Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobilita

Zpět na článek

E.ON rozšíří českou síť nabíjecích stanic. Chce hned 300 nabíječek

24 komentářů

CHerokee
A k čemu? Vždyť máme nejvíc nabíječek na počet aut v Evropě... vždyť u nás vychází jedna nabíječka pomalu na jedno EV auto...vyhazování peněz.
Hammunasakra
No protože sme v Evropě v pokrytí nabíječkama POSLEDNÍ spolu s Rumunskem = fakt ostuda

Holt nám řídí stát oligarcha kterej má velkej byznys kterej zdědil po kmotrovi Mrázkovi = takže má zájem prodávat co nejvíc nafty a benzínu a adBlue = to všechno mu sype a sype

Naopak NEMÁ ZÁJEM na vodíku nebo elektřině = dělá to co je výhodný PRO NĚJ = no tak sme se nenápadně dostali = zase do zaostání

Mě se v úrovni Rumunska nelíbí = zdá se že ty budeš nadšenej až nám utečou a pozici upevníme
elektrikar
Ale naopak, na vodíku má velmi velmi velký zájem. Vodík si sám doma nevyrobíš, na to potřebuješ velkou chemičku. Jediné co mu nesype a sypat ani nebude, je elektřina. :no:
elektrikar
Ale naopak, na vodíku má velmi velmi velký zájem. Vodík si sám doma nevyrobíš, na to potřebuješ velkou chemičku. Jediné co mu nesype a sypat ani nebude, je elektřina. :no:
Hammunasakra
No zaostáváme i s budovánim vodíkovejch čerpaček = vedle v Německu už se blížej první stovce = u nás nemáme ani jednu = co zvládne natankovat běžný osobní auta

Takže jakej má plán s vodíkem = fakt nevim. Že sme smutně hodně zaostali s EV a jemu se to zaostání líbí a vyhovuje mu = to bohužel víme 😐
elektrikar
Ano ano, a ještě k tomu tady má k dispozici haldy užitečných pitomců šířících hoaxy proti EV. Stačí je jednou za čas nabudit EV hate článečkem v lidovkách.
Orm
Takže jeden: hasiči po zkušenostech s hořícími Teslami v zahraničí velmi silně lobbují za zákaz parkování e-aut v podzemních a krytích garážích - to mi připadá celkem racionální požadavek, který ovšem dost výrazně omezí možnosti používání e-aut např. ve velkých historických městech, typicky v Praze.
Hammunasakra
https😐/manipulatori.cz/…-hasili-tri-dny/

Viz předchozí diskuze = to o čem píšeš platí JEN v Česku a v zemi kde sme v tomhle směru na poslednim místě v Evropě = tak zrovna v TÉ hasiči lobují = za zájmy premiéra 😄
spaleny6
Hammunasakra
Hele vtipálku 😄 viz aktualizace https😐/manipulatori.cz/…-hasili-tri-dny/

Jinak viz já včera 22😁7 = neni asi holt náhoda že sme tak zaostali 😐
spaleny6
Proč jsem vtipálek? Sdílím zde pouze reakci na odkaz který si sdílel ty. Jsi tím pádem taky vtipálek?
Hammunasakra
No hlavně jestli ti došlo JAK to je = zatim si dával přednost BULVÁRNIM KECUM před celkem solidní prací https😐/manipulatori.cz/
spaleny6
Na tom echu je velku hezky vysvělteno že manipulatoři moc solidní práci neodvedli. Mimochodem, já sdílel odkaz. Přednost jsem ničemu nedával.
CHerokee
My jsme za ničím nezaostali, ale lidi to nekupují, nabíječek je zbytečně moc na ten malý počet baterkových aut. Jsou pro Čechy příliš drahá.
Flajzi
Buď rád, že se budují. Až se elektriky zlevní a nabíječky by tu ještě nebyly, tak by se zase řvalo, že nejsou nabíječky a Češi by chtěli jezdit elektrikama.
Klasický problém slepice a vejce.
Orm
Kolegovi e😜lodoval notebook při nabíjení (LiIon), znamenalo to kompletní vymalování (částečně rekonstrukci povrchů stěn) v baráku.
Hammunasakra
Nojo a kolik toho chytlo od krbů a kamen a svíček = svět je prostě složitej = fakt nevim v jaký chvíli ho zastavit. Vrátit se na stromy? 😉
Anonym
Jasně, všechno sou hejty a proto škodovka staví u dealerů karanténní místnosti pro nabouranné elektromobily 😄

hejty o tom že je všechno z neobnovitelných surovin, kolik už zabily větrníky ptáků a jak se ničí příroda při těžbě surovin jsou taky bohužel 100% pravda.
Hammunasakra
No a to je to co ti FURT řikám = informace máš SPRÁVNÝ = ale vychází ti z nich FAKT KRAVINY 😉
Anonym
Ne mě z nich vychází tohle. To je realita. Jo pozdravuje tě Candance Owens - "We need to stop calling them liberals and begin referring to them as exactly what they are: American communists, that wish to partake in the destruction of western civilization."

Na komoru co 😄
Anonym
ati v evropě sou proste NEOBOLSEVICI!!!!
elektrikar
kari.laz
Oni to určitě z dobročinnosti dělat nebudou. Už vidí zlaťáky v kapse až tm budou nabíjet lidi ty jejich elektrický nesmysly.
Anonym
Dokud jdou ždímat dotace tak se stavět bude....