Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Euro NCAP 2019: Porsche Taycan – Pět hvězd pro elektrického sportovce

První čistě elektřinou poháněný model značky Porsche dosáhl v testech organizace Euro NCAP na plný počet hvězd bez výraznějších nedostatků.
Zpět na článek
Avatar - Barrichello
6. 12. 2019 11:45
Kupujte
hasiči to neumí a nechtějí hasit stejně jako baráky s fotovoltaikou a bateriovým boxem zvaným lednička (slangově).

Tak kupujte, kupujte a dobrou pojistku :-)
Avatar - Emel
6. 12. 2019 10:47
Taycan
Z mého pohledu... zelená a žlutá je ok, v tom asi nevidím problém. Trošku horší je oranžový krk u whiplash testu... díval jsem se na video, ale z toho žádný problém vidět není, hlavová opěrka celkem standardně zachytává hlavu při zpětném pohybu... docela by mě zajímalo, co tam hraje roli, jestli "tvrdost" té opěrky, nebo něco jiného.

Mimochodem, ve Whiplashi se zlepšil Focus - byl testovaný dvakrát (2018 a 2019). Na pohled je ve videu úplně stejná sedačka, oboje je základní provedení Trend... ale jednou je výsledek zelený a jednou oranžový. Že by to bylo trošku o náhodě?
6. 12. 2019 06:25
Cakal
som ze porsche coby premiova znacka si da na bezpecnosti viac zalezat a nie ze nejaky americky startup ju takto vyskoli. Dost slabe od Porsche.
Avatar - Hammunasakra
6. 12. 2019 00:16
K čemu je takovejhle text?
Porsche smutně selhalo a i přes suprprémiovou cenu bylo nejhorší z testovanejch aut https://www.autoforum.cz/…nuje-jen-zcasti/ 85% proti americký EV konkurenci s 97% = je prostě ostuda

Vzhledem k tomu že Taycan dopadnul z aktuálně testovaných nejhůř = jde o selhání Porsche i autora textu na ACZ :no: ;-\