Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Postavte si legendu rallye Audi Sport Quattro S1 a nové Ferrari F8 Tributo

6 komentářů

3_diamanty
to audi mi pride moc podarene.. ale to cervene ferko uz menej .. tu audinu si asi aj kupim ( ako zberatelsky kus ktory si odlozim a casom bude mat kludne aj dvojnasobnu cenu ) :yes😒br />
ja lego aj dnes kupujem a nehanbim sa za to.... ale uz sa s nim samo nehram ako kedysi ked som mal 10..... uz ho len zbieram... je to totiz jedna z mala veci ktora ti dnes na cene neklesne a ktoru vies kedykolvek ( aj o 10 rokov ) ci uz predat alebo darovat mladsim :yes😒br />
cela seria SPEED je super... a to audi kludne zaradim na druhe miesto ( svojou vieryhodnostou voci originalu ) .. teda hned za toto https😐/www.dracik.sk/…e-911-turbo-3-0/ .. lebo to porsche je fakt topka za mna ( zatial ) z celej serie :yes:
SKAY
Škoda že to porsche nemá race barvy nebo zbarvení z dedektivky most :yes:
Reco
Otazka priorit. Mam nieco cez 140 setov a to si drzim rozpocet na uzde. Ak by som do toho daval tolko penazi co priemerny fajciar do cigariet, tak mam 2-3x tolko. Mozes vztiahnut na cokolvek, kazda zabavka nieco stoji.
SKAY
Lego je fajn na techniku jsem vyrostl člověk pochopil převody diferak hydrauliku
ale ty ceny spis platy.
Reco
Mna to napriklad zaujima, aj ked informacie mam uz skor zo strany lega. A keby ta to zaujimalo viac, dnes aj pri legu vies vyuzit AR a mozes sa hrat aj s legom a displejom zaroven. Ak je to prilis detske, mozes si ho programovat. A napriklad by ta mohlo este zaujimat, ze LEGO ma vyssie investicne zhodnotenie nez zlato.
K teme - speed champions zbieram od zaciatku serie - co su 4 roky. Doteraz vyslo 34 setov. Mam ich 22 a Ferrari F8 aj Audi sa k nim pripoja. Aj nove jaguare a Lamborghini si rozmyslim, lebo Urus je priserny pricom to zabiju este aj cenovkou.
Zetti
Z lega odrostly nase deti i jejich deti. Dneska vsechny soupou prsty po displeji a lego je nezajima, natoz me.