Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
mariov8
Po Praze ještě nedávno jezdil žlutý Koenig specials... byl to strašný bizár... ta 80tá léta.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Na Václaváku se prodávají drogy a policie to bohužel neřeší, to mě trápí víc. Taxi w126 samozřejmě bývalo, ale myslím, že už není. Stejně jako v Maroku hodně taxíku w123 nahrazují Logany, které už mají majoritu. Úpravy mě neberou, ale v tovární sériové kondici to byla / jsou fajná auta.
Starej Willy byl ďábel.
Pamatuju 1000ci koňový káry skoro 20 let před Veyronem.
Keramika v motorech atd.
Pamatuju 1000ci koňový káry skoro 20 let před Veyronem.
Keramika v motorech atd.
Arese
...když se člověk ohlédne do osmdesátek a devadestátek, kdy byl Západ na absolutním vrcholu. Dnes Mercedes stále více ovládá čínský trh (a čínští majitelé jeho akcií) a podle toho ty auta taky vypadají. Banánovité boční profily současných mercedesovských sedanů s rozteklými zadky mi vhánějí slzy do očí, ale vůbec se nejedná o slzy štěstí...A bude hůř, mnohem hůř, AMG už se dalo slyšet, že většina jejich budoucích modelů bude muset být kvůli bruselským ekoteroristům brutálně přefoukané dvoulitrové čtyřválce, spřažené s elektromotory!!! :-O :-O :-O :-(:-(:-( :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: :no:
CICERO
Piano 200D bude cool. V automatu jede hrozivých 115. :D
CICERO
Ta je hezká, ale moc rusko americká. Kola bych dal AMG Penta. Originál, ne repliky, dvě různé šířky nebo aspoň různá ET, trochu snížit a vzadu samosebou patřičnej odklon. Tak jezdily ty nej voňavky. A motor 280E. Nic jiného dneska už nejde použít jako Daily Car bez toho, aby tě nevyblikávali tiráci. Jinak jak psal Fostek, tak 200D v automatu je vážně úlet :D Těch 115 km/h je pravda, zrychlení z nuly na sto můžeš měřit kalendářem a když je ještě bez serva, tak je to mazec. Měli jsme v rodině takovou 220D, používal ji bratranec a když jsme někam vyrazili, tak to bylo dobrodružství jak se Sentinelem. Později vytahal z palubky a dveří z vodících lišt tu děrovanou koženku a místo ní tam dal nařezané proužky linolea s dřevěným mustrem. Hned to vypadalo o 100 marek hodnotněji
A o úspoře paliva protože to je diesel nelze mluvit. Žere jako kráva. Výhoda je akorát že krom chcanek jezdí na všechno.
A o úspoře paliva protože to je diesel nelze mluvit. Žere jako kráva. Výhoda je akorát že krom chcanek jezdí na všechno.
CICERO
Musím se Ti přiznat, že jsem ho měl taky v tuningu.
Zelenomodrý fólie na voknech, chromovaný lemy blatníků a takový ty plasty na voknech - větrolamy nebo co. A jako vrchol všeho křídlo "Zender" a nádherný límcáče "Zender".
Zbyla mi jedna jediná fotka.
Ještě jsem chtěl říct, že minule jsem ti zapomněl napsat, že jsem neměl kupé, ale meluzínu. Ses ptal a já se tak rozvášnil, že jsem zapomněl.
Coupé jsem měl potom o deset let později jen krátkou chvíli.
A viděl jsem i kabria a pickupy. Možná, že jsou i tady v galerii - nekoukal jsem.
Mě bere tahle fotka...nazval bych to "Extrakt of the 80s"
https://www.auto.cz/…atkova-vsehochut?…
Jinak počkej, svou fotku dám, ale nevím kam hele.
Nesmát se!
:-)
Edit...ta fotka mě zlomila. Jsem starej marnej ubožák a žiju zbytečnej život ve stupidní době.
Time to die.
https://www.youtube.com/watch?…
OMG
https://fostek.rajce.idnes.cz/500SE/
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Myslel jsem, že to byly kola Zender. Vidíš? Vidíš?!?!
Ale spoler je určo zender.
Moýná to nakonec budou fakt Zendery.
JInak 126 je boží, vždycky byla a bude.
Tvoje současný auto je proti ní bezduchej kepl.
Sorry - taky píšu, co si myslím. Jistě chápeš.
Ale jak už jsem psal, auto je to krásné.
Akorát - kompromis mezi sporťákem a rodiným autem? neexistuje nic takovýho.
Mrtvé milenky dech
Zborcené harfy tón
Rodinej sporťák
Ale fakt je, že má o 2 koně víc než moje auto. Sakrapes. :-O