Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Grafik přišel s návrhem škodováckého kupé. Jak se vám jeho vize líbí?

Jan Zajíc
Diskuze (18)

I když sportovně vyhlížející kupé není typ vozu, kterým bychom od automobilky Škoda v blízké době očekávali, neznamená to, že bychom si ho alespoň nemohli představit.

Přesně to udělal také šikovný grafik Igor Krasnov, který má navíc ten dar, že svoje vize dokáže přetavit ve věrohodně působící ilustrace - nebo rendery, chcete-li.

A tak se můžeme podívat na koncept škodováckého kupé v šedé barvě, známé zejména z Octavie RS, a s černými koly. Už na první pohled je poznat, že Krasnov při návrhu nevařil z vody, ale že načerpal inspiraci u posledních škodováckých výtvorů. Patrná je podobnost zejména se studií Škoda Vision iV.

Narozdíl od ní však neoficiální výtvor zřejmě "jezdí" na klasické palivo, což naznačují dvě koncovky výfuku v zadním nárazníku. Kupé pak samozřejmě dostalo charakteristickou masku chladiče, nápis Škoda na zádi či pro vozy této značky typické prolisy na karoserii. Také světlomety navazují na současný designový směr automobilky.

Tak co na vizi škodováckého kupé říkáte? Líbilo by se vám takové auto v nabídce mladoboleslavské firmy?

Jan Zajíc
Diskuze (18)

Doporučujeme

29. 11. 2019 19:14
Škoda
Pokud se bude Škoda koukat co je zase z čeho, tak nic pořádného neudělá. Jen tu linku denních světel bych tahnul dolem masky. A aby ty auta měli také pořádné motory. Ještě pak verze jak Panamera a Super 👍. RD.
Avatar - Beefcake
25. 11. 2019 21:25
Ty vole
To fakt podstrcili dalsieho patlala so skodou ?
25. 11. 2019 15:31
Super
To je prostě super 🤣 :-O
24. 11. 2019 21:20
Re: Tudor
Tudor bol decentný a elegantný. Toho je škoda, ale asi by na ňom výrobca veľa nezarobil, ak vôbec.
24. 11. 2019 21:19
Re: Mimo misu
Nepodarilo sa to celé. Predok je vyslovene hnusný, aerodynamický aspekt autor celkom opomenul. Zadok vyzerá ako z celkom iného auta - jeden celistvý pás svetiel je dnes IN, tak ho tam praštil. Boky sú tvarované agresívne, s ostrými hranami - ale len po líniu okien, od nej hore je všetko hladučké a s jemnými prechodmi. Celé je to zlátanina bez zjavného smeru, rozbité a bez myšlienky.