Novinky
kalousek
Z článku jsem nepochopil co je předmětem patentu. A tay jsem nepochopil co má s dotyčným motorem společného těch 28 fotek v galerii, s výjimkou prvního obrázku
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
WinDiesel
3.0L EcoDiesel available across the 2020 Jeep Wrangler four-door lineup; 1st diesel-powered Wrangler in N America :😉 :😉 :😉 :😉 :😉 :😉
Jeep will offer a diesel-powered Wrangler for the first time in North America with the introduction of the 2020 Jeep Wrangler EcoDiesel. Wrangler four-door models will offer the new 3.0-liter EcoDiesel V-6 engine (earlier post), rated at 260 horsepower and 442 lb-ft of torque in this application, with engine stop-start
Líbí se mi jak Američané označují SCR - DEF (Diesel Exhaust Fluid) :yes:
Takže DPF a DEF 😲
Jeep will offer a diesel-powered Wrangler for the first time in North America with the introduction of the 2020 Jeep Wrangler EcoDiesel. Wrangler four-door models will offer the new 3.0-liter EcoDiesel V-6 engine (earlier post), rated at 260 horsepower and 442 lb-ft of torque in this application, with engine stop-start
Líbí se mi jak Američané označují SCR - DEF (Diesel Exhaust Fluid) :yes:
Takže DPF a DEF 😲
CICERO
Anonym
GM už má tyhle 400 konové biturba dávno, 3,0 V6 TT a 3,6 V6 TT
Bohužel mam obavy že to bude konec HEMI 5,7 a možná i 6,4 pro všechny osobáky a SUV, zbyde jen Hellcat HEMI a ještě možná nějaké 5,7 či 6,4 v pikapech
Bohužel mam obavy že to bude konec HEMI 5,7 a možná i 6,4 pro všechny osobáky a SUV, zbyde jen Hellcat HEMI a ještě možná nějaké 5,7 či 6,4 v pikapech
CICERO
Anonym
za stávku můžou odbory ne GM.....
Jinaksamo GMmá taky svolávačky, třeba na brzdy na pikapy. Ale FCA má vždy něco spešl....
Jinaksamo GMmá taky svolávačky, třeba na brzdy na pikapy. Ale FCA má vždy něco spešl....
speedfred
....ale že Corvetu nerobia kvôli štrajku ti už nevadí. V GM je za každých okolností všetko OK.
Anonym
No v klidu být můžeme asi jen díky tomu, že nejsou prachy na vývoj 😄
Jinak docela sranda https😐/www.novinky.cz/…evejdou-40303291
Fiat jede bomby
Jinak docela sranda https😐/www.novinky.cz/…evejdou-40303291
Fiat jede bomby
CICERO
CICERO
speedfred
Myslím že Barík a další z hejter-klubu môžu byť v kľude pretože pokial to nebudú predávať tak patent ostane len patentom.
A tak poctivo oblafli čitateľov fotečkami autíčok 😒 😒