Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
palix
Jednoducho povedané - ženy majú vkus na pekné veci 😉
Mazda má v posledných rokoch skvelú ponuku. Zaujme mužov, ktorí hľadajú skvelé jazdné vlastnosti. Ženy, ktoré pozerajú na dizajn. Techniku, ktorá osloví nadšencov, ale aj klasikov (atmosféra). A samozrejme ľudí, ktorí na auto pozerajú z viacerých pohľadov. Navyše podľa rebríčkov vyniká v spoľahlivosti.
Je tu veľa áut, ktoré sú praktickejšie, lacnejšie, majú väčší kufor, výkonnejšie motory... Kým človek zavrhne Mazdu, mal by si ju vyskúšať 😊.
Tá moja (predošlá generácia 3-ky) bola samozrejme favoritkou. Lákali ma aj výhodnejšie ponuky iných značiek, ale keď som sa previezol - bolo rozhodnuté. Nebola najrýchlejšia, najpriestrannejšia, ani najlacnejšia, nemala "turbo-kopanec". Bola síce pekná, ale to nebolo najpodstatnejšie. Dostalo ma to, ako jazdila 😊. Auto nepotrebuje veľmi silný motor, aby s ním bola zábava. Kto iný ako tvorcovia MX-5 by mal vedieť postaviť lepšie auto?
Sú aj lepšie autá, tie ale stoja viac. Je veľa cenovo porovnateľných áut, ktoré nemajú žiadnu "dušu" - sú to iba prepravníky z bodu A do B.
Poznámka: Ak ste mali auto s 200 PS+, asi vám Mazda neponúkne nič vhodné... To, čo som písal vyššie je z pohľadu vodiča, ktorý rád šoféruje, neriskuje a jeho predošlé auto malo 90 PS 😉.
Ak by sa niekomu zdal môj príspevok veľmi "reklamný", len dodám - prečo nepochváliť niečo, čo sa mi páči. Po 2 rokoch sadám do toho auta s rovnakou radosťou ako v 1. deň a teším sa na každú dlhšiu jazdu.
Mazda má v posledných rokoch skvelú ponuku. Zaujme mužov, ktorí hľadajú skvelé jazdné vlastnosti. Ženy, ktoré pozerajú na dizajn. Techniku, ktorá osloví nadšencov, ale aj klasikov (atmosféra). A samozrejme ľudí, ktorí na auto pozerajú z viacerých pohľadov. Navyše podľa rebríčkov vyniká v spoľahlivosti.
Je tu veľa áut, ktoré sú praktickejšie, lacnejšie, majú väčší kufor, výkonnejšie motory... Kým človek zavrhne Mazdu, mal by si ju vyskúšať 😊.
Tá moja (predošlá generácia 3-ky) bola samozrejme favoritkou. Lákali ma aj výhodnejšie ponuky iných značiek, ale keď som sa previezol - bolo rozhodnuté. Nebola najrýchlejšia, najpriestrannejšia, ani najlacnejšia, nemala "turbo-kopanec". Bola síce pekná, ale to nebolo najpodstatnejšie. Dostalo ma to, ako jazdila 😊. Auto nepotrebuje veľmi silný motor, aby s ním bola zábava. Kto iný ako tvorcovia MX-5 by mal vedieť postaviť lepšie auto?
Sú aj lepšie autá, tie ale stoja viac. Je veľa cenovo porovnateľných áut, ktoré nemajú žiadnu "dušu" - sú to iba prepravníky z bodu A do B.
Poznámka: Ak ste mali auto s 200 PS+, asi vám Mazda neponúkne nič vhodné... To, čo som písal vyššie je z pohľadu vodiča, ktorý rád šoféruje, neriskuje a jeho predošlé auto malo 90 PS 😉.
