Elektromobily
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePoslechněte si elektrický Volkswagen ID.3. Zvukový projev ladil slavný skladatel
16 komentářů
misak
ja myslim ze docela ok, akotrat mi to neprijde moc inovativni.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
pradeda777
jsem si založil seznam "hate firmy". Jsou to ty firmy, které mě otravují svými reklamami na video klipech.... 😒]
CICERO
winder
"Sami jsme se při testování plug-in hybridu či elektromobilu už nesčetněkrát přesvědčili, že o vás kolemjdoucí vůbec nevědí, i když třeba vůbec nemají sluchátka."
To by ma naozaj zaujímalo, koľko plugin hybridov a EV ste testovali, že to stačí na sebavedomý termín "nesčetněkrát".
To by ma naozaj zaujímalo, koľko plugin hybridov a EV ste testovali, že to stačí na sebavedomý termín "nesčetněkrát".
ericn
... o zbytečném autě a jeho zbytečném hluku :no:
CICERO
frite
Ten zvuk není ani hezký ani zajímavý ani inovativní.
pokud bych si chtěl rýpnout tak v podstatě mohu říci že naprosto koresponduje se značkou Volkswagen 😉
pokud bych si chtěl rýpnout tak v podstatě mohu říci že naprosto koresponduje se značkou Volkswagen 😉
frite
Ten zvuk není ani hezký ani zajímavý ani inovativní.
CICERO
To je ostuda 😄