Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Tesla chystá novou továrnu. Bude stát v Německu

49 komentářů

CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
WinDiesel
… a neudělali východoněmečtí soudruzi chybu?
… aby nezjistili že továrna je plná robotů a lidi nepotřebuje :-!
KANKUNEN
Wine a ty víš o někom mladým, který chce k pásu? Já ne. Ani turek už ne a dát tam imigranta, tak se tam bude jenom tančit a mlátit mezi sebou.
WinDiesel
Byl jsem v Kolíně v TPCA a byly tam mladý ženský, zvedaly těžký dveře stylem Ripley ve Vetřelci 2, platy jim zvedly takže asi přece jen jo.

Ale v tom Německu, to bude zajímavý ale proto to umístili do východního Německa, tam jsou platy na 75-80% západoněmeckých, tak možná někoho seženou.
Hammunasakra
Vysvětlil sis to BLBĚ = jednak po 30ti letech posílání bilionů je komunistama ekonomicky zdevastovaný území východní části země asi na 85% = to už moc motivační neni. Na 75% je přes všechny snahy dodnes produktivita = jj díky komunisti NIKDY NEZAPOMENEME
Německá vláda už desítky let tlačí všechny firmy aby nový podniky budovali v zaostalý východní části. Vlastně z přesně OPAČNEJCH důvodů = než si představuješ 😄
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Hammunasakra
Hlídat roboty bude jen zlomek = jen u nás dík robotizaci přijde v příštích pár letech o místo asi 3/4 milionu lidí

Edit: Ty MÍNUSY = to nezměněj :-! 😁
spaleny6
Půjčil bys mi někdy tvou křišťálovou kouli? Mrknul bych se jaký padnou čísla ve sportce.
Hammunasakra
Tu nemám ale klidně pučil. Tohle ale neni o kouli ale o znalostech = zkus si je někde sehnat = ty se pučit nedaj 😄

Takže = robotizace přinese desítky milionů ZRUŠENEJCH míst = robot je na většinu tuctovejch monotónních LEPŠÍ než jakejkoli člověk

Ale současně s tim že u nás ca 3/4 milionu míst ZMIZÍ = tak se i část novejch míst ZRODÍ

I když se ti to tak zdá = souvislost s tipem ve Sportce to nemá žádnou 😉
spaleny6
Ty seš tak samolibej a jízlivej, to snad neni ani možný.

A tvoje prohlášení: zkus si někde sehnat znalosti. Jako bych viděl Zemana když tohle vždycky někomu řekne a pak plácne nějakou totální kravinu. To s tebou samozřejmě nesouvisí, ale hned mi to vytanulo na mysl.
Hammunasakra
Tak aspoň na něčem SHODA = senila na Hradě vnímáme stejně 😁

Ale co a jak zhruba bude v 4. průmyslový revoluci = to sou fakt jen znalosti a analýzy. Můžou bejt různý odchylky politik dokáže dost věcí pokřivit ovlivnit = ale v zásadě to prostě SEDÍ

A je to prostě o znalostech = na tom neni nic samolibýho ani jízlivýho = desítky nebo asi spíš stovky tisíc lidí jen tady v ČR to ví stejně jako já.
spaleny6
Samolibej a jízlivej je tvůj styl psaní, ne ta předpověď. Stříká z toho mindrák na sto honů a mě s podobnýma lidma nebaví diskutovat. Půlka z toho co tu píšeš jsou jen ***. Senil na hradě ti je dost podobnej, jenže to ti naštěstí nikdy nemůže dojít, stejně jako jemu. A tak se oba můžete do nekonečna opájet svou chytrostí. Měj se fajn.
Hammunasakra
Dobrá osvědčená taktika = spasit se útěkem 😄
spaleny6
Já neutíkám a nemám se před čím spasit. Zeptal jsem se jestli máš křišťálovou kouli a ty si mi řekl, že je to o znalostech. Vše bylo řečeno. Není od čeho utíkat.
Hammunasakra
Tak jo = čísla v sazce sou o štěstí, prognóza dění v ekonomice = o znalostech

To ty ses to snažil sloučit do jedný křišťálový koule
spaleny6
Prognózu dění o ekonomice může dělat i Pepek Vyskoč co neumí ani psát a číst.
Hammunasakra
Myslíš s křišťálovou koulí? No to asi může 😁

