Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autofun

Zpět na článek

Grafik přišel s návrhem škodováckého kupé. Jak se vám jeho vize líbí?

18 komentářů

CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Thorntree
korejská svěla jedině na každé nové škodině
cjoctavian
Vyslovene mi vpredu vadi ten LED pas nezmyselne deliaci masku (podobne mi to prekaza aj u Vision iV). Ked uz, tak by to malo oddelovat kapotu od masky...
A vzadu mi chybaju "C", cerveny pas uz ma polovica koncernu a kdejaky korejcak...
jenicek54
nelíbí se mi lišta přes mříže. jinak to ujde, bez znaku by to mohl být Hyunde, Ford, Peugeot a 10 dalších 😁
del42sa
jako mix 508 Peugeotu Sport Engineered a Audi ;-\
Anonym
Já v tom trochu vidím i americký styl ala Mustang.
Uživatel_5340709
že by to mohl být hezký Acord Coupé, pokud bychom trochu upravili škodovácký grill a znaky.
Povedené. :yes:
Anonym
Štíhlé kupé s nízkým pontonem karoserie a jednoduchými elegantními liniemi ve stylu Calibry. Auto, které vedle youngtimerů nevypadá jako boubelatá obluda. Auto, které neváží 1,5 tuny. Auto, které na 15" kolech vypadá důstojně a 16" kola na něm vypadají sportovně. Auto, kde koncovka výfuku je skutečně koncovka výfuku. Chápu, že takové auto by kvůli nízké kapotě nedosáhlo 5 hvězdiček od EuroNCAP za srážku s chodcem a do motorového prostoru by se nevešel dvoulitrový turbodiesel s filtrem pevných částic, dvěma EGR a dvěma SCR katalyzátory. Ale vadilo by to někomu?
Tím neříkám, že počin designéra je špatný. Vypadá lépe, než mnohá dnešní kupé.
benetn
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
3_diamanty
ma to doslova az americky look.. ved keby tam bolo logo fordu tak by mu to nenormalne sedelo ... a ked prizmurim oci tak normalne mam pred sebou nejaky ten americky muscle ford .... a ked zavriem oci uplne tak vidim skoro az mustanga .. sila 😒] :yes:
Orm
se bohužel nevyráběl, ale ten jeden kousek, co vzniknul, byl moc fajn.
winder
Tudor bol decentný a elegantný. Toho je škoda, ale asi by na ňom výrobca veľa nezarobil, ak vôbec.
winder
Dizajnu by sa mali venovať ľudia, ktorí mu rozumejú. Inak to dopadne nejak takto.
Roland Von Wagen
Tak lidi to hodnotí poměrně kladně. Jediné, co se vyloženě nepovedlo, je ten pruh přes masku viz iV. Ale to už vymysleli dyzoši ze škodovky. Autor tohoto taky nebude grafik, když to evidentně modeloval v nějakém CADu.
winder
Nepodarilo sa to celé. Predok je vyslovene hnusný, aerodynamický aspekt autor celkom opomenul. Zadok vyzerá ako z celkom iného auta - jeden celistvý pás svetiel je dnes IN, tak ho tam praštil. Boky sú tvarované agresívne, s ostrými hranami - ale len po líniu okien, od nej hore je všetko hladučké a s jemnými prechodmi. Celé je to zlátanina bez zjavného smeru, rozbité a bez myšlienky.
Jakub Jthner
To je prostě super 🤣 😲
Beefcake
To fakt podstrcili dalsieho patlala so skodou ?
doubek.ros...@...
Pokud se bude Škoda koukat co je zase z čeho, tak nic pořádného neudělá. Jen tu linku denních světel bych tahnul dolem masky. A aby ty auta měli také pořádné motory. Ještě pak verze jak Panamera a Super 👍. RD.