Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Do nabídky Dacie se vrací verze na LPG. Za kolik pořídíte plynový Duster?

8 komentářů

satam
Autor v tom má docela hokej a patrně neví jaký je rozdíl mezi LPG (zkapalněný ropný plyn) a CNG (stlačený zemní plyn). V článku klidně míchá oboje dohromady.
Myslím, že takovéto články by měli psát odborníci, kteří o problematice něco ví.
MOJEJMENO
Ani jsem si toho v článku nevšimnul. Myslím že se redaktor jen spletl, protože hovoří o "návratu" LPG. CNG nikdy v Dacii nebyl.
holden1
spis si to ani neprecetl kdyz ten clanek nekde ukradnul
Meky
Je to motor bez priameho vstrekovania, ale s turbom.
Ideálne do mesta
lubofialka
Nikde nepisou že to jezdí na cng. Tak co to trubky píšete.
CICERO
přečti si článek pomalu a pochopíš... je to BULVAR, beztak to píše buď moje alter ego nebo starosta z Řeporyjí... 😄 stačí?

Bije to do očí, zdejší kydy jsou fajn... ale dřív to bejval i fajn web o autech... dneska píšou líp i na autobibli a automanii…. zduř... 😁

CITUJI:
Někteří výrobci ale musejí hledat levnější řešení ve formě alternativního paliva, ať už CNG nebo LPG. Právě na zkapalněný ropný plyn !!! dlouhodobě sází i Dacia.
A ta právě přijíždí s novým agregátem na LPG. Je jím nově vyvinutý zážehový tříválec 1.0 TCe, který dosud byl dostupný výhradně na benzin, v listopadovém ceníku Dusteru se ale nově objevuje i ve verzi na zkapalněný zemní plyn. !!! 😁

= takže zachvilku si na auto.cz přečteme, že třeba LNG je lithium neutral gas… a je vhodnější než LPG ono totiž LPG = Lithium positive gas a proto hodně hoří... 😁

Optikou plátku auto.cz je vše výše napsané zcela legitimní pravda !!! 😉
Anonym
😁 😁 😁
Ááááááááááááááááááááá!
CICERO
https😐/www.carscoops.com/…the-nurburgring/#… :-! áááno FOSTEKU tohle je to co toužíš mít
:yes: Ztoho mi jde mráz po zádech,uplně tam vidím tu majestátnost, to bude povoz... Král mocný to Pán AUTOMOBIL RR GHOST 2020