Hele znamená to žes nepochopil rozdíl mezi prognózou na základě ZNALOSTI = a VĚŠTĚNÍ z koule? ;-\
spaleny6
Ne. Neznamená.
KANKUNEN
Tesla má dvě možnosti, buď ji zničí vodík nebo činské levňochy typu Always. Na prémii nešáhne a Tesla sekta ji neuživí.
PowerHouse
Žádná Tesla sekta není. Ti lidé klidně přejdou k jiné značce, jakmile ostatní začnou vyrábět EV a ani VW ještě nezačal.
xxc
Ked budu ine znacky updatovat a pridavat funkcie, preco nie 😄 Je to len dobre pre rozvoj.
spaleny6
Ale jo, Tesla sekta je. Ostatně když zajdeš na jiné servery kde se majitelé Tesel scházejí, tak hejtují všechno co není Tesla a spousta lidí co se považuje za fanoušky EV jim v tom sekunduje. Je to kult, stejně jako byl svého času kult zoufalců kolem Apple.
WinDiesel
Tesla sekta nenávidí dokonce i vše ostatní elektrické.
spaleny6
Ano, o tom právě píšu. Roky se tam řve že Tesla je průkopník a že ostatní automobilky EV nevyrábějí. Když začnou vyrábět, je to špatně a řve se dál. Je to způsob jak se vymezit vůči ostatním. Paradoxní je že podobné názory zastávají lidé co v Tesle nikdy ani neseděli.
LORASI
... aj tu je par takych / asi 4ks /, ktori hejtuju EV od inych vyrobcov a ospevuju Teslu... ale paradoxne si ju nemozu dovolit kupit
winder
A čo kult antitesla alebo antiev?
Zetti
Vodik? Sem si vzpomnel na jedno nedavne video https😐/youtu.be/v_iRggPS3S4
treba i to je budoucnost.
jen si palcuj me nena
PowerHouse
Nemyslím si, že Tesla nabídne auto pod 30000€.
Tesly od 45000€, tento základ je tak akorát pro čtenáře auto.cz.

Pro ostatní je zde VW se svými ID.
WinDiesel
Oni se zničí navzájem. ID zlikviduje prodej modelu 3 a model 3 nedovolí VW dobře prodávat ID.
99matthew99
ID zlikviduje prodej modelu 3. Kedy? Uz buduci rok ci rok neskor? Len sa pytam lebo ty v tom mas zjavne jasno. Zatial su to len reci a skutek utek.

Inak mam pocit ze ty si tu minule dal prispevok otom ako hasici potrebovali v Rakusku 11t litrov vody na hasenie Tesly. Bol to samozrejme hoax nejakeho ceskeho platku.

https😐/www.mojelektromobil.sk/…sic-litrov-vody/
spaleny6
Pokud to byl hoax tak určitě ne českého plátku. Ten to totiž převzal o německého.
Hammunasakra
spaleny6
Hammunasakra
Nojo to je s některejma lidma těžký = tak S VYSVĚTLIVKOU: Kronen Zeitung je BULVÁR

Bohužel POPULISTICKÝ žvásty politiků a KECY bulvárních médií maj obří vliv = kdo by chtěl kvalitní odbornej text = chceme přece BOMBU
Děs běs hrůza jak úspěšně se chytly třeba Parlamentní listy ;-\

A to nemluvim o úplnejch hoax zdrojích = takže citovat BRAK je prostě furt jen BRAK. Ale eště horší sou ty hoaxy a vůbec kam moc žurnalistika propadla = a velký části lidí se to LÍBÍ = že si vlastně můžou najít TO CO CHTĚJ. Jak co je v reálu = je moc nezajímá. HLAVNĚ že najdou něco na podporu toho co SI sami myslí 😄

Čest médiím a zdrojům který dělaj svou práci = nepopulisticky :yes:

Já osobně sem spíš na vodík a tam vidim snad i hodně zajímavou budoucnost = nejen aut. Ale ten fanatickej boj PROTI elektroautum = to je smutný

U nás má ten co stát řídí jako svou firmu zájem aby tu jezdily auta se spalovacíma motorama = je to pro něj OBŘÍ byznys. Takže podporuje tohle oblbování = a bohužel s úspěchem. V pokrytí dobíjecíma místama sme se díky tomu dostali na poslední místo v Evropě = teda spolu s Rumunskem
Velmi pozadu sme i s vodíkovejma čerpačkama = zatim tu neni ani jediná schopná plnit současný osobní auta. Prostě zájem předsedy vlády je = jeho vlastní byznys :no: :no😒br />
Jinak viz aktualizace na konci https😐/manipulatori.cz/…-hasili-tri-dny/
spaleny6
Tak jsme se shodli že to hoax českého plátku nebyl. Ta omáčka kolem nebyla třeba. Ale už sem na to u tebe zvyklej. Jinak je smutný pokud server který má upozorňovat na manipulace pracuje takto.

