Rallye
Přihlásit pro přidání komentáře
REKill1987
Sebastian Loeb má 9 titulů pane Machalo, já už opravdu vaše články nebudu číst, to je jeden blud vedle druhého, jste motoristický novinář a píšete o něčem co si ani neověříte. To mi hlava nebere navíc i můj syn kterému je pár měsíců ví že Seb ma 9 titulů. To ví asi každej..
xxc
preco nejdu s autonomnymi systemami?
Pretože klasické preteky je súhra človeka so strojom proti stopkám.
Za mňa autonómne preteky je tak akurát hra ajťákov.Až to bude niekoho baviť tak nech pozerá na to, ja už asi nebudem.
Za mňa autonómne preteky je tak akurát hra ajťákov.Až to bude niekoho baviť tak nech pozerá na to, ja už asi nebudem.
Ja sa skor cudujem, ze nerobia nabor tu. Samy spickovy jazdec, co pod 300k s ruckou a nanualom nejde. Jaaj, uz viem preco, vo WRC nemaju isofixy 😁
Tak to by bolo ešte horšie ako virtuálne preteky na počítači. Také preteky by boli zaujímavé asi ako detská hračka, ktorá jazdí z kúta do kúta sama, bliká a huláka nejakú primitívnu melódiu.
Neviem ake virtualne preteky na pocitaci, ale esporty celkom rastu a podla mna ich sleduje uz viac ludi, ako wrc. Mna by celkom zaujimalo, ako by medzi jazdcami zajazdil nejaky autonomny stroj 😄
Máš pravdu. Doba se rychle mění. Mladí jdou s dobou a my, ve věkové skupině 40-smrt, jim už nerozumíme a ani nemůžeme rozumět.... ;-\
Pravda je, že bezmála dvě dekády vládli světovým soutěžím dva frantíci. To je neskutečné :yes😒br />
Očekávám, že Oni nahradí Tanaka 😉