Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobily

Zpět na článek

Poslechněte si elektrický Volkswagen ID.3. Zvukový projev ladil slavný skladatel

16 komentářů

DonVito
Ještě před prvním svezením se můžeme seznámit s jeho „zvykovým designem“.

To je ostuda 😄
99matthew99
Co sa cudujes. Ved minule zle napisali Ferrari. V ACZ moze robit doslova kazdy.
winder
Ale ten "zvyk" je fakt hrozný. Ako pokazený trolejbus.
misak
ja myslim ze docela ok, akotrat mi to neprijde moc inovativni.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
pradeda777
jsem si založil seznam "hate firmy". Jsou to ty firmy, které mě otravují svými reklamami na video klipech.... 😒]
winder
A čo to má so "zvykom" ID.3?
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
winder
"Sami jsme se při testování plug-in hybridu či elektromobilu už nesčetněkrát přesvědčili, že o vás kolemjdoucí vůbec nevědí, i když třeba vůbec nemají sluchátka."

To by ma naozaj zaujímalo, koľko plugin hybridov a EV ste testovali, že to stačí na sebavedomý termín "nesčetněkrát".
klyp@...
Asi nejde o počet aut, ale počet chodců
shushen
teoreticky mohli testovať aj 1ks EV a 1ks plug-in hybrid a zažiť s nimi “nesčetněkrát” spomínanú situáciu
ericn
... o zbytečném autě a jeho zbytečném hluku :no:
CICERO
frite
Ten zvuk není ani hezký ani zajímavý ani inovativní.
pokud bych si chtěl rýpnout tak v podstatě mohu říci že naprosto koresponduje se značkou Volkswagen 😉
frite
Ten zvuk není ani hezký ani zajímavý ani inovativní.
pokud bych si chtěl rýpnout tak v podstatě mohu říci že naprosto koresponduje se značkou Volkswagen 😉
CICERO