Novinky
Sám vlastním Safran, ale jen 2.2Si. Měl sem možnost se svézt v Biturbu a mužu říct že je to neskutečnej zážitek! Když člověk na to šlápne a zatalčího to brutální sílou do sedačky. A jak už tady říkali, asi není nic lepšího než timhle autem frnknout v pohodě nějáky namistrovaný blbečkovi v nějákym tunning autě😊. Když mě někdo problikne ve 140km/h na dálnici, tak člověk by jen přidal plyn a ten za ním by se ani nestačil divit co problikává. Je výhoda, že to auto není moc známý a že ve sve době to byla nejrychlejší limuzína.
Jinak o vybavě tohohle kousku není taky špatný se zmínit. Kdo v dnešní době má elektrický sedačky i v zadu😊. Pneumatické perování a pod. To že to je plnohodnotná 4kolka taky o něčem svědčí (žadnej Haldex).
Sám si myslím, že jsou to poměrně spolehlivý auta. Moje má už nalítáno 300tkm a uplně bez problemu, motor krásně ševelí, převodovka řadí přesně a bez škubanců, žádný pazvuky.
Za tu cenu mužu jen doporučit!!! Když to srovnám, že kamoš koupil za 150000jetou fabii v základu z bazaru a pořád je v opravně, tak at mi někdo něco říká o francouzech😊.
Jinak o vybavě tohohle kousku není taky špatný se zmínit. Kdo v dnešní době má elektrický sedačky i v zadu😊. Pneumatické perování a pod. To že to je plnohodnotná 4kolka taky o něčem svědčí (žadnej Haldex).
Sám si myslím, že jsou to poměrně spolehlivý auta. Moje má už nalítáno 300tkm a uplně bez problemu, motor krásně ševelí, převodovka řadí přesně a bez škubanců, žádný pazvuky.
Za tu cenu mužu jen doporučit!!! Když to srovnám, že kamoš koupil za 150000jetou fabii v základu z bazaru a pořád je v opravně, tak at mi někdo něco říká o francouzech😊.
Padlo tady mnoho názorů a každý má své opodstatnění. Ikdyž pravda někteří lidé vyzerají ako totální magoři, ale co se dá dělat i takoví sou 😄 Já osobně sem do nedávna o tomhle ostrém Safranu neměl ani potuchy a když sem si přečetl tento článek, byl sem na chvíli tak trochu ovíněn. Opravdu tohle auto má svoje kouzlo a z tohoto článku jasně vyplývá že jeho majitel zná své "přibližovadlo" velmi dobře což chválím. Jestli můžu přidat své zkušenosti z francouzskými vozy, pak musím říci jen pár věcí. Francouzi mají skvělý design, kam se na ně hrabou konzervativní němečtí kolegové. Co se týče renaultu nemám rád jejich ergonomii,nesedí se mi v nich zrovna nejlépe a jejich posez za volantem mě irituje >😁 Ovšem něco jiného bude Clio a Safrane biturbo,to nemůžu soudit. Naproti tomu koncern PSA má ergonomii mnohem lepší. Sám mám momentálně
306 cabrio a ten interiér miluju. Ale cose týče převodovek ty jsou naprosto strašné! O nějaké přesnosti tady nemůže být vůbec řeč. V tom se má koncern PSA ještě hodně co učit právě od německých kolegů a dalších. Toď asi vše >😁
306 cabrio a ten interiér miluju. Ale cose týče převodovek ty jsou naprosto strašné! O nějaké přesnosti tady nemůže být vůbec řeč. V tom se má koncern PSA ještě hodně co učit právě od německých kolegů a dalších. Toď asi vše >😁
Mám takovej dojem, že by se mělo více diskutovat o článku. Myslím, že kdyby (pokud se pletu, omlouvám se)_Nevím_ měl jakýkoliv auto, tak dokážet fantasticky o tom poreferovat, nebo spíše vyždímat. Díky za článek - a pro německy laděný lidi, doporučení. Raději přemýšlejte o obsahu (článek) nikoliv o formě (auto).
Ve sve dobe brutalni kara, taky jsem ho obcas v Praze potkaval v 90-tych letech. Myslim, ze tady byly tak 2 kousky a pokud se nepletu, tak jen kousek tehdy mel i Babis z Agrofertu... 😉
Snad každý z fandů aut odkojených vůní, kterou vydává motor po otevření kapoty potom, co ze sebe vydal maximum, má auto svých snů.... 😉
Někteří sní o Veyronu, Turbu, Maranellu, Impreze a jejich auta také zůstávají jen v garáži snů a přes den sedlají auta bez vášně...
