No protože sme v Evropě v pokrytí nabíječkama POSLEDNÍ spolu s Rumunskem = fakt ostuda
Holt nám řídí stát oligarcha kterej má velkej byznys kterej zdědil po kmotrovi Mrázkovi = takže má zájem prodávat co nejvíc nafty a benzínu a adBlue = to všechno mu sype a sype
Naopak NEMÁ ZÁJEM na vodíku nebo elektřině = dělá to co je výhodný PRO NĚJ = no tak sme se nenápadně dostali = zase do zaostání
Mě se v úrovni Rumunska nelíbí = zdá se že ty budeš nadšenej až nám utečou a pozici upevníme
Ale naopak, na vodíku má velmi velmi velký zájem. Vodík si sám doma nevyrobíš, na to potřebuješ velkou chemičku. Jediné co mu nesype a sypat ani nebude, je elektřina. :no:
Ale naopak, na vodíku má velmi velmi velký zájem. Vodík si sám doma nevyrobíš, na to potřebuješ velkou chemičku. Jediné co mu nesype a sypat ani nebude, je elektřina. :no:
No zaostáváme i s budovánim vodíkovejch čerpaček = vedle v Německu už se blížej první stovce = u nás nemáme ani jednu = co zvládne natankovat běžný osobní auta
Takže jakej má plán s vodíkem = fakt nevim. Že sme smutně hodně zaostali s EV a jemu se to zaostání líbí a vyhovuje mu = to bohužel víme 😐
Ano ano, a ještě k tomu tady má k dispozici haldy užitečných pitomců šířících hoaxy proti EV. Stačí je jednou za čas nabudit EV hate článečkem v lidovkách.
Takže jeden: hasiči po zkušenostech s hořícími Teslami v zahraničí velmi silně lobbují za zákaz parkování e-aut v podzemních a krytích garážích - to mi připadá celkem racionální požadavek, který ovšem dost výrazně omezí možnosti používání e-aut např. ve velkých historických městech, typicky v Praze.
Viz předchozí diskuze = to o čem píšeš platí JEN v Česku a v zemi kde sme v tomhle směru na poslednim místě v Evropě = tak zrovna v TÉ hasiči lobují = za zájmy premiéra 😄
Buď rád, že se budují. Až se elektriky zlevní a nabíječky by tu ještě nebyly, tak by se zase řvalo, že nejsou nabíječky a Češi by chtěli jezdit elektrikama.
Klasický problém slepice a vejce.
Jasně, všechno sou hejty a proto škodovka staví u dealerů karanténní místnosti pro nabouranné elektromobily 😄
hejty o tom že je všechno z neobnovitelných surovin, kolik už zabily větrníky ptáků a jak se ničí příroda při těžbě surovin jsou taky bohužel 100% pravda.
Ne mě z nich vychází tohle. To je realita. Jo pozdravuje tě Candance Owens - "We need to stop calling them liberals and begin referring to them as exactly what they are: American communists, that wish to partake in the destruction of western civilization."
Holt nám řídí stát oligarcha kterej má velkej byznys kterej zdědil po kmotrovi Mrázkovi = takže má zájem prodávat co nejvíc nafty a benzínu a adBlue = to všechno mu sype a sype
Naopak NEMÁ ZÁJEM na vodíku nebo elektřině = dělá to co je výhodný PRO NĚJ = no tak sme se nenápadně dostali = zase do zaostání
Mě se v úrovni Rumunska nelíbí = zdá se že ty budeš nadšenej až nám utečou a pozici upevníme
Takže jakej má plán s vodíkem = fakt nevim. Že sme smutně hodně zaostali s EV a jemu se to zaostání líbí a vyhovuje mu = to bohužel víme 😐
Viz předchozí diskuze = to o čem píšeš platí JEN v Česku a v zemi kde sme v tomhle směru na poslednim místě v Evropě = tak zrovna v TÉ hasiči lobují = za zájmy premiéra 😄
Jinak viz já včera 22😁7 = neni asi holt náhoda že sme tak zaostali 😐
Klasický problém slepice a vejce.
hejty o tom že je všechno z neobnovitelných surovin, kolik už zabily větrníky ptáků a jak se ničí příroda při těžbě surovin jsou taky bohužel 100% pravda.
Na komoru co 😄