Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nová Kia Optima konečně odhalena. Stylový sedan nabídne odvážný design a více prostoru

36 komentářů

PowerHouse
Tak tady tu kolmost přední masky ještě vylepšili.
kari.laz
Škoda, že není info o motorech
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
jakarte73@...
Stačil by 3.6 ze Stingera.
lamal
a nič viac... prekombinovane, vyčačkané... ja viem KIA korejcom sa to lubi... mne nie
DEVIL
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
lamal
:-! nj sedliak ´´devilko´´ nič nečakané, hrubé zrno
twistedTSD
Zezadu mi přijde, že zadáním bylo připravit Optimu o cokoli, co činí sedan hezkým a elegantním.
lamal
suhlasim... aktualna optima je velmi solidne vyzerajuce auto
twistedTSD
Mně se líbila ta první.
lamal
myslis fakt tu prvu ? (2000-2006)

https😐/en.wikipedia.org/wiki/Kia_Optima
twistedTSD
Oj, ne. První evropskou Optimu.
lamal
šmarja a to je ktora v celkovych generaciach ? mne sa pozdava 4 + 5g, ale tato 6ta gen teda nie...
twistedTSD
no počkej, pátou generaci nezná ani wikipedie. 😁 Prostě Optima od roku 2010.
lamal
jj tj 3gen... 4ka tiez ujde za mna, skoda ze to nepokracuje v tom duchu
Ozzman
Mě se líbí 😊 Já hranatý auta rád 😁
lamal
Tak jednoduche to nie je, aj ja mam rad hranate auta... a toto sa mi nelúbi, fakt vrchovate..
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
_Karel_
Peter Schreyer přešel z Audi ke Kie. Na Kiích je to poznat, na Audinách bohužel taky.
:yes:
lamal
Karle, ze ti si dal devilkovi lajčík ? 😄
_Karel_
Ani de.b.ilovi ani tobě. Mám toho trotla na HL. 😉
A nemám důvod dávat ti :no: za to, že se ti nějaký auto nelíbí, byť by to bylo i moje auto. Nevadí mi "nelíbí", vadí mi hateři, což snad nejsi.
lamal
dufal som, ze nie ... 😁 aj vdaka ACZ diskusiam som si uvedomil ako moc je dizajn subjektivny, bezne narazam na to, ze sa mne nieco bytostne nelubi a iny oslavuje ake podarene to je 😄 Idem sa pozriet co si napisal na O4
_Karel_
Nenapsal jsem nic, ale z těchto nových obrázků se mi O4 fakt líbí. Uvidím na živo. Nelíbí se mi jen maska. Interiér nemám názor.
lamal
S maskou suhlasim, je to take scaloidne, to nie je pochvala... interier nemam nazor ani ja, ale ked som videl plast resp materialy stredoveho tunela tak som si fakt spomenul na dáciu... ach
winder
Vpredu je priveľa mriežok. Je to zvláštna móda, najmä keď sú väčšinou zaslepené. Niekedy mám pocit, že dnešní dizajnéri už u bežných áut aerodynamiku neriešia. Možno s výnimkou Tesly.
Tá strieborná lišta, čo začína nad dverami a končí pod zadným sklom vyzerá tiež dosť zvláštne a nie príliš sympaticky. Trochu mi pripomína oplácky zadný stĺpik, ani ten veľmi pekný nie je. Ale dnes je veľmi ťažké nejak sa od zbytku konkurencie odlíšiť.
lamal
mne sa celkovo nepacia novy smer kt reprezentuje scala, kamiq a z casti aj O4 ... ta je zo spomenutych na tom asi najlepsie, ale ten podivny predok tam je furt.. predne svetla dost pomohli... v zadu je to akoby taky nutny derivat toho co ukazala scala...
winder
Sme v diskusii pod Optimou...
lamal
nevadí O4 teraz bude horuca tema, celkom sa tesim na tie vsetky plky 😄
Beefcake
Za mna palec hore.
Tak preto to vyzera ako sportback.
Mino 1
Karle, ale je ti jasné, že Schreyer je už oficiálne v dôchodku (zostal len v roli poradcu) a dizajnu celého koncernu šéfuje Luc Donckerwolke? 😉
_Karel_
Není, díky za info. No ale to moje aspoň znělo dobře, ne? 😁
Pochvala kie a kritika Audi v jednom.
Mino 1
Tak o tom "žádná" :yes:
Chloe Davis
kyncl-p@...
A nevíte někdo jestli se dostane do evropy? Aktualní model prošel faceliftem a cca od srpna jsou ukončené objednávky pro celou eu z důvodu nízkých prodejů.
3_diamanty
ta sucasna optima mi pride elegantnejsia.. stihlejsia.. ale chce to asi este viac fotiek .. takze este nad nou nelamem palicu.... 😐
Katikakus
...a mne se to libi. A jakoze hodne. :yes: