Novinky
Ota4
1
Nevím proč pořád dokola mluví o EV platformě PSA když FCA v březnu představí svoji vlastní EV i Mildhybridní platformu pro 500. To samé platforma B-WIDE. Za chvilku je tady jako plug in renegade compass i 500x
Fiat byl primárně výrobce takových malých aut a namísto aby dávno nabízel takové malé SUV, tak nechal vyhnít staré modely.
v tej ich fabrike v torine uz spia aspon poslednych 10 rokov... ved dnes ma uz kazdy vyrobca aspon po 3-4 SUVecka a oni stale len jedno jedine ( a aj to dnes uz nie je nejaka super novinka v zaplave silnej konkurencie ) ..... nechapem co tam robia.... este aj punto nechali skoncit bez nastpcu...
Co tady furt trepete za blbosti?
Ano, Punta je skoda... ale Panda je na trhu jako 4x4 celou tu dobu... A uz nekolik let je "drsnejsim off-roadem" nez vetsina SUV!
Vcetne uzaverky mezinapravoveho diferencialu.
S TwinAirem ma sestikvalt s extremne kratkou jednickou - projede i to, co ty neprolezes ani po ctyrech.
😉
Ano, Punta je skoda... ale Panda je na trhu jako 4x4 celou tu dobu... A uz nekolik let je "drsnejsim off-roadem" nez vetsina SUV!
Vcetne uzaverky mezinapravoveho diferencialu.
S TwinAirem ma sestikvalt s extremne kratkou jednickou - projede i to, co ty neprolezes ani po ctyrech.
😉
Nova ma byt "o neco vetsi" ... a ten Jeep "asi 4 metry" ... tam asi velky prekvapeni nebude.
Ale uz dneska je Panda fajn maly 4x4, tak proc ne.
Ale uz dneska je Panda fajn maly 4x4, tak proc ne.