Ekonomika
dr.Remorey
3
Par uz jsem jich nazivo videl, a to je strasnej hnuj. Asi jsem mel smulu na slaby vybavy, ale nechapu, kdo si to koupi, kdyz za to muze mit Golf
Ako každý mesiac nedá mi napísať že znovu v predaji valcujeme konkurenciu.Golf 34 000 ks a druhý naj Mercedes A 16 000 ks /ak neberiem do uvahy Octávku/ a to prosím je G VII A aj O III dosluhujuce modely ! Kde sú tie ospevované modely ako Focus, Corolla,Megane,308,Ceed alebo i30.Všetky sú to novšie modely a aj tak sa predávaju voči Golfu na prd.Tu vidno ktoré auto je Top a ktoré sú len do počtu aby sa nepovedalo.Mercedes A je v priemere min o 8 000 Eur :yes: drahší ako Golf a aj tak sa voči konkurencii predáva super.Minule pán redaktor pri teste Mercedes A 35 dal len štyri hviezdičky.Asi sa pomýlil lebo tu má jasnú odpoveď.To čo je dobré sa predáva to čo je šedý priemer má slabé predaje.Jednoducho to tak je.
Dost divne vzhladom na to, ako v teste auto.cz Fabia prevalcovala Clio. https😐/www.auto.cz/…nevymreli-127055?…
A v prvej 25ke len jedna Skoda na chvoste prvej 10ky. Z nejakeho dovodu, najlepsie auta na svete ludia moc nekupuju.
A v prvej 25ke len jedna Skoda na chvoste prvej 10ky. Z nejakeho dovodu, najlepsie auta na svete ludia moc nekupuju.
cliu nadalej hodne pomaha kombik... ten ale coskoro skonci takze aj preto sa obavam ze toho golfa proste nedobehne tak skoro ak vobec niekedy ;-\
Fakt divný. A ještě jsem si všiml - snad i ty - že v nižší střední je v prodejích hned za Golfem druhá Oktávka.
A teď hádanka - znamená to, že je tím pádem druhý nejlepší auto třídy, nebo jen to, že se výborně prodává? Kdybys potřeboval nápovědu, stačí říct.
A teď hádanka - znamená to, že je tím pádem druhý nejlepší auto třídy, nebo jen to, že se výborně prodává? Kdybys potřeboval nápovědu, stačí říct.
Je to primárně o "domácích" trzích. Když to hodně zjednoduším - jižní státy vč. Francie jedou spíš na subkompaktech, Německo a spol. (Rakousko, ČR, Švýcarsko, ...) spíš na kompaktech. Proto je mimořádně silný Golf jako kompakt... a proto domácí francouzský trh pomáhá víc Cliu než Meganu.
Fabia je dlouhodobě kolem toho 20. místa, občas se na chvíli dostane někam výš, ale ne na dlouho. Škodovka prostě nemá takové postavení ve Francii & spol. a v Německu zase obecně tahle třída tolik neletí.
Octavia je dlouhodobě do 10... teď z ní teda těsně vypadla díky generační obměně, ale zase se tam brzy vrátí... stejně jako nejspíš i na druhé místo mezi kompakty.
Fabia je dlouhodobě kolem toho 20. místa, občas se na chvíli dostane někam výš, ale ne na dlouho. Škodovka prostě nemá takové postavení ve Francii & spol. a v Německu zase obecně tahle třída tolik neletí.
Octavia je dlouhodobě do 10... teď z ní teda těsně vypadla díky generační obměně, ale zase se tam brzy vrátí... stejně jako nejspíš i na druhé místo mezi kompakty.
tie cisla T-Crossu su fakt sila.. navyse ked zvazime ze v jeho cene su uz o triedu lepsie a aj vacsie vozy ... navyse aj arona je krajsia a kamiq ten je cely uz o level inde ako T-Cross ... akoze v tomto je to fakt sila tieto cisla T-Crossu... pritom u nas T-Cross nadalej skoro ani nevidno.... ale je to presne to co sa cakalo.. ze na zapade si to kazdy kupi lebo ( lebo moda SUV ) ale uz u nas to nebude ziaden trhak kedze v jeho cene su daleko lepsie auta uz ...
Tož není mi až tak úplně jasné proč majiteli VW Polo připadají prodejní čísla Pola na chůdách, neb nic jiného VW T-Cross defacto není, sila. Navíc je ve VW Cross/SUV portfoliu 3. a v celkovém žebříčku tohoto segmentu na 9. místě, což, dle mého úhlu pohledu, tak nějak odpovídá jeho kvalitám. Tož tak 😉