Motorky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePřipomeňte si populární dvoutakt Jawa 350 typ 634, který žije dál díky svým evolucím
5 komentářů
Mazda666
0
bohužel už to nikdo nechce ani na Kubě. Jawa má stažené půlky. Do 5let bude tamní prodej rovnat se velké 0
Anonym
0
Jawa začne příští rok prodávat indické Jawy a do dvou let nový litr. +má ty předělané číny.....
Magister
Jednu "retro" máme v rodině a celou řadu dalších jawiček. Za ty peníze výborná nabídka, jen si člověk musí mít doklady. Indické Jawě se daří a myslím, že i ta česká nabízí zajímavé stroje za dobré peníze...
palix
Kedysi ešte za slobodna som mal Jawu 350 639. Bol ho hrozný "šrot", pri 100 km/h to vibrovalo... Tá motorka bola koncepčne zo 60-tých rokov, kedy vtedy mohla byť jej predchodkyňa skvelá... Nanešťastie naši "súdruhovia" ju nechali vo výrobe o desaťročia dlhšie, ako by bolo potrebné. Rovnako skončila Tatra 613, východne od nás Volga, VAZ... Ani Škoda 105-120 nebola na tom ináč ako Jawa 350 = bola to v podstate vylepšená Škoda 1000 MB.
Potom som sa oženil a 639-ku predal a viac som žiadnu nekúpil...
Teraz zvažujem nejakú jazdenú nie veľmi výkonnú motorku len tak pre zábavu (napr BMW GS 650)...
Tie novodobé počiny "ázijskej" Jawy sú celkom pekné, aj keď ak tomu dajú vysokú cenu, tak to človek radšej kúpi nejakú obstojnú "japonku" - Suzuki SV 650, Honda CB500X...
Alebo radšej nejakú ľahko jazdenú 5 ročnú motorku.
Potom som sa oženil a 639-ku predal a viac som žiadnu nekúpil...
Teraz zvažujem nejakú jazdenú nie veľmi výkonnú motorku len tak pre zábavu (napr BMW GS 650)...
Tie novodobé počiny "ázijskej" Jawy sú celkom pekné, aj keď ak tomu dajú vysokú cenu, tak to človek radšej kúpi nejakú obstojnú "japonku" - Suzuki SV 650, Honda CB500X...
Alebo radšej nejakú ľahko jazdenú 5 ročnú motorku.
Meky
je ako ozivovanie mrtveho kona.
Mozem si nan vyliezt, aj ho kopat, aj ho prefarbit, aj mu pchat seno do papule - ale ten kon je nielen davno mrtvy, le uz zacina zapachat.
Jawa uz nielen zacina zapachat, Jawa uz riadne smrdi.
Je to zdochlina.
Moze si ktokolvek pisat cokolvek, ale zkaznik rozhodol.
A rozhodol, ze JAWU NECHCE.
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
A co si budeme nahovarat - rozhodol dobre.
Mozem si nan vyliezt, aj ho kopat, aj ho prefarbit, aj mu pchat seno do papule - ale ten kon je nielen davno mrtvy, le uz zacina zapachat.
Jawa uz nielen zacina zapachat, Jawa uz riadne smrdi.
Je to zdochlina.
Moze si ktokolvek pisat cokolvek, ale zkaznik rozhodol.
A rozhodol, ze JAWU NECHCE.
:yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
A co si budeme nahovarat - rozhodol dobre.