Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Lasery místo stěračů? Tesla pracuje na další bláznivé technologii

Zatímco mnozí se ještě stále nesmířili s designem nového Cybertrucku, z Tesly přicházejí informace o další neuvěřitelné technologii. Tradiční stěrače chce totiž nahradit lasery.
Zpět na článek
30. 11. 2019 13:35
Avatar - JDM
30. 11. 2019 13:35
Sprcha
Tak s Teslou neukázněného cyklistu neumyjeme. Na druhou stranu popálit ho laserem by mohla být taky sranda.
Rozbalit vlákno
0
Avatar - _Karel_
30. 11. 2019 15:27
V jednoduchosti je krasa
Proč stirat okno kouskem gumy, proč se koukat do obyčejných zrcátek... a dalo by se pokračovat. Raději dnes kameru a display, ostrelovani laserem, světlomety za 50tkc kus.
Rozbalit vlákno
2
1. 12. 2019 10:49
Re: V jednoduchosti je krasa
Displej místo zrcátek v etronu je ta největší a nejnebezpečnější kravina co jsem kdy v autě zažil.
1. 12. 2019 12:17
Re: V jednoduchosti je krasa
To s těmi kamerama místo bočních zrcátek mohu potvrdit. Byl jsem nadšenej fanoušek, než jsem si e-trona s packama zapůjčil u dealera.
Zkušenosti popisovat nehodlám, to je na článek, ale zopakuji to, co říkal Koubek v Meziplynu na Streamu:
Až potkáte na cestách e-trona a místo zrcátek bude mít jen packy s kamerama, tak se chovejte opatrně, protože vězte, že řidič v e-tronu je napůl slepý a může se chovat nepředvídatelně. :-)
Avatar - 3_diamanty
30. 11. 2019 21:52
no som zvedavy
ked pridfe nejaka prietrz a husty dazd k comu budu tie lasery ... navyse ked sa nahodou po.eru tak pan boh ochranuj potom v dazdi sofera takehoto auta aj vodicov iducich oproti .... pride mi ze tesla chce za kazdu cenu robit vsetko co najzlozitejsie .. otazka ale znie preco? uz len cakam kedy okruhle kolesa nahradia nejakymi hranatymi ktore sa pocas otacania budu menit na okruhle .... ale na druhej strane ich kusok aj chapem... auta maju kvalitou aj mechanicky vcelku o nicom takze tu uz treba niecim inym zaujat
Rozbalit vlákno
0
1. 12. 2019 09:17
Mistr slepých uliček
Musk to dělá přesně jako Jára Cimrman. S tím laserem odstraňujícím nečistoty a vodu na čelním skle to totiž bude přesně stejné, jako s tím vznikáním zlata z vyfukování doutníkového kouře do vody. :-) :-) :-) Takže nezbývá než zvolat: "Tudy ne, přátelé!" :-) :-) :-)
Rozbalit vlákno
0