Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Mercedes-Benz GLA vykreslen v nové generaci. Čekají ho rozsáhlé změny

13 komentářů

CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Alf1k
Konečně to auto vypadá alespoň k světu, na tu předchozí “obludku” se hlavně zezadu nedalo koukat a už vůbec ne za ty peníze co za to chtěli, pro mě to byl s předchozím Cláčkem největší fail a hlavně ne jen po designové stránce. :yes:
KANKUNEN
Přesně, jako kdysi Megane coupe, široké boky, úzká náprava
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Kundomil
Další čínská kopie mercedesu. Ty interiéry jsou úplně v hajzlu.
winder
Slušne sa vyjadrovať nevieš? Aj tvoj nick mi príde hnusný a oplzlý. Hanbi sa.
Kundomil
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
CICERO
webpaja
Hodil jsem odkaz na redakci, ať podobného exota zabanují. Na jiný server táhni ty, křupane.
webpaja
Nick jasně vyjadřuje inteligenci, jeho příspěvky se pak nesou ve stejném duchu.
3_diamanty
uz to zacina konecne posobit ako SUV a nie ako zvyseny hatch.. sice to nie je este uplne ono ale cenim si tu snahu spravit z GLA uz viac SUVecko... uz na tych spy fotkach to posobi akesi "krabicoidnejsie" a teda aj akesi viac SUVeckove voci predchodcovi.. ale ak mam byt uprimny tak medved ma dnes stale za mna len jedno vyslovene pekne terenne auto a to Gecko https😐/img2.auto.cz/…ull/5501139_.jpg
teneoo
ptr078
Na pobavenie... Poznam pana v rokoch, ktory si chcel urobit radost pred penziou a kupil si gla. A zivot siel dalej a bol stastny do dna, kedy siel na pivo s kamosmi a tam sa dozvedel, ze ma motor od renaultu. Strasne sa pohadal, rozculil a utekal do mercedesu. Hned vymenil glacko za nove s mercedes motorom v tej istej farbe aby si nik nevsimol. A potom, ze preco ma mergl take dobre predaje xixi