Ak by sa niekomu zdal môj príspevok veľmi "reklamný", len dodám - prečo nepochváliť niečo, čo sa mi páči. Po 2 rokoch sadám do toho auta s rovnakou radosťou ako v 1. deň a teším sa na každú dlhšiu jazdu.
freferg
"Porota je složena ze třiceti členů ze všech koutů světa a „vybírá podle faktorů, které ženy zvažují pří nákupu nového automobilu“"
Tahle věta zní jako: 30 mužů vybralo auto podle toho, jak studie tvrdí, že rozhodují ženy při nákupu. :no:
Navíc v originále se nic nepíše o počtu členů. Pouze píšou, že hlasovali ženy z více než 30ti různých zemí a je tam dodáno, že byli požádány aby hlasovali podle kritérií žen, když kupují auto. Což je trochu úsměvné
Tahle věta zní jako: 30 mužů vybralo auto podle toho, jak studie tvrdí, že rozhodují ženy při nákupu. :no:
Navíc v originále se nic nepíše o počtu členů. Pouze píšou, že hlasovali ženy z více než 30ti různých zemí a je tam dodáno, že byli požádány aby hlasovali podle kritérií žen, když kupují auto. Což je trochu úsměvné
pradeda777
s mojí první ženou zúčastnil (jako divák... 😉 ) soutěže o nejhezčí kočárek. Všem maminkám to moc slušelo. Ženy jsem tam žádné neviděl..... :-!
Jinak Mazda 3 je skvělé auto, gratuluji k ocenění a doufám, že není poslední.
Čte vůbec Machala, co redaktoři píšou? Nebo je celý web už samizdat?
ŽE je mimo tvoje vnímání že takhle text a článek vypadat NEMÁ = to se holt nedá nic dělat
Bez žien by bol náš svet nezaujímavý... Ak v rodine nie je žena - matka alebo sestra ( z rôznych príčin), tak to už nie je ono. Muži nedokážu vytvoriť taký domov ako ženy. Bez nich by sme asi zdivočeli 😊.
Poznám pár slobodných mužov 35+ a sú to čudáci.
Poznám pár slobodných žien 35+ a sú to skvelé stvorenia, s ktorými je radosť komunikovať.
Myslím si, že my muži potrebujeme ženy oveľa viac, ako ony nás.
Já to vzdávám.
Stejně jako tuhle OPĚT a ZASE = to PŘEHÁNÍŠ :no: 😐
Řikej si trotle a i.diote atd. = někomu SVÝHO IQ a SVÝHO rozhledu svý úrovně = děkuju
Jo VÍM = a myslim si že tvá reakce = byla zcele neadekvátní až nesmyslná. Takže sem se pro jistotu zeptal CO tim myslíš. Že jako vždycky trotly = mě nepřekvapuje ale FAKT VADÍ
Takže CO si myslel = umíš vysvětlit? KAŽDEJ ví čemu se řiká polibek smrti = jen mi to protože holt TAKY posuzuju podle SEBE a SVÝHO chování = nedává v tomhle případě smysl
Fakt sranda že TY MĚ furt píšeš o mý *** povaze
Prostě Floyd má bohužel pravdu. I když ty to možná asi FAKT nechápeš
Edit = koukám že už si zcela změnil příspěvek = klasickej VÝBUCH ála Karel = už se uklidnil. No já to přepisovat nebudu. OPĚT si ZAČAL ty = tak neutíkej = a vysvětli
Zatim tu totiž převládáme a pro mě mile překvapivě = my co chápem že takhle se to psát nemá a nemůže. Jedinej kdo ne = si ty
Nicméně viz diskuze = zatim sis POLIBEK SMRTI dal sám sobě
Za názor rozum úroveň atd. = popravovali v 50. letech komunisti = sem myslel že současný vzedmutí jejich myšlenek chtěl sem říct blábolů = je jen poslední záchvěv před smrtí
Většina žen hodnotí jízdní vlastnosti jinak, než muži, většinu nezajímá např. chování na limitu, protože se k němu obvykle ani nepřiblíží (ani nechtějí), ale to samozřejmě neznamená, že by byly jakkoli méněcenné, třeba z hlediska bezpečnosti spíš naopak.