.: .. jen to jméno je takové "strč prst skrz krk"
Jak jsem psal výše, jestli to bude alespoň průměrně jezdit, určitě to by to bez předsudků mohlo být oživení segmentu.
Koukali jsme i na TIVOLI - a manželka i s mládětem si tam vysloveně rochnili.
Dokud budu dělat to, co dělám, tak pro mne 2 auta budou vždy nezbytná. A tahle kombinace (Musso + Tivoli) k mému vkusu i mé peněžence hovořila řečí nesmírně atraktivní, takže asi začnu pomaličku odkládat drobáčky.
Za mne Dvojitej Drak (Ssangyong) dostává dvojitej palec hore za každý model, který mají dneska v nabídce😒br /> Rexton :yes: :yes😒br /> Nosorožec :yes: :yes:
iXeLVé :yes: :yes:
a Tivole staré i nové :yes: :yes: :yes: :yes:
Nevíte někdo, od koho berou motory?
su uzasne tieto yongy dnes... prijal by som test eclipse 1,5 turbo vs korando 1,5 turbo :yes:
ale inak prijal by som testik koranda vs eclipe cross.. ( niec ako tu uz bol eclispe vs karoq ) aj tu obidva su s 1,5 turbom a obidva su aj docela dizajnovo pekne osobitne .... :yes:
PS: korando je velkostne aj motoricky presne ako tucson alebo sportage .. a tu ma ako konkurenta pre tieto vozy mitsu model eclipse cross s 1,5T alebo aj 2,2 dizel ( nemecko, italie a pod ) :yes😒br />
rovnako clio potom je konkurent aj golfa... tvojou logikou par centi hore dole proste nevadi ... mam citak ze ta soda ti moc nepomohla .... tu by to chcelo skor prehanadlo :yes:
Toppere, nevím kde jsi četl o sodě, ale to co užíváš by chtělo možná změnit 😉