Jsou tu ale jiní, kteří sní o tom, co si splní, co se stane tak trochu součástí jejich života... Je jim jedno, že si zašpiní ruce olejem a stráví občas odpoledne klením a přemýšlením o tom jak to či ono udělat lépe... To jsou lidi, kteří znají svoje auto nejen z pozice za volantem, ale umí mu i nahlédnout pod sukně... Tihle lidé jsou opravdoví fandové, takoví, co se vyskytují od dob, co poprvé auto spatřilo světlo světa...
Gratuluju Ti k splnění snu 😉
Někteří sní o Veyronu, Turbu, Maranellu, Impreze a jejich auta také zůstávají jen v garáži snů a přes den sedlají auta bez vášně...
Jsou tu ale jiní, kteří sní o tom, co si splní, co se stane tak trochu součástí jejich života... Je jim jedno, že si zašpiní ruce olejem a stráví občas odpoledne klením a přemýšlením o tom jak to či ono udělat lépe... To jsou lidi, kteří znají svoje auto nejen z pozice za volantem, ale umí mu i nahlédnout pod sukně... Tihle lidé jsou opravdoví fandové, takoví, co se vyskytují od dob, co poprvé auto spatřilo světlo světa...
Gratuluju Ti k splnění snu 😉
Moc se divate na kobru 11 a podobne serialy co? zkuste mrknout i na Transformers, mozna vam to doda inspiraci pro dalsi prispevky do tehle profi diskuze...
Neni tohle ten Safrane Biturbo, se kterym jeho majitel zajel PH-BO za 48 minut a bavil se o tom tak v letech 96-97 v diskusi na Mageo.CZ v tématu Cool Racers?
mel jsem R25 2ks a safranky,ted mam druheho safrana v plne palbe. :yes: kamoši maji vw a bmv a moooc opravuji.. myslim že renaulty moc neznate.
Zdravím,
Musím říct, že při čtení tohoto článku jsem chvílemi ani nedýchal. Vytiskl jsem si ho, a když mám chuť se pokochat tak ho čtu znova. Safrane sice nikdy nebyl mojí No. 1 mezi rencky, ale tento bych rád alespoň viděl. Nevím čím majitel je a kolik mu je let, ale když k zápalu, šikovnosti, trpělivosti, schopnosti vydělat si na provoz a rekonstrukce takového skvostu přidáme i schopnost napsat článek, který má sloh, znalostní portfolio, hlavu a patu tak to teda tleskám. A klidně ve stoje. Parádní auto, zdá se, že rozumný majitel (tedy až na těch 200 na okresce, do toho bych já nešel). Přeji hodně zdaru, tkm a doufám, že nás, kteří máme zálibu ve francouzích (neřku-li rendlících), majitel dále obeznámí se stavem věcí na tomto parádním kousku.
D. Wilimský.
P. S. Mám podobnou tužbu, ale je to o Laguně I s V6 24V s manuálem.
:yes: :no:
Musím říct, že při čtení tohoto článku jsem chvílemi ani nedýchal. Vytiskl jsem si ho, a když mám chuť se pokochat tak ho čtu znova. Safrane sice nikdy nebyl mojí No. 1 mezi rencky, ale tento bych rád alespoň viděl. Nevím čím majitel je a kolik mu je let, ale když k zápalu, šikovnosti, trpělivosti, schopnosti vydělat si na provoz a rekonstrukce takového skvostu přidáme i schopnost napsat článek, který má sloh, znalostní portfolio, hlavu a patu tak to teda tleskám. A klidně ve stoje. Parádní auto, zdá se, že rozumný majitel (tedy až na těch 200 na okresce, do toho bych já nešel). Přeji hodně zdaru, tkm a doufám, že nás, kteří máme zálibu ve francouzích (neřku-li rendlících), majitel dále obeznámí se stavem věcí na tomto parádním kousku.
D. Wilimský.
P. S. Mám podobnou tužbu, ale je to o Laguně I s V6 24V s manuálem.
:yes: :no:
Take take proto nemam rad podobne vyrobky fy rendlik a syn - u jejich majitelu totiz vyvolavaji jisty druh schizofrenie - zvlastni stav, kdy pocit menecennosti se nelogicky spojuje s pychou a pocitem vlastni nadrazenosti ridicskych schopnosti nad ridici vozu koncernu VW.
Normalni ridici pritom maji s temito dusevne narusenymi jedinci jen soucit :-!