Novinky
RADEK1
3
Musím se ti omluvit. Promiň. Jsi deb.l . Skoro to vypadá jako by jsi ml radost, že tak charismatická značka má potíže. Přitom jejich auta jsou nádherné a velmi dobře jezdící. Ale na to dnešní gameboyové moc nejsou. A to je ta příčina proč se jim nedaří.
Přejít do diskuze
Ne nic. Napsal jsem ti důvod proč nic. Ovšem moje první reakce patřila k jízlivému textu co napsal xxc. O koupi nebyla řeč. Ptám se po druhé kolik jsi ty zachránil Lancii ?
S xxc je škoda niečo také vysvetľovať.
Mase a podobným značkám hodne fandím, ale pri FCA s tými sľubmi a novými modelmi je to otázne.
Mase a podobným značkám hodne fandím, ale pri FCA s tými sľubmi a novými modelmi je to otázne.
Z tvého příspěvku jsem cítil jakousi škodolibou radost , že se Maserati nedaří. Pokud tomu tak není ok 😉
Ta otázka sem úplně nepatří a je hloupá. Nic méně ti odpovím . Před rokem jsem vybíral auto a mezi finalisty bylo Ghibli, Xf a BMW 5 . Srdce volilo Itálii rozum Německo .Zvolil jsem GB Xf. Kolik Lancii jsi si koupil ty ?
Mase má velikou nevýhodu v hustotě servisní sítě . Jakákoliv porucha by znamenala pro mne cestu do Prahy ,nebo Vídně. Nyní už i Ba. Což by nebylo až tak z ruky 😉
Mase má velikou nevýhodu v hustotě servisní sítě . Jakákoliv porucha by znamenala pro mne cestu do Prahy ,nebo Vídně. Nyní už i Ba. Což by nebylo až tak z ruky 😉
Áno.
Je to úplne legitímna otázka na jedinca čo tvrdí že dané talianske auto je úplne super.
Ale aj napriek tomu si kúpi iné, napríklad nemecké auto.
Je to úplne legitímna otázka na jedinca čo tvrdí že dané talianske auto je úplne super.
Ale aj napriek tomu si kúpi iné, napríklad nemecké auto.
Tu je ale článok/diskusia o úplne inom aute ako vyrábajú momentálne či majú skladové zásoby.
je v takýchto prezentáciách krásna, ale čo tak začať to aj vyrábať a predávať? PR majú dobré ako Evžen Mlask, len neviem kto od koho sa učil. 😒]