Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNová Kia Optima konečně odhalena. Stylový sedan nabídne odvážný design a více prostoru
36 komentářů
PowerHouse
2
Tak tady tu kolmost přední masky ještě vylepšili.
kari.laz
Škoda, že není info o motorech
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
lamal
a nič viac... prekombinovane, vyčačkané... ja viem KIA korejcom sa to lubi... mne nie
DEVIL
Zezadu mi přijde, že zadáním bylo připravit Optimu o cokoli, co činí sedan hezkým a elegantním.
suhlasim... aktualna optima je velmi solidne vyzerajuce auto
Mně se líbila ta první.
Oj, ne. První evropskou Optimu.
CICERO
_Karel_
Peter Schreyer přešel z Audi ke Kie. Na Kiích je to poznat, na Audinách bohužel taky.
:yes:
:yes:
Karle, ze ti si dal devilkovi lajčík ? 😄
Ani de.b.ilovi ani tobě. Mám toho trotla na HL. 😉
A nemám důvod dávat ti :no: za to, že se ti nějaký auto nelíbí, byť by to bylo i moje auto. Nevadí mi "nelíbí", vadí mi hateři, což snad nejsi.
A nemám důvod dávat ti :no: za to, že se ti nějaký auto nelíbí, byť by to bylo i moje auto. Nevadí mi "nelíbí", vadí mi hateři, což snad nejsi.
dufal som, ze nie ... 😁 aj vdaka ACZ diskusiam som si uvedomil ako moc je dizajn subjektivny, bezne narazam na to, ze sa mne nieco bytostne nelubi a iny oslavuje ake podarene to je 😄 Idem sa pozriet co si napisal na O4
Nenapsal jsem nic, ale z těchto nových obrázků se mi O4 fakt líbí. Uvidím na živo. Nelíbí se mi jen maska. Interiér nemám názor.
S maskou suhlasim, je to take scaloidne, to nie je pochvala... interier nemam nazor ani ja, ale ked som videl plast resp materialy stredoveho tunela tak som si fakt spomenul na dáciu... ach
Vpredu je priveľa mriežok. Je to zvláštna móda, najmä keď sú väčšinou zaslepené. Niekedy mám pocit, že dnešní dizajnéri už u bežných áut aerodynamiku neriešia. Možno s výnimkou Tesly.
Tá strieborná lišta, čo začína nad dverami a končí pod zadným sklom vyzerá tiež dosť zvláštne a nie príliš sympaticky. Trochu mi pripomína oplácky zadný stĺpik, ani ten veľmi pekný nie je. Ale dnes je veľmi ťažké nejak sa od zbytku konkurencie odlíšiť.
Tá strieborná lišta, čo začína nad dverami a končí pod zadným sklom vyzerá tiež dosť zvláštne a nie príliš sympaticky. Trochu mi pripomína oplácky zadný stĺpik, ani ten veľmi pekný nie je. Ale dnes je veľmi ťažké nejak sa od zbytku konkurencie odlíšiť.
mne sa celkovo nepacia novy smer kt reprezentuje scala, kamiq a z casti aj O4 ... ta je zo spomenutych na tom asi najlepsie, ale ten podivny predok tam je furt.. predne svetla dost pomohli... v zadu je to akoby taky nutny derivat toho co ukazala scala...
Chloe Davis
kyncl-p@...
A nevíte někdo jestli se dostane do evropy? Aktualní model prošel faceliftem a cca od srpna jsou ukončené objednávky pro celou eu z důvodu nízkých prodejů.
3_diamanty
ta sucasna optima mi pride elegantnejsia.. stihlejsia.. ale chce to asi este viac fotiek .. takze este nad nou nelamem palicu.... 😐