Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
michal.slu...@...
Nezlobte se, běžně komentáře nedávám, ale tohle když jsem přečetl, bylo asi nejzbytečnějsich 30s v dnešním dni. Prosím Vás Auto. CZ, nevím kdo tohle napsal, ale okamžitě tomu pánovi /paní znemožmete přístup do kanceláře a ať vrátí batch. Tak vágní paskvil už jsem dlouho nečetl. Kde je fundamentální srovnání obou produktů, výhody, nevýhody, dostupnost a úskalí s konkrétními informacemi jako možnost modifikace a prodeje vozu během splacení atd. Pokud nechcete srážet Vaše renomé, nedávejte tužku každému kdo má zrovna volno a neví o tématu zcela nic. Děkuji M. P. S:.. Tak aspoň jsme se dozvěděli ty barvy 🤣
DonLabuznik
Taky jsem přemýšlel zda se mi to vyplatí, po tom co jsem však vše důkladně propočítal a na https😐/www.duofinance.cz/…ver-nebo-leasing našel i výhodný úvěr na auto jsem se rozhodl že do toho jdu. Úspora na nákladech na auto se totiž vyrovná nákladům na pjčení peněz.
Já bych u soukromého auta pro leasing důvod nenašel, spotřebitelský se dá pořídit za 4% a nemusím řešit ani u prodeje souhlas leasingovky a pod. Je to jednodušší.
Spotrebitelsky uver so 4% p.a. je stale viac ako 0% leas. Rozdiel mozu dohnat poplatky za vybavenie uveru/leasingu. U nas vychadza uver ovela drahsie v takomto pripade. Pri predcasnom predaji je potrebne len doriesit byrokraciu s leasingovkou - spravidla 3 tyzdne cakanie na dokumenty (absolvoval som). Inak ziadna ina komplikacia nie je.