Kolik ti vlastně je a co děláš? A máš i jiný zájmy než auto.cz
Hammunasakra
No tos TAKY POCHOPIL BLBĚ 😉

Převzatej hoax = je furt hoax. Maximálně můžeš rozlišovat jestli si ten hoax sežral i s navijákem = si trochu hloupej a si v tom trochu nevinně prostě jen si na to skočil, nebo ho šíříš úmyslně

Viz reakce echo24 = co myslíš ty? :-!

Dělám editora = poznat blbost a hoax = je tak trochu moje profese 😄
Kolik je tobě a co děláš ty? Mám zájem zábavu a profesi HIFI = teda audiovizuální techniku. A trochu mě baví i auto-technika = má to občas až překvapivý analogie
spaleny6
Dík za odpověd. Takže on to byl hoax? Z čeho to vyplývá?
Hammunasakra
No já NEděkuju = ty si NEodpověděl

Kolik je tobě a co děláš?

Myslim že s nápovědou a odkazama = si CO tohle BYLo už dáš dohromady. Pro mě = klasickej bulvár
Pro spoustu lidí = TO co CHTĚJ číst
spaleny6
Tak to promiň, přehlédl jsem to. Je mi 38 a nedělám posledních deset let nic.

A poslední věc. To že je něco bulvár, není přece automaticky potvrzením toho že to byl hoax.
Hammunasakra
To máš fajn = možná to trochu blbý bude v důchodu. I když díky politikum Maláčová apod. = my státní důchod už mít nebudem 😁
To je taky ekonomická znalost = důchody se přes kecy populistickejch politiků = budou muset v poměru k průměrnýmu platu SNÍŽIT. To je eště daleko bolavější nepříjemnější téma = než že příští už vlastně běžící průmyslová revoluce u nás přinese ztrátu statisíců míst = dobrej černej humor že lidi ničili stroje a protestovali už při tý 1. průmyslový revoluci, bych čekal že v 21. století a při dostupnosti dnešních znalostí to bude lepší = a až tak moc ne ;-\

A poslední věc = tak si přečti mý komenty od začátku = napsal sem že Krone Zeitung je BULVÁR. Ty hoax a populismus = sem jen doplnil = vnímám to jako společný téma. A pěkně průšvihový

Neodpověděl si hlavně na to = viz já 13:57 = čimž sem myslel jestli ti došlo ŽE to je prostě BULVÁRNÍ pojetí textů = ÚMYSLNĚ bulvární. A že to na https😐/manipulatori.cz/ víceméně správně osvětlili = což je jejich práce a když si projdeš víc článků = je to záslužná práce

Tohle byla víceméně kravina = sou tam násobně horší levárny prasárny oblbování atp.
spaleny6
Je to hoax? ANO/NE
Hammunasakra
Nojo tohle vysvětluje že píše ty mě: "Půlka toho co napíšeš je ***" 😄

Tak zas s nápovědou = viz já 14:18 2. odst. 2 věta
spaleny6
Já se tě neptal na důchod, na Maláčovou, na průmyslovou revoluci. Ptal jsem se na jednoznačnou odpověď na otázku. Nápovědu si strč někam.
pradeda777
....elektřina podražila o 10%. Co bude dál....???
WinDiesel
… jako v Kalifornii, podraží o 50%, zatímco v okolních US státech o 2,5% :-! :-!
elektrikar
Dál budu jezdit za 0.33Kč/km místo 0.3Kč/km. Za kolik jezdíš ty se svou fosilní boudou? 😒]
spaleny6
Nevim. Nikdy jsem to nepočítal. Za 0.3 kč to ale jistě nebude.
Hammunasakra
pradědo = dál bude zjednodušeně VŠECHNO ZDRAŽOVAT 😄

Von ani ten benzín nestojí co stával... když si za holkama běhával 😉
Kundomil
A kdo v tý fabrice bude dělat, roboti to nezvládnou a pochybuju že němci tak to vypadá, že bude kam umístit uprchlíky, takže lágr.