Novinky
dodnes tej taktike aku tam ferrari zvolilo neviem prist na pointu... na vitaztvo tam jednoznacne mali ... HAM aj MB ale opat ukazali ze taketo "chyby" sa tu v F1 proste neodpustaju .. asi aj preto je ferrari stale tam kde je.. teda na mile vzdialene od titulu... popravde este aj redbulu dnes v tomto verim viac ako ferrari ..
gratulacia 6 nasobnemu HAMovi * * * * * * :yes:
gratulacia 6 nasobnemu HAMovi * * * * * * :yes:
Red bullu veris viac? A v com ta akoze takto presvedcili? Verstapen nevie nic ine len jazdit kamikadze style. S takymto pristupom nikdy titul neziska. Strasne mi je nesympaticky aj s jeho otcom. Jediny konkurent Ferrari je Mercedes. Ferrari ma najviac pole tento rok. Bohuzial ich strategie su natolko zle ze sa sami pripravuju o body. Ja som fanda ferrari odmalicka a zato ze je nejaky Hamik teraz na vyslni tak neprejdem k Mercedesu. Ja im stale verim i ked nepopieram ze uz je to fakt dlho co neziskali titul. Charles je podla mna omnoho lepsi a vyzretejsi jazdec ako ten pomatenec Ver.
podla mna o rok to bude u ferrari podobne ako tento rok ... predpokladam ze zase si VET a LEC budu brat navzajom body a pozerat viac jeden na druheho .. navyse LEC je este stale hodne mlady a chybaju mu vodcovske skusenosti a SEB je z roka na rok uz zase akysi "marnejsi" a bezzubejsi takze suma sumarum ( moj osobny nazor ) je ten ze HAM ma najvacsieho konkurenta opat ( ako obvykle ) vo svojom timovom kolegovi a nie od pilotov inych stajni ... aj ked podla mna v r 2017 na to ferrari malo ( tam VET este po polovici sezony viedol nad HAMom o 25 bodov ) ale po letnej prestavke nastal zlom a SEB zacal robit chyby za chybou.... dokonca aj minuly rok si myslim ze HAM nemal o nic lepsie auto ako SEB... ale SEB sa opat nevyvaroval fatalit .. ( vid GP nemecka ) .. HAM pritom dnes jazdi v podstate bezchybne a hodne spolahlivo takze kazde zavahanie supera vie vyuzit vo svoj prospech...
a VER? ten ozaj takym kamikadze sposobom akym doteraz jazdi ten titul nema sancu tak skoro ziskat... ale casom ked jazdecky aj mentalne dospeje tak vidim u neho nejaku tu sancu aj na titul ... vsetko je mozne... aj ked vzdy plati ... bez rychleho a spolahliveho auta to na titul neda nikto